Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Assassin’s Creed III Remastered – bejelentő trailer

Hivatalosan is megesett a bejelentése a 2019. március 29-én PlayStation 4-re is debütáló [B]Assassin’s Creed III Remastered[/B]nek, mely a közkedvelt “indiános” epizód erősen felújított verziója. A tuning során nagy mértékben hozzányúltak a látványhoz, de emellett játékmechanikai finomításokat is kapott a remaster.Ez a kiadás tartalmazza az [B]Assassin’s Creed Liberation[/B] remastered változatát és minden egyszemélyes DLC-t is.[YOUTUBE]4Wgs3CxcEfU[/YOUTUBE]MÁRCIUS VÉGÉN VISSZATÉR CONNOR AZ ASSASSIN’S CREED III FELÚJÍTOTT VÁLTOZATÁBANA Ubisoft® ma bejelentette, hogy a nagysikerű Assassin’s Creed® sorozat az amerikai függetlenségi háború idején játszódó epizódjának felújított változata, az Assassin’s Creed III Remastered 2019. március 29-én fog megjelenni PlayStation 4-re és Xbox One-ra.A bejelentés alkalmából kiadott magyar feliratos előzetes az alábbi linken tekinthető meg:[YOUTUBE]MdTcYk337Ws[/YOUTUBE]A natív amerikai anya és brit apa gyermeke, Connor küzdelmét bemutató Assassin’s Creed III Remastered számos grafikai javítással, köztük új karaktermodellekkel és magasabb felbontású textúrákkal, valamint a rajongók visszajelzései alapján néhány játékmechanikai átalakítással és finomítással fog érkezni, a PlayStation 4 Pro és Xbox One X tulajdonosoknak pedig 4K és HDR támogatással. A teljes élményért a kiadás tartalmazni fogja továbbá a játék összes szóló kiegészítőjét – Benedict Arnold Missions, Hidden Secrets, Tyranny of King Washington –, valamint az Assassin’s Creed Liberation HD-t is.Az Assassin’s Creed III Remastered 2019. március 29-én jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.(sajtóközlemény)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Tkedvencem johet

 2. Első AC ami tetszett, de soha nem venném elő újból.

 3. Elképzelhető, hogy adok neki még egy esélyt, mert sajnos annyira rosszul vannak ebben a játékban megírva a karakterek és olyan nyögvenyelős a sztori, hogy a felénél elaludtam és soha többet elő sem került. Talán most, bár a gyökér főhősön a remaster sem segít.

 4. Nem tudom mennyi esély van rá , de én sejtem hogy 2 év múlva nem új részt kapunk, hanem a híres első rész remakejét .Biztos figyelte ubi hogy bejött a resi2nek tuti agyalnak ilyesmit szerintem .

 5. https://www.youtube.com/watch?v=N1z83dwUNBYItt egy közvetlen összehasonlító videó ! Pár képnél azért erősen ráver az eredeti…:D

 6. Meg kellene venni, emlékszem mekkora őrület volt az eredeti megjelenése tájékán, pláne, hogy magyar feliratot is kapott. Most már az se lesz, de nem igazgat, hisz már az utóbbi kettőn se volt.Meg ott lesz rajta a psvitás spinoff is.

 7. Nem játszottam még az AC3-mal, de mivel az egyik kedvenc történelmi eseményem az amcsi függetlenségi háború, így most biztosan nem fogom kihagyni. Meg igazság szerint elég tartalmasnak is tűnik a pakk.

 8. De jó lenne egy backward compatibility ps-re, mindig abból csinálnak remastert ami nem érdekel.

 9. Most kezdett el érdekelni, bár megvan PS3-ra is, bontatlanul.

 10. Ez volt az utolsó rész amit végigjátszottam, a következő három évek óta a PS4 vinyóján porosodik, az utolsó kettőt még meg sem vettem. Jó lesz ez pár év múlva 7,99 GBP-ért. 🙂

 11. De jól elaludtam én ezen anno…

 12. Az újabb epizódok után ez már időkapszula. :DDas irányítás.