Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Assassin’s Creed: Unity – két hét késéssel

A kiadó Ubisoft bejelentése szerint kettő héttel később érkezik az eredetileg bejelentett dátumnál a PlayStation 4-re is fejlesztés alatt álló [B]Assassin’s Creed: Unity[/B]. Az új időpont tehát november 13. Európának.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Biztosan hasznosan fogják eltölteni azt a plusz 2 hetet a fejlesztők.A kreatív megbeszéléseken megtárgyalják, hogy mit vágjanak ki az alap játékból a jövőben, hogy majd DLC-ként megvehessük. (jaj ez a rossz indulat mindig…)

 2. Altair kalandjai óta most érzem megint, hogy ez a rész felnőtteknek fog készülni.

 3. Fas*om akar várni már tülkön ülök miatta.:D

 4. Addig legalább alaposan kijátszom az Evil Within-t.

 5. Sajnos azt kell mondjam, hogy ez nem meglepő, talán már hozzá is szokott a jelenlegi gamer társadalom és ez így nincs jól de hát mitévők legyünk…

 6. Cool. Addigra live-ban lesz az Italy Lubes. 😀 Egyébként pont egybeestek vna… 🙂

 7. Hàt igen!! Uborkàèknàl màr csak ìgy megy.Ezutàn az ubis dàtumokra simàn rà lehet szàmolni mindig 2-3 hetet vagy rosszabb esetben 6 hònapot. Mondjuk nem csodàlom hogy eltoltàk,valahogy össze kell kalapàlni a sztorit ùgy hogy ezio ès altair is bele fèrjen a francia forradalomba.Azèrt ez nagyon nevetsèges hogy több szàz èvvel ezelötti szereplöket visszahoznak.Hogyan klònozzàk öket vagy mi,mert ha abba a korba lètezett volna a klònozàs akkor màr a csillag közi tèrt kellene hasìttanunk hatalmas hajòkon.Szeretem ezt a sorozatot,eddig mindegyik tetszett kivève a 3-ik rèszt.Szomorù hogy ez a konzol generàciò nem a jò ès kivàlò jàtèkairòl lesz emlèkezetes hanem a csùszàsokròl.

  • Én úgy olvastam hogy csak a ruháikat kapjuk meg..

   • Keress visza egy vagy kèt hèttel ezelötti hìreket a jàtèkròl!! Konkrètan ìrjàk hogy ezio ès altair is viszatèr az unityben.Szòval nem csak a ruhàikròl van szò.Mondjuk nekem fingom sincs hogy ezt hogy fogjàk megoldani,mikor mind kèt törtènet le lett zàrva (revelations) vège volt a közös pont.Szòval nagyon ùgy tünik hogy kifàradt a sorozat,ès nagyon jòt tenne neki egy pàr èv pihenö.Mert a COD jön èvente az egy dolog,mivel nem igazàn story központù kaland inkàbb a multy az erössège arra van tènylegesen kalibràlva.De itt màr nagyon èrzödik hogy kifogyott az ötletlàda.Ezt mondom ùgy hogy szeretem a sorozatot,ezt is nagyon vàrom.Egy bastille editiont elörendeltem.Ez egy vèlemèny ès nem fikàzàs!!

    • “Nálam ez a templomos-assasin titkos “”ki gondolta volna”” szövetség kényszerített egy faceplamra. A PS3-as részben meg ugye konkrétan templomossal megyünk.Kínjukban már nem tudnak mit kitalálni, ez van.Nagyon kíváncsi vagyok mit találnak ki a 2015-ös AC-ra. Meg a 2016-osra meg az azutánira. (hát igen, mintha egy CoD-ról beszélnénk)Egyébként szerintem a kegyelemdöfés a sorozatnak a co-op lett. Co-opot rakni egy AC-be, facepalm…”

     • “Coop már az első részben kellett volna. Kár, hogy ilyen későn rakták be, és most ilyen “”mert valami új is kell”” dolognak tűnik. (az is)A multi volt a hülyeség, fordítva kellett volna csinálni (vagy no multi at all).”

    • Úgy, ahogy Altairt visszahozták Unityben. 🙂 Nem hiszem, hogy élő alakként lesznek bent, sőt játszható karakterekként. Lehet, hogy üzeneteik, örökségük tűnik fel.

 8. Rám várhat. 😀

 9. The Crew, Far Cry 4, Assassin’s Creed Unitykicsit húzós lesz a november.

 10. Az interjúban azt nyilatkozták, hogy ne aggódjunk, megéri kivárni azt a plusz 2 hetet. Hát bízom benne. Kell az a bug-talanítás.

 11. AC Unity, CoD AW, Far Cry 4, Dragon Age Inquisition, Project CARS-t is novemberre ígérik, AC Rogue PS3-ra… kicsit sűrű lesz ez a hónap.