Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Assassin’s Creed IV: Black Flag – modern képek

A PS3-ra és PS4-re is készülő [B]Assassin’s Creed IV: Black Flag[/B] évszázadokkal ezelőtt, a tengeri kalózok korában játszódik… részben. Köztudott, hogy a szövevényes történetnek van egy modern kori aspektusa is, mely az Abstergo Entertainment vállalat titkos laboratóriumaiban történik. Ebből a környezetből való a következő 4 friss screenshot.Megjelenés: október végén.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “nem rég végig vittem egybe az 5 játékot (húbammeg) és arra jöttem rá hogy modern része egy kalap kula bácsit sem éra 3-ig az tartotta életben hogy “”Ennyi?? Hát kövi részben biztos többet mutatnak”” És ez minden egyes stáblista alatt előjött bennema 3 Desmond befejezés meg sz@r, több modern kori részt nem kérekelég a régi kor bőven”

 2. jó kis ac lessz ez gameplay videó alapján.

 3. jónak tűnik

 4. Jajj ne megint valami jelenkori bácsival kell majd ugrálni?:( mert ugye desmond már nincs…:S inkb kihagyhatták volna mert előző részbe elég szar volt. főleg ahogy desmondék kinéztek… kár volt megváltoztatni őket:S brotherhoodba normálisan néztek ki még a revelationsba is.

 5. melyik verzióból lehetnek a képek? mert sztem nem nagy durranás.

  • Ez simán jelen gen. Ps3-X360-on képzelem el ilyennek. Ami azért fúrcsa, mert a gameplay videók tuti nextgenen mennek. Most tolom újra az Ac3-at és pont annyival szebb amennyit egy nextgen első generációs játéktól elvárok….

 6. A 3. képen látható hely lesz az agyturkász-központ? Sajnos a Revelationstől kimaradtak az epizódok, de már nagyon kíváncsi vagyok a történetre. Hamar be akarom őket szerezni.

  • Ne is mondd, borzalmas feladatok voltak helyette, miközben azokat csináltam, volt, hogy arra gondoltam, hogy na jó, ennyi, én ezt meg nem csinálom, eladom a francba…

 7. Most kezdtem neki a Brotherhood-nak, öcsém meg a full assassin antológiát rendelte meg nemrég.A borzalmas első rész után a folytatások kellemesebbek.Tetszik, hogy a főhősnek korrekt, beleélhető személyisége van, kidolgozott karakter. És ügyes ötlet mélyíteni a témát is.BH után lehet beszerzem a többit is.

  • Szerintem nem volt rossz egyáltalán az első rész, csak ugye a 2 annyival újabbnak, érdekesebbnek hatott, hogy visszagondolva unalmas az 1. De mikor megjelent nagyon is jó volt.

 8. Spoiler warning! :DTényleg csinos képek amúgy. Kár hogy én az AC2 befejezése után leragadtam a sorozatban. Kéne az a Brotherhood&Revelation pack végre.

 9. Szép nagyon. Tök jó a design.