Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Assassin’s Creed: Unity – a Ubisoft eddigi leggyönyörűbb játéka

A Ubisoft [B]Assassin’s Creed: Unity[/B]-je, mely nextgen fejlesztés, így PlayStation 4-re is jön november közepén, a kiadó egyik legdédelgetettebb játéka. Készítői nagyon büszkék rá: a látvány szépségét és a virtuális világ gazdagságát rendszeresen megemlítik.Ezt tette a Ubi egy üzleti dokumentumban is: a Unitiy-t nemes egyszerűséggel az eddigi leggyönyörűbb munkájuknak titulálták, 900p ide vagy oda.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. én nem hiszek nekik.

 2. Ami a cikket illeti, a felbontás sohasem érdekelt egy játéknál. Eddig mindig nagyon rossz minőségben nyomtam játékokat, mert HD TV-m sem volt (nem, 720p sem), most kaptam a nyáron egy Samsung Full HD LED Smart Csillagromboló Stargate XXW TV-t. Tehát ha 480p, ha 900p, engem nem zavar. Sokkal inkább érdekel a stílus, és a fényjáték. Ha az jó, és sikerül élethűvé varázsolni a környezetet (sajnos a videókon az emberek pofája egyenlő a semmivel), akkor örülök… Sajnos a gémpléj már más nagyon nem lehet. :/

 3. Pont nem érdekel, hogy csak 900p. Ha cserébe stabilan fut és maga a tartalom és a gameplay hozza azt a potenciált amit a francia forradalom magában hordoz akkor egy AC2-AC:Brotherhood közeli élményre is lehet remény. Ez a két rész pedig nálam a csúcs.

 4. Én azt mondom, hogy a 900p nem olyan zavaró, mintha 1080p-ben kevésbé lenne kidolgozott, vagy esetleg alig érné el a 30 fps-t. A másik dolog meg, hogy ha már egy év után is ilyen kompromisszumokat kell kötni akkor mi lesz 3-4 év múlva? Én erre azt mondom, hogy ez kizárólag a fejlesztők akaratán és hozzáértésén múlik. Vegyük példának a GTA IV-et. Sub-720p volt, átlag 20-22 fps-el, ami néha nekem 10 alá is lement. Mégis a legjobb játék volt akkor, ámultunk tőle. Aztán ugyanarra a grafikus motorra a Rockstar kihozta a GTA V-öt, ami nagyobb felbontásban, nagyobb részletességgel, simább képfrissítéssel futott. Szóval lehet itt fejlődni is az idő előrehaladtával, nem csak lefelé butítani a játékokat. Csak hozzáértés kell hozzá és akarat, hogy valami jót adjanak ki a kezük közül.

 5. Ilyen PC-s gépigény után én meg merem kockáztatni, hogy tényleg szép lesz a játék.http://blog.ubi.com/assassins-creed-unity-pc-specs/

  • A magas gépigény és a szépség nincs egyenes arányban.Optimalizálási baki/hozzá nem értés/hanyagság is lehet az oka.De persze szép is lehet.

  • “Magas gépigény nem jelent szép játékot. Sokszor (ahogy mentoloshypo is mondta) elbénázás, rossz optimalizálás a háttere. Meg ugye most megy a duma, hogy 100 csillió-millió NPC fog egyszerre “”élni”” a képernyőn… Na ahhoz el kell a lóerő.”

 6. Kamuui, majd ami eddigi legszebb game lesz az az Order 1886…

 7. kamu watch dogs videók után ki hiszi ezt el? 😀 xD