Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Assassin’s Creed – Kínában vagy Japánban játszódhat a következő rész

Szivárgások utalnak erre.

A Redditen szúrta ki nstav13 felhasználó, hogy John Bigorgne, a Ubisoft Montréal munkatársának ArtStation profilján két új rajzot fedeztek fel:

A két fájl elnevezése – John-bigorgne-siege-metropolis-04-b.jpg és – John-bigorgne-forest-01.jpg – a korábban Assassin’s Creed Ragnarokként futó, ma már az Assassin’s Creed: Valhallaként ismert játékról kiszivárgott, más grafikus által készített rajzoknak megfelelő:

Maguk a rajzok három évvel ezelőttiek, és vagy Kínát, vagy Japánt ábrázolják, de előbbi esélyesebb. Ahogy nstav13 is kifejti, a képi stílus eredetileg a középkori Kínából ered, amit átvett Japán is – hasonló grafikát alkalmazott az Assassin’s Creed Chronicles: China mellékepizód is. Emellett a képen látható erőd is kínai stílusú, ahogy a páncél és a fegyverzet is. Ettől függetlenül az sem lehetetlen, hogy először Kínába, majd Japánba megyünk, ugyanis a játékok közös erőforrásokkal készülnek “csoportonként”, ahogy valamilyen szinten összefügg az egyiptomi Assassin’s Creed: Origins, az ókori hellén Assassin’s Creed: Odyssey, illetve a közelgő vikinges epizód is. Ezen a gondolatmeneten végighaladva a következő “trilógia” eleme lehetne akár Mongólia is. Plusz érdekesség, hogy a Ubisoft 2012-ben és 2017-ben is végzett felmérést arról, hogy hova utaznának szívesen a játékosok, és Kína, Japán és Mongólia is szerepelt a lehetőségek között. Azóta a listán szereplő helyszínek egy része megvalósult, így akár Kelet-Ázsiába is eljuthatunk majd.

A széria új része november 10-étől kapható PlayStation 4-re és november 19-étől PlayStation 5-re, az ingyenes upgrade és a kompatibilis mentés lehetőségével.

Hozzászólás