Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Assassin’s Creed: Unity – nem volt grafikai gyöngítés

Mint mohó gyöngytyúk a takonyra, úgy ugrott rá tegnap több portál is a NeoGAF-os pletykára, miszerint a Ubisoft legutóbbi [B]Assassin’s Creed: Unity[/B] foltozása (igen, az a [I]sok gigás[/I]) úgy orvosolta a képfrissítési problémákat, hogy lebutította a grafikát. Ezt források képekkel igazolták, melyeken is egy bizonyos szobában gyengébb fénykezelés látható.A Ubisoft szerint az csak egy “fénykezelési hiba”, mely a napszakváltozás függvényében jöhet elő, és amit majd újfent javítanak.Fórumhangok azonban továbbra is állítják, hogy a szoftver még mindig nem fut megfelelően.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “””Ubisoft eddigi legszebb játéka”” ha hazudunk egy kicsit az soem árt :D”

 2. Na töröltem az 1 órás mentésem ( xD )Megnézem tényleg játszható eVannak akiknek hiszek és azt mondták, szval Go Unity, remélem jól szórakozom 🙂

 3. Engem csak az bánt, hogy rengetegen megvették. Jól van, így is kapja a szidást Ubika, de ha nem vették volna meg a játékot, akkor jobban megszopta volna. Legalább lenne motiváció, hogy a következő rész normálisan működjön (és persze jó is legyen). Nekem a következő rész csak akkor lesz azonnali vételes, ha Japán lesz a téma. Bármi más csúszós.

 4. Rémélen az Ubisoft pénzügyi osztályán azért számolnak mi érte meg volna jobban: még 2-3 hónap fejlesztés vagy ami most megy?Ennél még a mini MGS 5 is elegánsabb megoldás, ha mindenképpen ki kell adni valamit.

 5. Majd ha kész lesz a játék megveszem fél áron, addig foltozgassák csak.

 6. Úgy, h nem hulladék…

 7. Volt anno egy hír, h a minecraft késik mert nem ment át a vizsgán, akkor ez a hulladék, h ment át?

 8. Be is fosnék ha már ott tartanánk, hogy egy kész játékot patchekkel butítanák csak, hogy pár fpsel jobban fusson.

 9. most őszintén.. megéri várni a javításokra ? van olyan jó játék ? nyomnám szívesen.

  • Én még nem játszottam vele, de a tesztek, és a vélemények alapján simán megéri. Sokak szerint ez lenne a legjobb AC, ha nem lennének ekkora hibái, és nem kéne folyamatosan javítgatni.

  • Én első naposan toltam ki, ha szereted az AC-t abszolút megéri. A felsorolt hibák közül igazából már az első két patch után is szinte csak az Fps esés maradt, most már elvileg az is megszűnik (de őszintén szólva még azzal együtt is nagyon jó volt)

   • Ennyi…Előrendeltem, aznap 2 peccs lejött, s semmi ordito hibával nem találkoztam ami rontaná a jatékélményt, dehát a patch nélküli tesztverziok utáni tesztek alapján sokan fujjognak…Amugyis nagy szokás leszarozni valamit ami nem tetszik, vagy amire nem kiváncsi az ember, márcsakazértis hogy miértne…Black flaghez meg semmi köze, ez nem a folytatása, az arouge, ezegy merőben más koncepcio, ami nekem szsz tetszik, nemszerettem a kalozkodást, történetileg nemtetszett, szinte semmi köze nemvolt edwardnak az assasinokhoz a ruháján kivül

 10. Pedig nagyon vártam az új AC-t. Ha majd mindent kijavítanak beszerzem.

 11. Egy hibával akarják bizonyítani, h nem butítottak a grafikán?:)

 12. A Digital foundry videója alapján alíg van FPS javulás sajnos.

 13. A szarnak is megvan a maga vásárló bázisa.

 14. “””Ezt elkúrtuk, hazudtunk reggel, hazudtunk délben, hazudtunk este.”””

 15. Mikor premier nap megvettem, már kint volt a 2. patch ami rengeteg hibát orvosolt. Nekem már olyan állapotban is megfelelő volt a játék, de az e-heti patch tényleg brutálisra sikeredett, itt a fórumban meg is írtam. Számomra továbbra is A PS4-es játék és sokkal (tehát nem kevéssel) kevesebb benne a bug, mint az év szerepjátéka Skyrim-ban.

 16. Felőlem levihetik 720p-re is ha az jelentős javulást hoz, elkúrták, nem kicsit hanem nagyon, de legalább fusson szépen.

  • “Eleve azon van… Ebböl lett a botrány, mivel az ubi egy nyilatkozatában gyakorlatilag nyíltan beismerte, hogy azért fut a játék HD 30-al (vagy azzal se) mindkét nextgen konzolon, mert b*sznak optimalizálni és még csak meg sem próbálják felhozni az Xbox One-os verziót. Ezzel akarták “”elkerülni”” a fanháborút. Már nem mintha nem lenne a játék az összes kiadott platformon egy technikai roncshalmaz… Szóval ez most igazán nem a MS hibája…”

 17. Mit szenvednek már ezen a szaron…A korábbi részek is bug-osak voltak valamilyen szinten,de még bőven a jászható szinten belül.A stabil fps-hez meg kell egy fél milliós pc,mert tömeggyártott terméknél(sorozatnál) nincs idő olyan luxus dolgokra mint optimalizáció.Ilyen lesz a jövő évi rész is.