Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Assassin’s Creed II – exkluzív PS3 tartalommal…

Nagyon kevés azon játékok száma, ami kihasználja a Playstation 3 és a Playstation Portable masinák által biztosított crossplatform lehetőségeket. Legutóbb a PSP-re kiadott Resistance: Retribution volt az a cím, aminél lehetőség volt extra cuccokat feloldani a PS3-as Resistance 2 által.Nos, a következő bejelentett ilyen páros az Ubisoft boszorkánykonyhájában készülő Assassin’s Creed sorozat második része és annak PSP-re érkező kistestvére, az Assassin’s Creed: Bloodlines lesz.[8411] Patrice Desilets – az Ubisoft megmondóembere – hintette el a hírt, miszerint az Assassin’s Creed II-ben az alapból 30 fegyverből álló repertoárt további 6 darab exkluzív gyilkolóeszközzel lehet majdan bővíteni, amennyiben PSP masinádat összekötöd a PS3-mal. E mellett már biztos, hogy további fegyver és életerő upgrade-ek is aktiválhatók ily módon a nagygépes játékban.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. jobb lett volna ha DLC-be rakják bele vagy extra tartalomként a BD-re…

 2. ALIG VAROM:-)

 3. Ha megveszem a PSP verziót akkor biztos,h nem azért,h +6 fegyóm legyen a PS3-as verzióban …

 4. elöre látom ahogy a gyilkosság utáni menekülés átcsap egy Eccccio vs örök gondola versenybe Velence lagunáiban:D

 5. Nna, újabb ok, hogy komolyan fantáziáljak a… PSP megvásárlásán is. :))

 6. faxa, akkor majd kölcsön kell kérnem vkitől egy PSP-t 😀

 7. Erröl volt pár szó E3-on is. Lesz mivel krumplit pucolni 😀

 8. érezhető volt lesz vlami exkluzív , a játékhoz ha már lesz psp-n is

 9. több újítás lesz benne, mint a Bioshock kettőben az biztos… nekem bejött nagyon.

 10. “Az első rész egy miatt lett szar, a HYPE miatt. Sokan túl sokat vártak tőle. EMBEREK MERJETEK MÁR KÉTELKEDNI, NE NYELJÉTEK BE MINDEN SZAVUKAT A FEJLESZTŐKNEK. Én kételkedtem és egy elég korrekt első részt kaptam a kezeim közé. Kisebb nagyobb hibákkal de élveztem.Na ha a 2. részben csak a felét hozzák amit beigértek akkor én már boldog leszek.NE HIDDJETEK A FEJLESZTŐKNEK 100%-BAN, MIVEL ŐK ÚGYIS AZT MONDJÁK “”KIRÁLY, MEG EZ LESZ A LEGJOBB””. Remélem világos mait írni akartam :-D”

 11. Azért a látott video alapján lesz újdonság, pl: repülés, új fegyverek, továbbá biztos lehet majd úszni is a velencei pályán, stb stb. Aztán ott vannak a híres emberek (Leonardo da Vinci) szerepeltetése, jó lesz ez emberek, jó lesz 🙂

 12. az első rész nagyon eltántorított ettől a játéktól.

 13. Egy ilyen tartalomért nem vennék játékot.Ha jó lesz úgyis beszerzem PSP-re és PS3-ra, ha rossz akkor meg úgyse kell, ezen egy vacak megnyitható fegyver nem sokat változtat.

 14. Én beérem egy mezei következő generációs verzióval is, valószínűleg használtan.

 15. Legalább mindkettőt megvehetem okkal!

 16. Akkor kelleni fog mindkét verzió!

 17. eléggé zsebbe nyúlósnak ígérkezik az idei szezon 😮

 18. Jó magam nem igazán vagyok megelégedve azzal amitláttam. Az, hogy még több fegyver lesz lassan ebben a játékban mint a Metal Gear Solid 4-ben az megvégkép felesleges. Egyetlen gameplay videót néztem megróla és azt kell mondjam a harc rendszer olyan szinten le lettegyszerűsítve, hogy az már szánalom. Jó jó a dupla ingujj tőraz meglepett de az, hogy hárman támadtak a szerencsétlenreaz meg fegyver nélkül lealázta mindhármat az nevetséges volt.Támadnak kicsavarta a kezéből a fegyvert és azzal küldte őket a megsemmisülésbe na az rondán hat az összképre,szerintem!Ja és nem beszélve arról, hogy a fickó aki prezentálta a történéseket valami olyasmit mondott persze angolul, hogy:többé már a búvó helyek sem biztonságosak XDDDA széna kazalhoz oda zsal az őr egy orbitális lándzsával ésbelé akarja mártani vajon ki van odabent, erre Altair testvérkibújik nyakon szúrja a szerencsétlen kíváncsiskodót és mégbe is rántja maga mellé. Na ez aztán tényleg nem biztonságos többé, max az őröknek nem =)Amúgy meg a játék teljesen pazar látványt nyújt. Iszonyat élvezetes lehet azokon a reneszánsz épületek kiszögellésein mászkálni. Fene tudja lehet, hogy csak a demonstráció miatt volt ennyire le butítva a harc, remélem igen. Mert ez a játék ha nem is abszolút befutó, de érdemes megvenni. Legalább isremélem…

  • “Engem konkrétan nem is ez zavart, mert a harcrendszer az első részben is ugyanilyen volt. (és én már akkor kiakadtam ezen) Viszont az, hogy a bemutató videó alapján ez egy Aassasin’s Creed, csak más környezetben, nulla VALÓDI és szignifikáns újdonságokkal már sokkal inkább. Az első részben gyűlöltem, hogy a célpontokat nem lehet riadó nélkül likvidálni, bármennyire is nem vett észre egy őr sem. A célpont kiitatása után egyből riadó lett. Ez volt a játék egyik nagy hibája. Erre mit látok az új videóban, ugyanaz a helyzet továbbra is. Miért nem lehet őket teljesen láthatatlanul, “”neadjisten”” balesetnek beállítva kiiktatni? Aztán ott vannak a rohadtul unalmas missziók a célpont felkutatása érdekében. Annyit mondtak a fejlesztők, hogy kibővítették a missziók lehetőségét 15-re. Ez rendben van, de mikor sokadjára fogod megcsinálni őket, akkor ugyanúgy unalomba fog fulladni, hiába van többfajta küldetésre lehetőség. Előbb-utóbb azokat is újból és újból meg kel csinálnod. A videó alapján nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez a szisztéma is megmaradt. Egy penge helyett most kapunk kettőt….na bumm….. micsoda újítás. Egyetlen érdekes dolog a Davinci féle repülő szerkezet, de ez kevés. Az az én nagy problémám, hogy megnézve a videót, egy AC 1.5-öt látok és nem valódi második részt. (ráadásul az első rész hibáival együtt) Úgy érzem, hogy ez csak olcsó kategóriában lesz érdekes nálam, mert a hangulat és a tálalás megint nagyon rendben van, de ez kevés ahhoz, hogy teljes áron szerezzem be.”

   • Semmi ùjitàs?AC 1.5?Nyisd ki azt a csipàs szemed ès aztàn nèzd meg újra a videòkat,èn legalàbc 10 ùj dolgot talàltam benne!

    • Kezdjük:- Repülés egy ókori szerkezettel.- a szalma nem nyújt már 100% védelmet (egy kicsit reálisabb)- A halottakat le tudjuk ültetni a padra-(ez nagy kedvenc lesz)-2 ellenfél likvidálása egyszerre- (ez már az előző részben is jó lett volna)-úszás-(hányszor haltam meg a kikötőben)És ezek csak azok a dolgok amiket egy gameplay-ben vettem észre, tehát ezek 100%- hogy lesznek. De ez is egy rétegjáték. Ha nem szereti valaki a történelmi gameket, meg a lopakodós gyilkolós velencézős gammákat akkor bármit írhatsz dahande barátom.Érdekes módon én élveztem az előző részt a maga monoton küldetéseivel együtt. A harcrendszer meg egyszerüen nagyszerű.Ja én csak egyet kérek a fejlesztőktől- LEGYEN FELIRAT

   • Amúgy ha egy játékot nem dizájnolnak át teljesen akkor minden game 1,5 verzió. Mert minden folytatásban ugyanaszt kapod pár új funkcióval megspékelve.Az utóbbi évek egyik 2,0 játéka akkor a Resident evil sorozat.

    • ja csak az meg rossz irányba megy…

    • Hiába, de a legtöbb játéknál nem éreztem ezt ennyire zavarónak és láttam kellő újdonságot bennük.(ne érts félre, teljesen új játékot kreálni nagyon nehéz egy folytatás esetében, de az AC a ló másik oldala.) Megnézve azt a videót, mintha egy az egyben az első részt láttam volna, csak ezúttal Itáliában. (azok meg nem szignifikáns különbségek, hogy ezúttal megnézik az őrök a szénákat, vagy két pengével is gyilkolázhatunk. Ezek apró finomítások, semmi több.) Mindegy, én nem akarom elvenni a játéktól való kedvet azoktól akik várják, de egyelőre engem még nem vettek meg.

    • Pár okoska szerint az is 4.5 volt 😀

   • Abszolút jogos, ennyi!

    • Amire ö vágyik az egy hitman folytatás, vagy egy olyan folytatás, mint amilyen a San Andreas volt a 4-hez képest. Vicc. Nem tok egyetérteni.