Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Assassin’s Creed II – 450-en szolgálatban

Az első Assassin’s Creed game szélsőséges fogadtatását látva a Ubisoft most úgy gyondolja, a folytatás leendő sikerénél biztosra kell menni. Sebastien Puel producer egy interjúban azt mondta, jelenleg 450-en, azaz háromszor annyian dolgoznak a második részen, mint elődjén.Az [B]Assassin’s Creed II[/B] csapatában ott melózik az eredeti team 75%-a is (4 évig dolgoztak rajta). A producer szerint az a legnagyobb erejük, hogy az első epizódból kényszerűen kihagyott “ötleteket” most mind felhasználhatják.Több nagyobb weboldal is hangos durranást vár a játékról – az E3-on minden bizonnyal kiemelt figyelmet kap majd az Assassin’s Creed 2 a média részéről. Megjelenés elvileg év végén Playstation 3-ra.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nekem először az elsőt kellene már végigtolni… Nagyon bejövős nekem, várom szeretettel 🙂

 2. Biztosan jó lesz,de csak is az Uncharted után jöhet majd szóba!

 3. csak ne kúrják el a storyt! már várjuk!

 4. Jól van, jó legyen, VÁRJUK!!!!!!!!!!

 5. Újra Jade R. a producer? Mert ideje lenne most beváltani az igéreteit.

 6. Nekem maradéktalanul bejött az első rész is, ha kiküszöbölik a monotonítást és tesznek bele újjításokat (hál’ Istennek tesznek…), akkor instant-have cucc nálam 🙂

 7. Az első rész nálam hatalmas csalódás volt, elöször el se akartam hinni hogy ezt igy kimerték adni, unalmas, vontatot és monoton volt, és a története se tetszett ! Remélem a második rész már sokkal jobb lesz !

 8. Jo volt a jatek!!!!!!!!!!!

 9. Reméljük lesz olyan jó mint az első rész:)

 10. Hol van Jade Raymond???

 11. Mindenképp őrületesen jónak tűnik a játék. Nagyon várom.

 12. Várjuk, de még mennyire.

 13. Csak aztán nehogy nagyobb legyen a füstje mint a lángja.

 14. Nagyon várom az első rész is nagyon király volt!^^

 15. Várjuk, várjuk! 🙂 Lehet hogy végig kéne már játszanom a polcon porosodó első részt még ez előtt…? 🙂

 16. Nekem ez a rész is kell!

 17. én is maradok akkor annál hogy megveszem a 2-at és kihagyom az első részét

 18. “Köszönöm szépen! Itt a végszó hogy megvegyem e még a 2 előtt gyorsan az előző részt! Nem veszem meg, mert “”az első epizódból kényszerűen kihagyott “”ötleteket”” most mind felhasználhatják””. A 2 pótolna fogja elődje minden hiányosságát, + sokat hozzá is tesz! Elég lesz az! :)”

  • Az 100%. Ez tudja majd azt, aminek hiánya miatt 50% sírva tette le az elsőt.

   • én az elsöt is elégedten tettem le:)Da-Vincire kiváncsi leszek benne:)

   • akkor röhögnék a legjobban, ha csont ugyanaz lenne, mint az első, csak más környezetben, megtartva minden rossz tulajdonságát – toronyba fel, küldetés bemérve (megmentünk valakit, vagy hallgatózunk, mig nincs elég info a célpontra), aztán kivégzés, mehetünk új célpont után: mindez 8-10 órán keresztül, csak itt szénakazal helyett pedig a vizbe lehet ugrani a tornyokból… :Pubisoftban én már nem bizok, rendre alul teljesitenek, AC, FarCry2, PoP: csodás grafika, bámulatos tájak, remek karakteranimációk – de pocsék játékmenet, amitől a top kategóriás játékuk unalomba fullad többnyire, vagy idegesitő megoldásokkal hazavágják a játékélményt (FC2), mintha egy jó játékmester hiányozna a brigádból…talán most a 450 között akad legalább egy, aki játékosfejjel is átvizsgálta a koncepciót…tudom, túl magasak az igényeim, de dolgozzanak csak meg rendesen a fogyasztó pénzéért, aki utána azt mondhassa, hogy ez bizony megérte…

    • A PoPot hagyd ki ebből! Az nem unalmas, csak annak aki nem fogékony rá! Amúgy az úgy király ahogy van! Oké hogy ugyanazt kell csinálni, de az összes területnek külön története, külön kalandjai vannak, tehát nem monoton! A Far Cryal részben egyetértek, de azzal is jót lehet játszani, az ACben teljesen igazad van, pont emiatt hagytam ki, de 2nél ne legyél ilyen pesszimista! Most nagyon oda fogják tenni magukat a fejlesztők sztem! Nagyon jó lesz!

     • “nézd, a PoP jogos, az nem tartozik egészen a kalapba, gondolkoztam is, hogy belevegyem e vagy sem :), csak nem akartam novellát irni, anno egyszer valahol már amúgyis kifejtettem – a 3 közül egyedül a PoP, amit élveztem, de elődeinek tükrében erősen leegyszerűsitett játékmenet itt is – ezért tettem bele az Ubisoft kalapba kizárólag, az unalmas legfőképp az AC-re vonatkozik (második végigjátszásra szerintem teljesen alkalmatlan, márpedig szerintem az igazán jó játék ismérve, hogy többszöri végigjátszásnál is szórakoztató marad)…FC2 – első részhez abszolút nem méltó, ott pedig a játékmeneti megoldások (ez az egy, amit nem vittem végig, majdnem kivágtam az ablakon) miatt – számomra – borzalom… nem akarom részletezni miért, de az állandóan respawnoló emberek és környezet (amikor 15 percen belül harmadszor kell átverekednem magam, ha arra járok, minden ugyanott, már kivűlről tudom, hol a hordó, amibe ha belelövök robban) keresztül az idióta “”dzsippel megyek, minden kanyarban ugyanazok szemből belémjönnek”” megoldáson át sorolhatnám tovább, amitől szerintem totálisan nem játékosbarát játék lett – ekkora béna egy koncepciót remek koponya hozhatott össze, a nagyanyám jobb ötleteket adott volna (márha élne szegény)nah mindegy :)AC és FC2 fanoktól elnézést, ha a lelkivilágukba tapostam, de az ubisoft szerintem akkor is nagyon gyengén muzsikált a jelen generáción ezidáig: mint játékmenet…(graf és karakteranimáció csúcs, ezt irtam, de emiatt inkább jóindulattal – vagy rosszindulattal – inkább város vagy dzsungeltúra programok inkább, mintsem szórakoztató játékok – talán mondanom sem kell ezek után, kicsit haragszom is rájuk xD)”

 19. NE LEGYEN MONOTON és akkor érdekelni fog.

 20. remélem jó lesz 😀

 21. Nem emlékszik valaki hogy hányan dolgoztak az MGS4en? Nem az a rekordtartó? Csak én nem emlékszem. Amúgy AC1 jó volt. én élveztem végig. Sztori is tetszett.