Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Assassin’s Creed II – bővülő tartalom

[15044]A [B]Ubisoft [/B]mai közleménye szerint az alapból hatalmas tartalommal bíró [B]Assassin’s Creed II[/B] 2010 elejétől tovább hízik. Januárban fog érkezni az első csomag, ami a “[B]Battle of Forli[/B]” címre hallgat. A tervek szerint a második DLC gyorsan követni fogja az elsőt, ami februárban már napvilágot is fog látni “[B]Bonfire of the Vanities[/B]” címen. A kiegészítők pontos részleteiről egyelőre nincs információ, de amint lesz, közöljük.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ez sem marad ki a DLC-politikából? Gondoltam, hogy így lesz.

 2. ennek nagyon örülök 🙂

 3. király!

 4. Mondjatok már valamit az AC2-ACPSP közti kapcoslatról, mert nem merek teszteket olvasni, az esetleges sztori spoilerek miatt.

  • A mind a két játékban elért eredmények átkerülnek a másikba. Mondjuk én csak a Psp-s verziót játszottam elöször végig és utána kezdtem az AC2-t. Egy példa: a psp-s verzióban begyüjtött pénzérmékért kapsz pénzt az ac2ben plusz a psp-s bossokat ha legyözted, akkor a bossok fegyvereit megkapod a nagygépes verzióban ami számszerint 6 darab.

 5. Juhéjjjjjj! 🙂

 6. Ebbol ugye meg nincs demo sehol sem?

 7. várható volt tekitnve h kiamradt a 12-3 session vagy memory block… söt én egy nagyobb részben bejárható Rómát is vizionálok…valamint várom a folytatást mer eléggé WTF volt a vége csak félek h megint viszaesnek majd a monotonitásba… de ez már a jövö zenéje…xd

 8. Végig vittem tegnap. Kiváncsi leszek a DLC-re.Fingom nincs mit rakhatnak bele?!

 9. Az alap tartalom mellett kíváncsi vagyok mit raknak bele! (reélem valami külön kiegészítő történetszál )

 10. Ez nagyon jó hír. Már nagyon a vége felé járok a játéknak és aggódom, hogy mi lesz utána. Nálam tuti vétel mindkét DLC.

 11. én most a pc-s kiadást várom. Valaki nem tudja mikor jelenik meg PC-re? Ha nagyon tetszik meg fogom venni ps-re is

  • Ehem….szóval lefordítva: először inkább lewarwzolnád pc-re, aztán majd tlaán megvennéd. Na épp ezért jön a pc-s verzió jövő Márciusban.

   • Nem szoktam warezolni

    • Akkor nem értem, miért pc-re akarod megvenni, mikor ott a ps3-as verzió?

     • Csak mert a PC-s verzió általában sokkal olcsóbb. Ps3-ra csak a kedvenc játékaim vannak meg. Nem vagyok még kereső ember, tehát jól meg kell gondolnom mit veszek meg és mennyiért. A videók és a kedvcsináló alapján nagyon tetszik, de azért kíváncsi vagyok, milyen játékélményt nyújt nekem a játék.

     • Értem, akkor sorry a vádaskodásért.

     • Semmi gond.Egyébként szerintem ez nem lesz ingyenes dlc. Tuti ebből még + pénzt akarnak majd lehúzni. Nagyon ritka az a játék amelyikhez ingyenes dlc van. Ha ingyenes akkor az meg nem túl nagy tartalom.

 12. remélem jő dolgok lessznek

 13. Tökjó! 😛

 14. Majd jövőre beszerzem:)Idénre marad az U2 a két bomba cím közül:)

 15. Patch-et is kérünk.:)

 16. Nem semmi. Mostanában nagyon oda teszik magukat a játékfejlesztök, hogy fenntartsák az érdeklödést és ez nekem nagyon tetszik.

  • vagy pl lehet úgy is nézni, h megcsinálják frankón, de inkább kivágnak belőle 1-2 dolgot, amit majd tudnak DLCként adni.de ez nem valószínű, a készítők nem ilyen pénzéhesek =) és én sem vagyok pesszimista.

   • Hádde sőt! Látva az Assassin’s Creed 2-őt és tudva, hogy alapból többrészes játéknak tervezték, nekem az is megfordult a fejemből, hogy az első részből is kiszedtek mindent ami ötlet eszükben volt és megspórolták az AC2-re. Az AC1-et megvették mert újdonság és komolyan hype-olták, az AC2-őt pedig megveszik, mert a kimaradt ötleteket belezsúfolták. Kérdés mi lesz a 3-mal… :)Najó, nyilván nem így történt, de komolyan stimmelnek a dolgok… XD

    • Túlbonyolítod.:DAc 1nél grafika volt a fő, a játékmenet valamilyen szinten háttérbe szorult.Most a grafika maradt, és a játékmenetet turbózták fel.:)Következő részben valószínűleg mindkettőt felturbózzák.:D

   • pedig de a készitök ien pénzéhesek..Xd ugyhoyg nyugodtan lehetsz pesszimista..Xd