Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Assassin’s Creed: Origins – kiszivárgott a trailer?

Az idei E3 előtti szezon friss áldozata lehet az [b]Assassin’s Creed: Origins[/b], ugyanis rövid bemutatója és főhőse is kiszivárgott. A klasszikus “egy barátom az Ubisoftnál dolgozik” eset eredménye, hogy megtekinthetitek az alábbi videót. Persze előfordulhat, hogy nem valódi, de eddig minden stimmel. A játék Egyiptomban játszódik, időszámításunk előtt 1354-ben, és egyfajta előtörténete a szériának.Ezen felül kikerült a GameStop egyik üzletéből egy kép egy pólóról, amelyen rajta van a főszereplő, Ba Yek. (Ha már a boltokba kikerültek a promóciós anyagok, akkor elég közel lehet a hivatalos bejelentés is.)Ettől függetlenül csak akkor minősül minden hivatalosnak, ha a kiadó is megerősítette. (Ha a videó lekerülne, akkor [a https://u.nya.is/kwpcvd.mp4]ITT[/a] egy [i]backup[/i].)[b]*FRISSÍTVE*[/b]A videó úgy tűnik nem valódi, [a https://twitter.com/cosmografik?lang=en]valakinek[/a] egyszerűen csak sok szabadideje volt. A pólóval kapcsolatban se cáfoló, se megerősítő hírek nem kerültek ki (még), így lehet tovább spekulálni.[youtube]3S6bWQVStno[/youtube][79937]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Valaki világosítson már fel, hogy az AC-vel miért foglalkoznak ennyire az emberek? Az utóbbi pár évben csak a siránkozást halottam/olvastam a sorozatról. Mire fel kellene ezt ennyire várni?

  • Kicsit olyant, mint a COD. Mindenki utálja, de mégis népszerű. 😀 Felemás a sorozat, de azért vannak szórakoztató pillanatai. Én az utolsó nagyrészt is annak találtam, a Syndicate-et. Itt-ott nagyon eltalálták a korabeli London-t. Csak ne lenne annyira bugos és időnként monoton.

 2. Banyek !

 3. ebben nem volt semmi új nekem

 4. A YouTube kommenteknél többen azt írják, hogy a trailer fake és a készítő vicces kedvében volt és trollkodni akart.https://twitter.com/Cosmografik/status/869215794789588993Ettől függetlenül a póló lehet, hogy igaz.

  • Ez teljesen elképzelhető, de a YouTube kommentelők kb. annyit tudhatnak mint mi.

  • Nem tudom mi értelme az ilyen átveréseknek.Miért jó ez valakinek?! 🙂 🙂 Hmmmm….. 🙂

   • Nem tudom én sem, de cserélnék vele, annyi biztos.Mert ha valakinek van arra ideje, hogy összehegesszen egy profi kamu trailert és még bandikamerás fake felvételt készítsen róla és utána röhögjön a fél gamer világon, hogy bevették a tréfáját, az minden, csak nem egy elfoglalt ember.(Aztán ki tudja, lehet, hogy tényleg igazi a cucc és a Ubi áll az egész mögött. 🙂 )

    • Ezzel az erővel azt is lehetne mondani, hogy akinek arra van ideje, hogy nem létező karaktert irányít egy nem létező virtuális világban, és ott öldös virtuális karaktereket, az minden, csak nem elfoglalt ember.Vagy például minek kerget 22 ember egy labdát, és rugdossa? Szerintem inkább tartsuk tiszteletben azt, hogy kinek mi jelenti a szórakozást. 😀

     • Nem a szórakozás típusát kritizáltam, csak abból a nézetből indultam ki, hogy ha én csinálnék ilyen profin összerakott fake trailert, akkor azt valószínűleg azért tenném, mert nagyon unatkoznék. (Ha csak nem valami 2 perces Sony Vegas-szal összeollózott hamisítvány az egész vagy az illetőnek tényleg ez jelenti az egyedüli, igazi kikapcsolódási formát, mert akkor nem szóltam.)

   • 4chanon csak ilyet találsz.

 5. Jöhetne már valami hivatalos trailer.