Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Assassin’s Creed: Rogue – Assassin Hunter gameplay trailer

Új gameplay trailerrel jelentkezett a Ubisoft [B]Assassin’s Creed: Rogue[/B] című, PlayStation 3-ra is készül akció-kaland játéka. A november közepén érkező szoftver története kapcsolódik a korábbi, Assassin’s Creed IV: Black Flag és Assassin’s Creed III sztorikhoz is.[YOUTUBE]_oEDAC2m8-0[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Idén két AC kell vennem.

 2. 0:33 körül…Mi értelme van annak, hogy most egy templomost irányítunk, és assassinokat ölünk?

  • “Az ötlethiány és az újítási kényszer “”szörnyszülötte””, hogy most már templomossal megyünk.CoD szindróma, akárki akármit mond.”

   • Ötlethiány? Abba az érába, földrészre rakják az epizódot, ahova csak akarják és így akad pár lehetőség. Mégis maradtak a III. – Black Flag vonalon, csavarni akartak a történeten, mert úgy látszik az orgyilkosoknál sem patent minden. Ez a rész nem akar újat mutatni, csak a történetet egészíti ki a másik oldal szemszögéből, ahonnan még nem láttuk a háborút.

  • Átállhatunk a sötét oldalra.

 3. Jól láttam, hogy a főszereplő Connorral is harcolt?

 4. Továbbra is bejövős, sőt egyre inkább az…

 5. Sokan meg fogják venni,ahogy én is… Szerintem nincs ezzel semmi baj. Jól néz ki és élvezetes a játék. Az előző rész az egyik kedvencem lett. Kíváncsi leszek,mely szegmensét járhatjuk be a történelemnek,a következő részben. Én bírnék egy 1. és 2. világháborús történetet is,bár nem igen hiszem ,hogy ki fogják hagyni…

 6. “Ez a játék leírja az érzéseim: “”Egyszer régen egy Ubisoft fan voltam. De rájöttem, hogy csak hazugságokat követek””A kivétel annyi, hogy én vagyok olyan hülye, és továbbra is venni fogom a játékot. :/ Viszont nagyon felidegesít. Ezzel a játékkal maga Ubisoft döfte a saját gyomrába a tőrt. Komolyan mondom, ha eddig valakit nem zavart az évenkénti megjelenés, akkor itt veszíti el a türelmét. (hacsak nem teljesen hidegen hagyja az Ubi munkái).Nem akarom, hogy Ubi EA legyen. 🙁 “”Either you die a hero or live long enough to see yourself become EA”””

  • 1: a Watch Dogs hazugságaival bebizonyította az Ubi, hogy van olyan mint az EA. Személy szerint én rosszabbnak is gondolom, de ez csak az én kis véleményem.2: mi a bajod amúgy a Rogue-al? Amit eddig láttunk belőle szerintem bíztató. A Unity mondjuk nekem jobban tetszik, de szerintem ez sem lesz rosszabb mint a 3 vagy a 4.Ha majd jövőre kiadják a PS4-es verziót (igen, ki gondolná, hogy majd jön a hír, hogy érkezik a felújított Rouge az új gépekre…) az biztosan szebb is lesz, plusz esetleg néhány extra.