Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Assassin’s Creed – még több tartalom jön a Valhallába

60 fps-sel pörög az Origins, külön is élvezheted a történelmi módot, szeptemberben hírek a széria jövőjéről.

A Ubisoft egy livestreamet tartott kedden az Assassin’s Creed sorozat 15. évfordulója alkalmából, és a cég több dolgot is elárult a franchise jövőjéről.

Az Assassin’s Creed Valhalla még egy évnyi támogatást kap, amiben visszatérnek fesztiválok, jön a “Mastery Challenge Pack 2”, frissül a fegyvertár és érkeznek friss sírhelyek is. Valamikor nyáron jön a The Forgotten Saga frissítés, ami egy roguelite mód Niflheimben. Loki lánya, Hel végtelen próbatétel elé állítja Odint, aki ellenségek hadai legyőzésével, új képességek és eszközök elsajátításával juthat csak el az istennőhöz, hogy megküzdjön vele. Valamikor az év vége felé pedig Eivor történetének utolsó epizódja is kikerül, teljesen ingyen. A PlayStation 5-re és PlayStation 4-re már kapható alapjáték tesztjét ITT olvashatjátok, Odin legújabb kalandjáról, a Dawn of Ragnarökről pedig ITT tudhattok meg többet.

Az Assassin’s Creed Origins, az Assassin’s Creed Odyssey és az Assassin’s Creed Valhalla mind bővültek a “Discovery Tour” móddal, ami ismeretterjesztő élményt kínál a történelem és kultúra iránt érdeklődők számára. A viking knálat most már PlayStationre is letölthető az alapjátéktól függetlenül, a cég pedig együttműködik iskolákkal, hogy egyedi tananyagokat dolgozzanak ki.

Kiderült az is, hogy már elérhető egy 60 fps-es patch az egyiptomos Assassin’s Creed Originshez – sőt, mától június 20-áig ingyen kipróbálhatod ezt a remek kalandot, amiről tesztünket ITT találod. Ezen túl pár a móka ihlette tetkó és egy hajópakk is bekerült a vikingeks alkotásba.

A Ubisoft azt is bejelentette, hogy szeptemberben egy “igazán különleges” eseményen beszél a széria jövőjéről, így akár le is leplezhetik a következő részt. Lehet, hogy a régóta rebesgetett Assassin’s Creed Rift lesz az, ami egy kisebb, sztoriközpontú játék Basimmal, de szólnak pletykák az eredeti remake-jéről is. Ezen túl előfordulhat, hogy először láthatjuk a folyton változó, élő szolgáltatásnak szánt Assassin’s Creed Infinityt.

Hozzászólás