Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Assassin’s Creed Rogue Remastered – mindennel együtt érkezik a Templomos

Az Ubisoft bejelentette, hogy 2013-ban az [i]Assassin’s Creed: Unity[/i]vel egy napon PS3-ra kiadott kalandja [b]Assassin’s Creed Rogue Remastered[/b] néven PS4-re is megjelenik.Az eredetileg 2013-ban érkező játék minden letölthető tartalmat magába foglal: két bónusz küldetést ( “The Armor of Sir Gunn’s Quest” és “The Siege of Fort de Sable”), valamint a “Master Templar” és az “Explorer” pakkokat, amelyek fegyvereket, extrákat és speciális ruhákat tartalmaznak – beleértve egy felszerelést az [i]Assassin’s Creed: Origins[/i] főhőse, Bayek alapján.PS4 Pro-n az alkotás 4K felbontáson fut, míg a hagyományos gépen 1080p-vel, és általánosságban jobb környezeti [i]render[/i]elésre, vizuális látványokra és textúrákra számíthatunk. A sztori főhőse Shay Patrick Cormac, aki Assassinból lassan Templomos lesz, és elindul levadászni egykori társait.A játék március 30-án érkezik PlayStation 4-re. Ha érdekel akkori tesztünk róla, [a http://playstationcommunity.hu/note/11995]ITT[/a] elolvashatod.[youtube]x_iypv91AlY[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. En szeretem a remaster jatekokat. De ez amugy sem volt meg ugyhogy johet.

 2. Ugysem próbáltam ki PS3-on.Most itt az ideje 🙂

 3. Ki gondolta volna?! Emlékszem amikor megjelent azt mondták, hogy nem fog jönni a jelen generációra és láss csodát… Lehet, hogy majd nyomott áron beszerzem, de eléggé utálom az ubisoft-ot, szóval lehet, hogy mégsem. 🙂

 4. Nem mondom, hogy a leggyengébb AC játék volt, és hogy nem tetszett, de egyszer bőven elég volt anno PS3-on.

 5. Ejnye, Ubi, hol marad a III meg a IV Remastered? Egyébként PS4 előtt csak ez maradt ki a sorozatból, de most már nem is érzem a vágyat, hogy pótoljam. Ha egy éve halogatom a Unity folytatását, ez mikor kerülne sorra?

 6. Úgyszintén kimaradt nálam is PS3-on szóval, most tuti lecsapok rá, mert azt mondják, elég jó lett.

 7. Nejem ez a jàték kimaradt!Most lehet hogy pótolni fogom!☺

 8. PS3-on kimaxoltam, minden trófeát megszereztem, nagyon élveztem a hajózást, csak úgy mint a Black Fagben.Viszont ez a sok újrakiadás…komolyan mondom szánalmas, de nem csak az Ubisoftra értem. Szinte az összes kiadóról elmondható ez. No de erről már ugye volt egy elmélkedő itt az oldalon.

  • Személy szerint nagyon örülök ezeknek az újrakiadásoknak, mert így nem kell 5-6 gépet ( meg 3 különböző TV-t ) tartanom ahhoz, hogy a régebbi címekkel is tudjak nyomulni. Arról nem is beszélve, hogy nem csak régi motorosak vannak, hanem új belépők is. Nekik ez ( a programbőség ) maga a kánaán! PS1 klasszikus kell? Ott a Crash, PS2-ről mi van? Shadow of the Colossus, FF12, Okami? Itt van még az Uncharted, Last of Us, Bioshock az előző genről. Szóval felőlem nyugodtan jöhetnek.

   • Ennek az éremnek is két oldala van. Rövidtávon mindenképp üdvözlendő, hogy új belépők is megismerkedhetnek egy-egy jobb, régi címmel, felújított köntösben, mai igényekre szabva. Hosszú távon viszont iszonyatosan ellustulnak a kiadók – múltkor poénkodtunk haverokkal, hogy a PS5 release line-up a jobb PS4 címek remasterje lesz, ami között már re-remaster is van… Míg a 90-es években és a 2000-es évek elején sorra jöttek ki a nagyon igényes új IP-k, addig most jellemzőbb a múlt meglovagolása és a remasterezés. Egyébként egy backward compatibility-vel sok minden megoldható lenne, csak hát abból a Sony már túl sok pénzt nem látna, se a kiadók.Ami engem zavar, hogy egy-két remaster tényleg pofátlanul igénytelen és ahhoz képest drága (lásd Okami PS4-re – semmi érdemleges nem változott a PS3-as verzió óta, csak eltelt 6 év…)

   • A több gép fenntartásában igazad van. Több TV viszont nem szükséges. Még a mai TV-ken is fellelhető az RGB. Nekem van mindhárom konzol (PS2,3,4) egy TV-re kötve.Viszont mikor pl. a Final Fantasy X-et kiadják PS3-ra utána meg PS4-re az hidd el nem a játékosok miatt van elsősorban, hanem a profit miatt. Nyilván nem lenne kötelező megvenni…Hasonló pofátlanság a kiadóktól a DLC-k, de az mér egy másik történet.

    • Több TV akkor nem kell, ha a user megelégszik egy 82 centissel. Azon még talán a PS2 gammák sem néznek ki rosszul, de ha te PS4 pro-ba ruházol be, és azért látni is szeretnéd a felbontásbeli különbséget, akkor javallott a nagyobb képernyő. Csak halkan jegyzem meg, nemrég váltottam egy 50 inchesre 42-ről és egy PS3-as Far Cry 3 vagy MGS4 már katasztrófálisan fest rajta. Természetesen a profit is számít, ebben igazat adok, de ahogy alatta írtad, nem kötelező megvenni. DLC-k, loot boxok, meg a tököm tudja még mikkel húznak le minket, erről meg blogoltam egyszer. Míg 22 éve elég volt 5 ember, hogy elkészítsen egy Tomb Raider-t, addig ma ehhez 2-300 ember kell. A szoftverek árai meg gyakorlatilag nem emelkedtek. Szóval a profitot ( meg az év végi prémiumokat ) mindenképp megfizettetik velünk, akár tetszik, akár nem.

     • Na még hagy kötekedjek egy kicsit :DAz tiszta sor, hogy manapság a játékfejlesztés sokkal többe kerül mint régen és kellenek a plusz bevételi források. Ennek a rendszernek az a hátránya, hogy a készítők simán bevállalják a félkész játékok kiadást, mert ráérnek még befejezni (és itt tökéletesen idevág az AC Unity). A TV-ről:Nekem is nagyon tetszenek a mai modern játékok grafikái, imádom ezt a lassan (sőt talán néhol máris) filmes minőséget. Viszont a régi nagy neveknél nem a grafika köt le, hanem 1-2 játék story-ja, játékmenete. Nekem 104cm-es Sony TV-m van és bizony, mikor néha bekapcsolom a PS2-t raja, mondjuk Dragon Ball Budokai 3-a játszani valaki ellen, akkor elsőre kicsi meglepődök a sok pixel láttán. Amint elkezdünk bele melegedni, akkor ez háttérbe szorul és a játékélmény kerül előtérbe. Itt példának tudnám még hozni a Shadow of the Colossus-t is. Már a maga idejében sem a grafikájával hódított.Szóval, ha pusztán a vizualitástól el tud valaki tekinteni, akkor elég 1 TV :DEz persze nagyon egyénfüggő.Kötekedés vége.

 9. #ubisoftrulez