Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Assassin’s Creed: Revelations – tesztpontszámok

A tegnapi és mai nap folyamán szépen elkezdtek szállingózni a Playstation 3-ra is frissen megjelent [B]Assassin’s Creed: Revelations[/B] tesztpontszámai. A nyugati sajtó képviselői többnyire pozitívan fogadták a külső nézetes, bérgyilkosos akciójátékot, bár a kép már nem annyira egységes, mint az Uncharted 3-nál vagy a Skyrimnél volt…[B]1UP – B+/A+Brash Games – 10/10Calm Down Tom – 9/10Click Online – 4.5/5Complex – 9/10CVG – 8.5/10Digital Spy – 4/5EDGE – 7/10Electronic Theatre – 80/100Eurogamer – 7/10Eurogamer.se – 7/10Everyeye.it – 8.8/10G4 – 4/5Game Informer – 8.75/10GameKult – 7/10Gamer.no – 5/10Gamereactor UK – 9/10Gamer’s Bliss – 9/10GameSpot – 8/10GameTrailers – 8.8/10Gaming-Universe.de – 9/10Geared for Gamers – 9.5/10Guardian – 4/5Hooked Gamers – 8.5/10IGN – 8.5/10IncGamers – 7/10intheGame – 8.5/10Joystiq – 4/5Konzolista – 9/10MediaKick – A+/A+Metro – 7/10MondoXbox – 8.7/10Newbreview – 4/5Official Xbox Magazine UK – 8/10Pixlbit – “nem az igazi”PlayStation LifeStyle – 9/10PSNation – B-/A+Strategy Informer – 9/10TheSixthAxis – 9/10VentureBeat – 80/100VideoGamer – 7/10Wired – 7/10[/B]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. januarban tuti megveszem de most felhalmoztam annyi jatekot h na alice,uncharted3,batman ac,bf3, az utobbinal meg a franc egyemeg kell az a platina :d

 2. Ahogy látom sok a 7-es… 🙂

 3. Majd jövöre szerzem be,de szerintem jó lesz ez.

 4. sztem unalmas már ez a sorozat……………………..

 5. Én ma kezdtem el nyomatni, nagyon ott van!Mondjuk én fan vagyok.

 6. miért nem lehet 1től 10ig mindenkinek? f@sznak variálnak..

 7. ezt meg kell majd nézni közelebbről, az biztos:)

 8. Azért vevők voltak rá a kritikusok úgy látom. 🙂

 9. Átlagban jókat kapott :DJó jel 😀

 10. Beszerezzük 🙂

 11. “””Gamer.no – 5/10″”:O Azt hogy hozták össze?”

 12. Többnyire azért meggyőző. Nálam a 2.rész a favorit, a Brotherhood-ot egy kis visszaesésnek éreztem. Nyilván ez a rész is hozza az elvárt színvonalat, Konstantinápoly festői világa amúgy is nagyon csábító.

 13. Gamer.no – 5/10 Mi van????????????

 14. összességében 1 kiváló játékról van szó

 15. Nálam 10 pontos a gém Ha minden igaz akkor már ma este pörögni fog a gépben!!!!!!!!

 16. Nem rossz ez.Ha nem ilyen bitang címek után jön lehet többet kap.

 17. “Nálam eddig egy 9-es. Első blikkre sokkal többet újítottak ,mint tavaly a Brotherhoodban. Nem értem hogy az MW3-ra szó nélkül rávágják a 9 pontot pedig egy az egyben MW2, ez meg “”nem az igazi””.”

 18. Rókabőr.Sokadik.

 19. Ez átlagban egy 8-as. Nem rossz az!

 20. Akkoris legszerzem, semmi nem szólhat közbe hogy leemeljem a polcról

 21. Gamer.no – 5/10 ezeknél mi a 10 pont ??? :O

 22. ezt a játékot a története miatt szeretem ! 🙂 nálam 10/10

 23. Azért nem rosszak ezek a pontok. Nekem ma jött meg a játék, amint hazaérek már bele is vetem magam. Nálam tuti, hogy 10/10 lesz, élek halok az AC-ért.

 24. Nálam eddig a második rész a favorit,de erre is tuti ránézek.Az ilyen gamer.no 5/10 es értékelést meg komolytalannak tartom. Illetve, de komolyan kinek van ennyi ideje, hogy végigcsapassa ezt a kínálatot:Batman,Skyrim,U3,ACR,Bf3,DarkSOuls,DeadIsland,Warhammer,Mw3…: S Vki vegyen a nevére és tegyen (idő)milliomossá 🙂

  • a 2. rész olyan No1 lehetne…..ha egy picit nehezebbek lennének az ellenfelekcsak azért 10pontos ,mert ennek ellenére is élveztem az egész játékot

   • ..ööö lehet ellentmondás van benne:))

   • Tényleg így van 🙂 de olyan flegmán kemény benne Ezio, hogy kifejezetten élveztem ilyen formában a gyilkolászást 🙂 A végén én is már csak mentem az úton mindent és mindenkit aki csak csúnyán nézett 🙂

 25. Elég jó pontokat kapott, nálam 10 pont, imádom az AC-t:)

 26. Csak úgy dobálják a generációban a 9-10 pontokat, mégis mindenki a régi szép időket emlegeti, hogy is van ez?:P A pontokra már nem adok, a teszt a lényeg, ez már csak reklám.

 27. Holnap érkezik már nagyon kíváncsi vagyok és ha a graf legalább olyan jó mint az előző részé akkor nálam már 10/10 mert a story mindig jó volt benne.

 28. “Na majd a psc ezt is jól lepontozza az “”öregedő motor”” miatt. :)”

 29. A psc mennyit ad?

 30. Meglesz jövő héten!

 31. rajongóknak és a teljes történetszál követőinek 10-es. nagyon érdekel hogy miképp fogja keresztezni egymást a két főhős.

  • Ezaz, hogy én a teljes történet szálat akarom követni, nem egy újabb lehúzós mellékszálat. Valós folytatást akarok, Assassin’s Creed 3 címen.

   • Lehet hülyeség, de mintha összeállítottak volna egy listát ami a sztori 10 legfontosabb kérdése és ebből aszem 6t ebbe válaszolnak meg, a többit meg a 3-ba, így azért fontos ez a rész is.

   • Hagyjuk már ezt a lehúzást. A történet szempontjából Ezio story-át annyira nagy volumenüre tervezték, hogy baromság lett volna 1 játékba belesűríteni ( meg lehet nem is tudták volna).Ez a történet Ezio lezárása lesz, amely megsúgom elég komoly kihatással lesz Desmond életére.A 3. részben szerintem sokan csalódni fognak. Hisz ott nagyon nagy valószínűséggel meg fog fordulni a recept. Desmond lesz ott a főszereplő és a jelen ( 2012) világ. Szerintem Animus-t nem nagyon fogunk használni… max valami kis flashbackekben. Véleményem szerint ez lesz az utolsó igazi Assassins creed a régi recept szerint.Amúgy a Brootherhood-ban is annyi új infó derült, ki ,hogy aki nem tolta végig semmit sem fog érteni a 3. részből….Jó ez így ahogy van…

    • Hát még egy olyan csavart tudok elképzelni, hogy a Desmond sokadik leszármazottja ült mindvégig az animus-ban és játszotta végig Desmond emlékeit, amint Desmond végigjátsza Ezio és Altaiir emlékeit 🙂

    • Jó, ez a lehúzás lehet erős kifejezés volt, de most megnéztem a guide-odban az AC2 és a brotherhood végét is. Az AC2 végén kerek perec megmondja a Minerva, hogy Ezio betöltötte a szerepét, vagyis az ősök (ahogy te hívtad őket) felvették a kapcsolatot Desmond-dal. Megtudtunk dolgokat a háttérben húzódó szálakról, meg a közelgő világvégéről. ehhez képest a Brotherhood-ban jóformán csak újabb kérdések merülnek fel, igazából nem vitték annyival előrébb a fő szálat. Ezért éreztem tipikusan azt, amit a tv sorozatoknál gyakori: Megy egy sikeres széria, a csatorna örül, de a sztori már előre le van fixálva. Ilyenkor, hogy nehogy megdögöljön az aranytojást tojó tyúk, még berendelnek 2 évadot, a story meg ellaposodik, megy az időhúzás meg a filler-ezés. Persze az is lehet, hogy az időhúzós rész is jól sikerül majd, de az általában nem így szokott lenni.

     • “A testvériségnek, a fő mozgató rugója szerintem a 2. rész végén keresendő. Ezio betöltötte a szerepét és megtudta Desmond mi a “”sorsa””. De ugyan akkor zero információval rendelkeztek a templomok helyéről és , hogy mit is kellene tenni.Azt gondolták, hogy az Alma lehet a kulcs, erről szól a teljes testvériség…. az Alma körül bonyolódik. De igazad van egy rakat új kérdés is felmerült nem is szólva subject 16-ról.A revelationról eddig nekem 1 újdonság derült ki: Ezio ugye átéli Altair egyes emlékeit… na már most lehet ,hogy az ősök a múltban is kifejlesztettek valami Animus féleséget? Vagy lehet ,hogy a templomosok között vannak még ősök, vagy teszem azt lehet, hogy egy utolsó ős vezérli őket? annyi de annyi tézis elméletem van…. de karácsonyig sajnos nem nyúlok a legújabb részig… a kis feleségem elzárta előlem :D”

     • Erről nem írsz vmi összefoglalót ?

     • Karácsony után tuti írok egyet 😀 meg szerintem majd a Modern Warfare-ról is 😀 egy jó kis átfogót :DDe sok a meló pajti… kevés az idő…

     • A subject számozás is kicsit furcsa, Desmond a 17-es, Ádám meg a 16-os és akkor 1-től 15-ig mennyire mentek vissza? Ami még lehetséges (hogy ne a múltban animus-ozzanak), hogy a subject 16 az csak az Ádám emlékeit élte át újra, nem maga Ádám volt a 16-os.

     • Subject számozás nem arányos az idővel. A megtalálásuk alapján kapták a számokat.16-os tényleg nem ádám, csak a felmenője. Mint ahogy Desmond sem Altair vagy Ezio, de egyeneságu leszármazottja. A játék arra az elméletre épít, hogy bizonyos generációk alatt újra megszületünk, majd meghalunk és egyik jövendőbeli gyerekünk képében újra megszületünk.Ha jól tudom subject 1 egy kisfiú volt a 60-as években.A The Fall képregény hőse Daniel Cross ( aki miatt menekülnek a jelenben a hőseink) meg a subject 3 volt.nincs mese szerezni kell egy enciklopédiát….

 32. magyarul jó játék,mert nagyon megosztja a közösséget :))

 33. Szerintem ezek meggyőző tesztpontszámok.