Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Assassin’s Creed Origins – bejelentve az egyiptomi kaland

A Ubisoft a Microsoft konferenciáján jelentette be a már régóta pletykált, új, az ókori Egyiptomban játszódó Assassin’s Creed, játékát, az [B]Assassin’s Creed Origins[/B]-t. Megjelenés: 2017. október 27., természetesen PlayStation 4-re is.E3 2017 trailer:[YOUTUBE]cUuKIpCM2o0[/YOUTUBE]E3 2017 gameplay bemutató:[YOUTUBE]YX0fd4q0baQ[/YOUTUBE][b]*FRISSÍTVE*[/b]A Ubisoft még többet bemutatott az új epizódból saját E3-as konferenciáján.[youtube]Au_NXHJZu00[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. kár érte…

 2. Jónak néz ki, a Syndicate után van remény, az a játék mérföldkő volt:) Sajnos viszont csalódtam. Ahogy elnézem nem ELÉG régen játszódik.

 3. A Rogue-t és a Syndicate-t hagytam ki, és a Unity-t csak nem rég kezdtem el. Azt még befejezem, ha már megvan, de azután valószínűleg végeztem a sorozattal. Nem tud már újat mutatni a helyszínen kívül, és ez csak kihangsúlyozza a gyengeségeit.

 4. A Unity és Syndicate kimaradt, mert már egyáltalán nem vonzott az AC. De ez valamiért tetszik. Talán a loot miatt. Szeretem a loot-ot…

 5. Pompas.

 6. Ami meg a sztorit illeti: bele sem merek gondolni, hogy az ókori (tehát alaphangon 2-3 ezer éve) egyiptomban mit kerestek az assasinok, a templomosok meg főleg.

 7. Hát ez kész, meg néztem a képeket: ez kell, pedig ez lesz az első AC-m ! 🙂

 8. Érdekesnek tűnik.

 9. ez ugyanaz az unalmas és vontatott játék lesz mint az eddigiek egyiptomi köntösben. nekem köszönöm de nem másnak majd jó szórakozást.

  • Nézegetem a videókat és azon tűnődök, hogy mi a forradalom ebben? Ugyanis a Ubi is hangsúlyozta ANNO (nagybetűvel, mert most már semmi ilyesmiről nem szól a fáma) hogy azért marad ki egy ciklus mert a játék annyira merőben új és más lesz, hogy ihaj. Meg rémlik valami olyasmi, hogy a játékmenet is teljesen újdonság lesz mert a mellék küldetések valójában főküldetések is (ne kérdezz) és hogy ilyet még nem látott senki. Erre itt van ez.

   • Csak a szokásos marketingduma, lemerném fogadni, hogy ez is ugyanolyan lesz, mint az előző egy tucat, csak más helyszínen, más sztorival. Igazából annyira nagy forradalmat már nemigen lehet csinálni a szérián belül.Ennek ellenére nekem eddig tetszik, biztosan ki fogom próbálni.

    • Nekem is tetszik félre értés ne essék, csak vannak elvásárásaim ennyi idő után. Olyan dolgokat várok el amiket ígértek amikor kiderült, hogy egy ciklust kihagy a sorozat. A lényeg, hogy az eddig látottak alapján nem igen látszik rajta a plusz fejlesztési idő, akár lehetne az aktuális éves rész is.

     • Távol álljon tőlem mindenféle cinizmus, meg haterkedés, de erre tényleg csak azt tudom írni, hogy Ubisoft. Én is elszeretném hinni, hogy ez az AC valóban más lesz (nem mintha utálnám a sorozatot épp ellenkezőleg, a legtöbb epizóddal nagyon jól elvoltam), de szerintem inkább jól csengő marketing szöveg ez már, mint a kézzel fogható valóság. Aztán ki tudja, lehet, hogy kellemesen csalódunk. Én bízom benne, hogy így lesz.

  • Adom…….ennél egy kaptafább sorozatot még sosem láttam és van aki képes végigszenvedni az összeset mert az egyik western a másik meg kalózos stb., a 2-t kiplatkóztam……..becsületből mert a végére majdnem eret vágtam az unalomtól, ez meg akárhogy nézem tök ugyanolyan csak egyiptomi………..amíg veszik addig ez így lesz az idők végezetéig……..szégyen….

   • “A Dark Souls Dark SoulsA God of War God of WarA BF BFA COD CODAz AC ACMit várnál tőle ? :)Ha nem jött be 1 rész sem akkor a többi sem fog. Valakinek a DS meg BB szintű játékok nem jönnek be, mert kevés történetet gondolnak bele és nehéznek érzik (ami konkrétan csak ismeretlen move set semmi más… vagy béna játékos)A világ “” rendszerét “” még nem ismerjük.. talán ott változott. Bár én látok benne változást eleget… sőt ezt látom hiba faktornak némely esetben.”

 10. Szerintem ez semmi extra

 11. Eddig, a Metro és az Anthem mellett ez a legütősebb.

 12. Nekem kurvára tetszik!!

 13. Mi volt az első videó végén ? Egy hidra ? 😀 Jáj, az Ubi nem bírt magával.

 14. EZ nagyon ott lesz!

 15. Hm, ez még akár jó is lehet!