Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Assassin’s Creed II – Game Informer szkenek

Mint ahogy arról Martin [A http://playstationlive.hu/note/1019]korábban beszámolt[/A], érkezik az Assassins’s Creed folytatása. A főhős ezúttal egy [B]Ezio Auditore de Firenze[/B] nevű egyén, aki Altairhoz hasonlóan hódol kedvenc hobbijának – ám ezt immáron Velencében teszi. Elsőként a [B]Game Informer[/B] magazin fedte fel a játékot, melyből meg is érkeztek a szkenek.[6035]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Velence hálás-szép helyszín lehet….

 2. Csak ne legyen olyan unalmas és vontatott mint az első része és ne aludjak be rajta 2x.. HA folyamatos lesz a történet menete nempedig nyögvenyelős talán megveszem.Képeken szép az Assassin 1 is szép volt képeken. Kíváncsi vagyok mozgóban mien..

 3. sztem elég egyértelmü h Ezio is az Altair-Desmond vérvonalba tartozik, de a másik gondolatmenetre még nem is gondoltam:)a 3.részben jo kis co-op bérgyilkolás?:D

 4. Nekem az elso resz is kimaradt, valszeg ez is ki fog.

 5. Várom.

 6. “Kíváncsi vagyok, hogy a jelenbéli szál, hogyan fog majd alakulni, tehát a főszereplő akit vizsgálnak, annak milyen új “”képességei”” lesznek és majd a végén mi várható, ugyanis ha jól melékszem az AC-t trilógiának tervezik és a 3. részben a jelenben fogunk játszani, megszökünk a kutatóktól és a városban kell majd érvényesülnünk. Mindenesetre nagyon érdekes lesz, és kíváncsi vagyok az egészre, úgy ahogy van :)”

  • Nem bisztos ,hogy Desmond lesz a 2. részben is. Az ő génjeiben Altair emlékei voltak tárolva. Vagy lehett ,hogy egy ember több ősére is emlékszik??? Na ez egy jó kérdés lesz.

   • A macska rúgja meg! Van benne valami. Én már csak azért is Desmond-ra tippelek, mert Altair koppintott mása volt Desmond-nak(ha valahogy sikerült a képére zoomolnod, úgy egyértelműen feltűnik a borostájáról és állának szerkezetéről és Ezio-nál is egyenlőre ezt vélem felfedezni). De erről lehetne indítani már egy vitatopicot is, vagy egy esetleges AC 2 topicban feldobni ezt a kérdést, vagy gyorsan összerittyentek egy blogot, aztán ott megvitathatjuk, mindenesetre nagyon jó kérdést dobtál fel. Én arra tippelek, hogy esetleg Altair nyomokat hagyott utódjainak és Desmond lesz az aki az ügy érdekében újra lépni fog.

   • Hát csak ő lesz a főszereplő, különben nem lenne értelme az egésznek. Én már várom a folytatást.

    • Értelme lenne, ha más főszereplő lenne, de Desmondra tippelek. Mert, ha más lenne Desmond helyett, azt is eltudnám képzelni hogy a 3. részben Desmond és az esetleges új fazon együtt dolgozna és hol Desmondot, hol az új srácot irányíthatnánk, de korai a találgatás, de majd akkor úgyis kiderül 🙂

 7. ÁÁÁÁ végre folytzatódik a story 😀

 8. Gyönyörűen fest a játék ezeken a képeken. Hát, nem véletlenül szeretem az Ubisoft termékeket. Remek, hozzáértő csapat van az Assassins Creed 2 mögött, ez már a képeken látszik, és az előzetes infok is azt erősítik, hogy bizony, ez nem lesz monoton küldetéseket tekintve, hanem változatosabb lesz mint elődje. Remélem a végleges verzióba tudnak is tartani mindent, és nem lesz olyan, hogy ezt+azt ki kellett szedni a végleges játékból időhiány miatt. Gyönyörű a játék és erre csak egy dolgot lehet mondani, ami mindent elárul magáról a játékról és véleményemről: KELL!!!!

 9. Nagy pofa kell ahhoz, hogy olyan nevekhez nyúljanak hozzá, mint Da Vinci (sztem!). Nagyon remélem, hogy mindenki aki részt vesz a játék fejlesztésében, képesek éretten kezelni a projectet és egy igazán izgalmas és értékes játékot fognak összedobni (minden szempontból). /Sajnos nem tudtam még elolvasni a scan-eket a felbontás miatt, de ahogy lehetőségem lesz rá, megteszem. /

  • szerintem csak elég egy pillantást vetni az előző AC bármelyik templomának a részletességére és megnyugodhat az ember lelke hogy Da Vinci vizuális és egyéb zsenialitása a legjobb kezekben lesz 🙂

 10. hát ez bitangjól fest, ha csak egyszerű pályanéző módja lenne a játéknak akkoris megvenném 🙂

 11. Most még várjátok, meg dicséritek. Majd ha megjelenik, akkor mindenki szidni fogja, mint az első részt…

  • Én nem, Karfy, akarom írni, MI NEM!!!! :))))Fantasztikusak ezek a képek!! Velence, Úristen! Vtam tavaly nyáron, és az egyik legszebb város, amit eddigi életemben láttam. Mikor jelenik meg a játék? Bárcsak már a nyáron jönne!!!

  • könnyen meglehet, ubisoftban nem szabad bizni már, nagyon könnyen mellé tudnak nyúlni és egy full tartós és ütős játékot olyan apróságokkal elrontani – mintha hiányozna egy jó játékmester a boszorkánykonyhájukról, nem játékos szemmel gondolkoznak: az AC iszonyat hangulatos, iszonyat grafikus, iszonyat jó mozgás és városmodellezése mellett taccsra vágva, hogy hiányzott belőle a játék, gyakorlatilag semmi sem motivál, hogy bejárd a várost, még trófea sem volt akkoriban, hogy értelme legyen megkeresni a zászlókat, a játék 80% városnéző túraprogram… én is vártam, nagy csalódás volt…Far Cry 2 jött utána, szintén nagyon vártam – első része PC-n anno korszakalkotó, tudom, nem ők csinálták – hát sikerült is elrontaniuk egy olyan unalmas játékmenettel, hogy borzasztó, nem beszélve az ellen és területrespawn-ról: a játékmesterük megint nem volt a topon…aztán jött a PoP, talán ezt tudták a legkevésbé elrontani, de itt is egy rendkivűl leegyszerűsitett koncepciót adtak az előzőekhez képest, szerintem mindhárom atomkirály játékból sikerült egy játékos véleményeket megosztó nem maximális értékű játékra leredukálni – mindez játékmesteri feladatkör hibás működése miatt SZERINTEM…ettől függetlenül várom én is AC2-tőt, de jobb lenne, ha valami szakit beokositana az ubisoft a saját műhelyükbe, nálam emiatt egyik sem ütötte meg a mércét…

   • lacuska! Azt hittem már hogy én vagyok a Földön az egyedül aki ezt gondolja. Minden szavaddal egyet értek. MIndenhol olvasom a POP és az AC egekbe dícsérését…és kezdtem azt hinni én vagyok őrült. Az AC-t megvettem, mert hasonló mászkálós, kardozós mint a POP. Akkor nekem meg kell vennem. Nekem a No.1 játék a POP volt. Mindegyiket a legelső 2D-s Pc-s változattól ismertem, és végigvittem. Őrült jó játék volt, a darkos változat is és a two thrones is. De amit ezzel az új POP-pal műveltek, az egyenest felháborító. A rajzolt grafika nekem visszalépés, semmiképpen sem előrelépés. A játékmenet meg unalmasabb volt, mint bármi eddig az életemben. Eddig lépésről lépésre zúzni kellett az ellenséget, itt meg csak mászkálni és gyüjtögetni kell mint az őskorban. Visszatérve az AC-re. Megvettem, lenyűgöző grafika, szép város…tökéletes… de hogy abból álljon egy játék, hogy mindig ugyanazt ismétled 20szorra is, fel a toronyba nézelődni majd a tolvaj után…Hát persze hogy eladtam 3 nap után. Ez lett a POP4 sorsa is. Pedig eddig egy játékot sem adtam el…FC…tényleg egy korszak alkotó játék volt PC-re…leesett az állam amikor megláttam azt a grafikát…tenger…majd jött az FC2. Nekem nagyon tetszett ez is…de ezek a megújulások agyament ötlet. Ilyen csak olyannak jut eszébe, aki még sosem vitt végig egy játékot sem.

    • Az új POP játékmenetben teljesen más, mint az előző három, aláírom. De sztem csodálatos a grafika, és nekem tetszett, hogy szinte csak nézelődni meg gyűjtögetni kell. Eleinte nem jött be, de aztán úgy vtam vele, nem bánom, mert akinek az előzők tetszenek jobban, játszhatnak velük bármikor. Megvan a varázsa, és az fantasztikus!Az előző AC-t én egy kölcsönpéldányban nyomtam le, de meg akarom szerezni majd, és nem kérdés, hogy az újat is meg fogom venni.+ 1mzolee0 29-es hsz-e… :))

  • Én az első részért is odavoltam^^. Szeretem az ilyen stílusú játékokat,és ezt is imádni fogom:Đ(persze mindig van rá esély,hogy elcseszik)

   • Nekem is nagyon tetszett, a monotonitása ellenére. És reméljük, hogy az utóbbi tekintetében tanultak a hibájukból.

 12. Szerintem (az eddigi képek alapján) jól eltalálták a hangulatot és a karaktert. Kíváncsi leszek az első trailer-re.

 13. Nekem csak a ruha az ami nagyon nem tetszik, meghagyhatták volna a régit . De azért tuti megveszem , az elsőrész nagyon tuti végigtoltam Ps-n és Pc-n is . Fullra.

 14. Nem tudom mi a bajotok az elsö rèsszel?? Nekem nagyon bejött, kètszer toltam vègig, igaz voltak hibài. Ha több ötletes megoldàst beletudnak csempèszni akkor eltünik a monotonitás. Maga a helyszin ès a kor sok lehetösèget hordoz magàban. pl levegöböl tàmadni a cèlpontra. Vààrooom tuti vètel.

 15. Nagyon tetszik!

 16. Na ettől még jobban várom a játékot… 😀

 17. ÉN most raktam félre az első részt mert kicsit meguntam az egyhangúságot, de majd erőt veszek magamon és kijátszom…A második rész meg…ha tényleg kiküszöbölik a monotonitást, akkor NO PARA! Repülés, úszás, új fegyverek, stb,stb… jó lesz!

 18. kegyetlen !!! :O 🙂

 19. Nekem nagyon bejön! A főszereplő ruhája frankó, tutter a helyszín, lehet magasból vízbe fejest ugrani. Képzeljétek csak el: őrök üldöznek, fölmászol egy magas épületre és az összes őr is már ott van, te meg beugrasz a vízbe.Nekem mondjuk már az első is bejött, ezt szerintem imádni fogom.

 20. A főszereplő fickó nekem gyanús!:D

 21. engem már maga a helyszín ösztönöz arra, hogy megvegyem :D, tuti nem lesz olyan mint az első rész, akció dúsabb lesz, több fegyvernek hála

 22. Az első részt kihagytam de ezt nem fogom mert a helyszín már eleve gyönyörű a hitman féle gyilkolás pedig a véremben van!

 23. Ez a velencei kaland brutális lesz! Most már ki kell játszanom az első részt is. Leveszem a polcról! 😀

 24. Nem rossz de ha olyan uncsi mint az egy …

 25. áá kell már az 1-ső rész 😀

 26. Tuti beszerzem, kell az első rész után x)

 27. Nagyon ott van a hangulat amit a képek árasztanak,már így is le lehet szűrni,hogy a grafika bivaly lesz!

 28. Képeket csak a főhősről láttam, aki nagyon durván jól néz ki. Várományosi listán van, az biztos.

 29. Ez már így is eléggé beszerzősnek tűnik,telitalálat a helyszín és lehet még repülni is fogunk?Biztos meglesz..