Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Assassin’s Creed: Revelations – hivatalosan is bejelentve

Az [B]Ubisoft[/B] a mai napon hivatalosan is leleplezte az Assassin’s Creed sorozat jelenleg fejlesztés alatt álló, és a rajongókat napok óta lázban tartó, PlayStation 3-ra is érkező [B]Assassin’s Creed: Revelations[/B]t. A várakozásokkal, vagy talán helyesebben fogalmazva a bizakodással ellentétben a Revelations továbbra sem a sorozat harmadik részét, hanem a második rész főhősének, Ezio Auditore da Firenze meséjének trilógiává bővülését jelenti.A történet szerint Ezio útjai ezúttal Konstantinápolyba vezetnek, őse, Altair nyomait kutatva. Az átdolgozott többjátékos mód mellett már az is biztossá vált, hogy Ezio és Desmond mellett Altair is játszható karakter lesz. Képgalériánkban az anyag első screenshotját illetve a Gameinformer magazin címlapját tekinthetitek meg.A még idén megjelenő stuffal kapcsolatos további információk és szemtáplálékok a néhány hét múlva rajtoló E3 során várhatóak.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Picit a lovagláson, lovakon is csiszolhatnának.Játszottam a Brotherhood-dal, ahol reklámozták nagyon a lóról harcot, viszont pont Red Dead után követtem ezt el, amihez képest gyengének tűnt a lovaglás animációja, meg az egész lovas cucc.

 2. Új infók:- Ezio Altair emlékdarabkái miatt utazik a törökökhöz. (Mert ugye ő is olyan mint Desmond, csak hát Animus még nem volt akkor 😀 )- Konstantinápoly négy részre lesz bontva: Constantine, Beyazid, Imperial, Galata. De ellátogathatunk majd Kappadókiába is.- Az furcsa rejtett penge egy kábelvető fegyver/eszköz lesz, amivel ellenfeleket tudunk magunkhoz rántani, illetve épületek között lehet közlekedni majd. – Kapunk több mint 300! bombát. (ezt teljesen nem értem mi akar lenni)- Az Eagle Visiont átkeresztelik Eagle Sense-vé amivel távoli célpontokra is fókuszálhatunk, illetve az őrjáratok helyét is megtudjuk ami jó lehetőséget ad, csapdák és bombák elrejtésére.- Visszatér a Borgia Tower rendszer, ami jelentős fejlesztéseket esett át. Ezentúl küldetésekkel kell elfoglalni, majd meggyőzni a közeli őröket, illetve fejleszteni a tornyot, hogy megtudjuk védeni a támadó templomosoktól.- Ismét sok melléküldetés lesz. Valamint a melléküldetések mellet megjelennek a véletlenszerű események. Mész a városba valahol, s templomosok belekötnek egy kereskedőbe, ha elmész, akkor valszeg a kereskedő meghal, és nyoma sem marad a továbbiakban, de ha segítesz akkor biztos jár valami jutalom is.- Desmondal is rendszeresen találkozhatunk, s valahogy teljes hozzáférést kapunk Desmond lezárt memóriadarabkáihoz, ami rengeteg puzzle rejtvényt ad, valamint így találkozunk Altairral is gondolom én.- Az új részben debütál egy új technológia (Mocam), ami állítólag nagyon hiteles arckifejezéseket produkál majd. (ala L.A. Noire)- A játékon 6 cég dolgozik.- Nagyobb hangsúlyt fektetnek majd a multi körítésére, történetére.

 3. Örülünk a hírnek!

 4. Jöhet 🙂

 5. A kettőt kitoltam az nagyon bejött, de az első részről felemás kritikákat olvastam…érdemes beszereznem? valaki meggyőzhetne! köszi

  • Most meggyőzni akarlak, mert nekem bejött az első rész is, én a sorozatot sroban játszottam végig, a brotherhoodból is csak 1 pálya maradt ki, amit majd bepótolok, de a lényeg, az emberek véleménye mint mindernő erről is eltér, én azt mondom mindenképpen szerezd be, hisz ez egy kultusgame így nem jó, ha egy részét is kihagyod, a történetből is kimaradsz. Negatívum max, hogy nem annyira változatos, de én persze ezzel sem értek egyet csak idéztem egy online magazinból a gamespotról.

 6. Már látom is magam előtt, milyen lesz ennek a remek gamenak a collectors változata. Kapunk három figurát Eziot, Desmondot, és Altairt, kapunk egy ingyen dlc-t, térképet, artbookot, és multis kártyákat, nomeg még valami kis ajándékot.XD

 7. hol lehet előrendelni?

  • Szerintem még nagyon sehol, de lehet tévedek, ha tévedek sorry. Látom te is fanja vagy, ez a jó, én is az vok, mert creed storyja és mindene annyira bejött, hogy többszöri végigjátszásra kötelez, majd valamikor persze.XD De muszály lesz .

 8. JEEE!parádés game lesz, a képek nagyon erősek (biztos vétel)

 9. Én nem értem egyesek miért vannak meglepve. Már rég tudtuk, hogy jön ez a rész is.Megmondták a 2. rész után, hogy jön két spin off, aztán 2év szünet után jön a 3. rész.

 10. Kötelező!

 11. Kíváncsian várom. Már látom a sok kretént akik AC4 néven keresik majd :/

 12. Szerintem hatalmas! Bár a családi szál totál ki lett merítve, Olaszország kiírtva, biztosan bedobnak valami újat. Remélem a mentorosdi marad, nagyon jót tett a sorozatnak. Én csak azt sajnálnám, ha nem a 15-16. században játszódna. Nem akarok náci katonákra vadászni a Reichstag tetejéről…

 13. Még a 2. rész is félbehagyva áll a polcon… a Brotherhood még a gépben sem volt… kell ez a rész is. 😀

 14. Annyira várom! :)Kevés játéknak van ilyen összetett és teljes története! 🙂

 15. Meg idén na most vagyok meglepve:):)

 16. Jobban örültem volna valami teljesen újnak, én már a Bráderhúdban is meguntam Ezziót, végig se nyomtam 🙁

 17. Van Isten…

 18. Ez az a sorozat ami anno mint a Legacy of Kain sorozat és SR visszaadja a hitem a játékokba.

 19. Hatalmas az ötlet, megmondtam (igaz nem itt, hanem egy másik oldalon :D), hogy megkapjuk Altair és Eziot is, rohadtul tetszik és már novemberben jön is. Konstantinápoly mint helyszín is baromi király és eltérő lenne az eddigiektől. (bár az első rész városaihoz hasonlítana) Sőt gondoljatok csak bele ugyanazt a várost 2 idősíkban is bejárhatnák, 3-400 évvel később, látnánk miben fejlődött, változott a város. Meg a Desmondos részeket is bővíthetnék, kapnánk Desmonddal is teljes sandbox módot, ugyanazt a várost a napjainkban is bejárhatnánk. Sőt a különböző idősíkokban egymást kéne segítenünk, baromi nagy lenne.

  • A képekből inkább azt veszem ki, hogy Altaiir és Ezio fogja egymást segíteni a két idősíkból. Pl. Altaiir-ral elrejtesz egy tárgyat x helyen, majd desmond felhasználót vált és felveszi Ezio-val.

 20. ……..

 21. A 2vel játszottam, a brotherhoodból még mindig a GotY verziót várom, de ez tényleg már a negyedik rész lesz, amit valósznűleg ezúttal sem zárnak le. Nem azt mondom, hogy legyen vége a sorozatnak, isten ments! Eszméletlenül szórakoztató a játékmenet, a történet is iszonyatjó, de tényleg nehéz szabadulni a gondolattól, hogy alapjában véve ez negyedjére is ugyanaz a játék. Akkor legalább ugorjunk végre a következő korba (Barokk? 17. század)

 22. Itt a BF3 melleti másik játék amit azonnal megveszek ahogy kijön az ősszel!

 23. basszus. h lett ezióbol egy ilyen öreg csóka? :((

 24. Várom szeretettel.

 25. Csak ne egy újabb rókabőr legyen!

 26. báár végűl isSPOILERDesmond halálos döfése után kómába eshetett és, lehet hogy akkor is eléri az emlékeit (mint anno a 2-ben és persze Subject 16)

  • A 2. részben nem esett kómába.A brotherhood végén azért teszik vissza az animus-ba, hogy meg legyen magyarázva ,miért tudsz a játék végén még gyűjtögetni. Mint a 2. rész végén az utazás közben is visszamehetsz.Szerintem lesz itt komoly jelenbeli száll is mint a Brotherhoodban, hisz ott se számított senki semmire és mégis meglepődtük. Szerintem ez egy jó felvezetés lesz a 3. rész előtt mely szerinted nagy részt a jelenben fog játszódni. Hisz Desmond kiképzése teljes és a világot nem lehet a múltban megmenteni.

   • azt tom, nem a 2.ra értettem, hanem a harmadik végénde sztem nem teszik vissza, hanem magától megy vissza az emlékeibejuj de milyen poén a 2-ben: az anyja 20 térdelés és imádkozás után végre megöleli Ezio-t 😀

 27. Őszszakállú Ezio, nagyon komoly! Vajon meghal a trilógia végén…?

  • egyszer biztosde ha 47 évesen mégy úgy szalad mint a ló (brotherhood nyitó képsorok) akkor még egy ideig fogja feldúlni a templáriusok napjait 😀

 28. Ezio bácsi elég vén kecske lesz. BH-ban sem voltunk már mai csirke.(a képen elégé látszik)

 29. hát de nem a brotyerhúd a 3. része???és hogy oldják meg a félbehagyott sztorit?azt az epic zárást a Brotherhood végén nem lehet kihagyni, vagy elfelejteniez nem a Dallas XD

 30. Itt van már az ideje a pótlásnak a 2. résztől…

 31. Eddig szerettem az AC szériát, de ezzel teljesen nyílvánvalóvá vált, hogy mostantól a cél az, hogy a rajongókat minél jobban lehúzzák. Én nem kérek újabb filler részt, anime nyelven szólva, hanem zárjuk le a történetet.

 32. Brotherhood nincs meg, de kijátszottam. Ezt mindenképp beszerzem!

 33. még idén? ne már :)már eljutottam arra a szintre,hogy nem tudok várni amíg lejjebb megy az ára,újonnan kell!!! xDremélem legalább nem egy hónapban lesz Drake haverunk debütjével,mert az =anyagi csőd 😀

 34. Aztaaa, de jó hír, jóban vagyunk Ezio barátommal:DDLehet már előrendelni??:P

 35. Most ez a AC univerzum tényleg ennyire jó ? Sok hülyeségre vevő vagyok, de ilyen -a DNS-ből visszamegyünk ősapám korszakába, hogy újra éljem- történet már nekem sok(k). Talán egyszer az elsővel teszek egy próbát.

  • elvileg az első a legfelejtősebb a sorozatból,én majd csak fél év múlva nyilatkozok róla első személyben :)sokkal eszementebb dolgok is vannak a videojátékok körében,mint ez a tudományos-technikás-jajdemesszirevisszautazgatás….némelyik már az én gyomromnak is sok,pedig minden szarral napokig tudok szórakozni xD

  • Inkább a 2.-al kezd! 🙂

  • Egyszerű a válasz igen. De nem vagy képben. Az emberi Dns-ben vannak olyan részek melyről a mai napig nem tudják mire való. Erre csapott le az ubisoft és azt állítja, hogy 1 ember nem csak 1x élt. Az előző életeink ott szintetizálódnak a dnsünkben. Minden emlék minden tapasztalat, csak hozzá kéne férni. Ezt ismerte fel az Abstargo industries és létrehozták az Animus-t. A multat csak átéled de nem változtathatsz rajta, csak tanulhatsz belőle.Miért ennyire népszerű a sorozat?-igalmas a múlt – jelenbeli száll- A történetének a komplexitása a Metal Gear fogható ( nem hiába Kojima egyik kedvence az Assassins sorozat és az ubisoftnak is rendre engedélyezi az Mgs utalásokat cuccokat)- A normál történelem olyan színten van átformálva, hogy kanyar nélkül igaz is lehetne ( mint Mgs)-egy komplett univerzumot húztak fel a játék köré, mely lassan már a Halo-val és a Mass effectel vetekszik komplexitásábanÉn egy valamit tudok ha AC gamet veszek. A történettel biztosan nem lesz baj.

 36. Uh, Ezio bátyám, de öregnek tűnsz.

 37. Igen újra Eizo!!!! végre 🙂

 38. va bene va bene 😀

 39. Számomra nagyszerű hír. Imádom az Assassin’s Creed univerzumát, remek, hogy mégtöbbet megtudhatunk az ezerévet felőlelö összesküvésekről, és jó hogy Altairt megint előszedik lévén elég keveset tudunk az életéről. Ennél a játéknál valahogy egyáltalán nem zavar, hogy szinte évente kiadnak egy újat a régi technikai megvalósítás új környezetben új sztorival egyenlőre nekem teljesen elég.

 40. de jó 🙂 ez is a gyűjteményembe lesz 😀

 41. 2. részt is untam már a vége fele.

 42. Tudtam,hogy van még élet ebben az Ecció gyerekben:) Iszambult meg már régóta hinyoltam a sorozatból.Tuti vétel lesz.

 43. Mindég minden körülmények között! Először még meg kéne vennem a Brotherhoodot 🙂 A Kettő a kedvenc játékom!!!

  • minél hamarabb szerezd be akkor, mert a Brotherhood szerintem még jobb is a Kettőnél pedig az sem volt gyenge 🙂

 44. Ez már rókabőr.

 45. én még csak a 2. részt nyomtam végig,d imádom az AC-eta környezet,a hangulat,a gyilkolás,stb…

 46. mi az a kis kampó a pengén ezio karján?

 47. Hmm kíváncsian várom!

 48. Határozottan örülünk Vincent!

 49. istenjáték, ez most jól esett így vacsora után 🙂

 50. Tököm tele van már Ezio-val ,a 2-ben + Brotherhoodban épp eleget szerepelt. Hány éves is lesz ebben a részben 50?