Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Assassin’s Creed – hivatalos: idén nem lesz új rész

A Ubisoft hivatalosan is bejelentette azt, amit már régóta hallhattunk különböző forrásokból: idén nem lesz új [B]Assassin’s Creed[/B]. A kiadó úgy döntött, hogy “átgondolja a sorozatot”. Különféle források szerint 2017-ben már lesz új rész [B]Empire[/B] alcímmel, ami [I]reboot[/I]ként fog szolgálni, Egyiptomba repítve minket. A fejlesztő elvileg a [B]Black Flag[/B]-es csapat lesz, de természetesen mindez még nincs megerősítve.Ettől függetlenül a Ubisoft pörög, és nem felejti el a szériát sem, ugyanis december 21-én fogják bemutatni Michael Fassbender főszereplésével a filmet.Továbbá, 2017 március 31 előtt – egy hivatalos jelentés szerint – a következő címek is meg fognak jelenni:[B]Watch_Dogs[/B] folytatás[B]South Park: The Fractured But Whole[/B][B]For Honor[/B][B]Ghost Recon: Wildlands[/B][B]Egy új, nagy potenciállal rendelkező AAA brand erős digitális szolgáltatásokkal[/B]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Watch Dogs folytatásra kíváncsi vagyok.

 2. Van mit átgondolni, az biztos…

 3. az Ubi rám fogja a következő részt? 😀 :DMajd mondom nektek, az infókat! 😀

 4. Nekem a szindikátus kurvára bejött, bár szerintem csak azért mert Londonban játszódik, azt jó kis setét fílingje van. Meg a hősök is menők.

 5. Wildlands és South Park jöhet. AC-ért nem kár.

 6. Remek! Kicsit tudom pótolni a lemaradásom. 🙂

 7. A Wildlands-et én is hihetetlenül várom. Ha csak fele olyan jó lesz, mint mutatták, akkor is egy veszett jó játékkal leszünk gazdagabbak.Az AC-ért valahogy nem tudok krokodilkönnyeket hullatni, a Unity-n, és a Syndicate-n kívül végigtoltam az összes részt, kellemes, szórakoztató stuffok, de számomra egyik sem volt annyira kiemelkedő.

 8. Az a South Park alcím… zseniális!

 9. 🙁

 10. Watch Dogs folytatást várom 🙂

 11. kicsit sok lett a *benne* sorry 🙂

 12. Watch Dogs.. De azért javítsanak majd rajta. Mer van mit.

 13. Ghost Reacon és a Divison…. ez a kettő érdekel engem is.

 14. Ennyi triplaA-s játék mellett teljesen fölösleges lenne még pluszban egyet kiadni, már ez is kissé sok (függetlenül az eltérő műfajoktól) szóval én megértem az Ubi-t. Meg ők is tudják, hogy elfáradt a széria, 1 év pihenő kell neki, hogy aztán jövőre kb ilyen tájt bejelentsék, hogy jön egy egyiptomi (vagy a fene tudja milyen) AC ami annyira de annyira űbermájer mert már évek óta készül. Nagyjából a Watch Dogs-al is ezt tették, ez szimplán üzletpolitikai lépés, nem az hogy nincs kapacitásuk játékot fejleszteni.

 15. Na, mi a fene van Ubi? Már nem fér el több pénz sehol? Watch Dogs-ból többet nem kérek, a Wildlands jöhet.

 16. a Watchdogs-nak örülök

 17. “””But Whole”” Hát ez vicces… :D”

 18. “””rebootként fog szolgálni””… Befejezték legalább a sztorit a Unity, Rogue vagy Syndicate valamelyikével ? Én a Revelation / III körül egy kissé letettem a sztorit ami engem érint, ám határozottan tervezem azt, hogy egyszer újrakezdem az egészet… már ha van persze egy befejezése, értelme az egésznek.”

  • A sztorival már a unity-ben sem tudtak mit kezdeni.Iyen szempontbol már rég halott a sorozat.

   • A Syndicate-et most tolom és szerintem marha jó lett!!!! Rohadtul nem kell temetni még a sorozatot.

    • foglald össze kérlek ,hogy mi történik a történetben????Semmi… egy nagy büdös semmi amit nem láttunk már 10x.Úgy látszik az ubi is észhez tért… gondolom csökkentek az eladások..A 3. rész óta halott a sorozat… a 4. rész még valamit visszahozott, de az unity és a sydicate egyhelybentoporgás…. szemfényvesztés nem más.

     • Ott a pont. Mondjuk hazudnék ha azt mondanám, hogy nem élveztem a Syndicate-et egy végigjátszás erejéig. Csak a története iszonyú bugyuta és erőltetett, a már kezdetek óta tökéletesen fölöslegesen jelenlévő modern kori szálról ne is beszéljünk…Az a nagy büdös helyzet, hogy az AC ennyi volt, mindent kifacsartak belőle. Amit már most (pontosabban már jó pár éve) beleraknak az nem oda illő, teljesen inkonzisztens az alap AC történettel. Mindenhol minden korban ott vannak az asszaszinok és a csúnya gonosz templomosok, minden alkalommal hatalma a templomos hatalom amit minden alkalommal végül diadalmasan eltipornak az asszaszinok, majd a következő részben minden kezdődik elölről egy másik helyszínen, na hagyjuk már ezt a baromságot… 😀 Éden almája/leple/anyámkínja a legnagyobb problémája az asszaszinoknak, de közben háborúk tombolnak, ugye több esetben világszinten, sok millió áldozattal. Napóleon, Hitlen, Lenin, Sztálin nem zavarja őket, de az éden akármicsoda, na az aztán megmenti a világot. (csak közben elpusztul) Meg ez a modern kori szál, basszus. Annyira röhejes az egész, minden részt csak az adott korban játszódó hangulat (mint legutóbb a viktoriánus) ment meg és visz el a hátán, semmi több. Annyi létjogosultsága van az AC szériának mint a CoD-nak, NFS-nek és még sorolhatnám.

     • Nem. A jelen volt a kapocs ami jóvá tette a multat. a múlt mindig egy eszköz volt, de kellett a misztikum és a titokzatosság fenntartásához. Az egészet hihetővé tette. Persze idézőjelben….. meg egy kis sci-fi-s feelinget adott a játéknak. Desmond karaktere király volt…. nem hiába lett sikerese a játék…. csak 6 résszel később nem tudtak egy értelmes lezárást , feloldást adni a játéknak. A 3. rész végén kirugták az írót. (így utólag tuti le akarta zárni a saga-t, de átírták) így lett olyan semmilyen a 3. rész…. és az utolsó fél órás baromsága miatt sokan kaszálták a sorozatot….A 4. rész visszahozott valamit a régi feelingből és megpróbálták desmond nélkül folytatni a sorozatot ami sikerült is…..De az unity és a syndicate konrétan egy mellékszáll lett a szokásos Assasins vs templomos történettel…Ne legyenek illúziónk ez régen is megvolt, de a jelenbeli cliffhangeres befejezés mindig adott egy akkora töltetet a storynak, hogy remegve vártad a folytatást….ezen faktorok nélkül az Ac csak egy váz… ami nem vezet sehova…. és a megmarad írók nem tudnak kilépni a múltból….. hisz a jelenben megalapozott dolgokat gondolom nem írhatják felül….

     • Ennyi erővel semminek nem kellene hogy legyen folytatása, hisz mindig ugyan azt csinálod!Nem kell resi mert már unalmas a zombi téma, nem kell AC mert mindig ugyan azt kell csinálni benne, nem kell se cod, se BF mert mindig csak lőni kell benne! Gran turismo sem kell mert mindig csak vezetni kell azt a rohadt kocsit benne! Most komolyan, akkor a Ghost Recon-t minek várjátok???????Úgy is csak lőni kell benne, amit kb 15 éve csináljuk benne XD

     • “Pont ezért kell a történet és a körítés ,hogy elvegye ezt a “”benne”” szájízt.Az AC-ból pont a hangulat és a misztikum veszett el és maradt csak a régi unalomig ismételt játékmenet.A Cod meg a Bf-ek meg a hangulat adja el… számomra ez veszett ki az Ac-ból.”

     • “”” a régi unalomig ismételt játékmenet.””pont ezért nem bírom az AC játékokat, valami elképesztően baromira vontatott önismétlő és unalmasakmár ideje volt neki egy kis pihenő, mert már nagyon átmentek vele szánalmasba, és remélhetőleg ez csak jót tesz neki”

     • AZ NFS-nek is milyen jót tett egy év kihagyás.

     • bahahahahahaha

     • Őszintén kíváncsi vagyok jövőre hova fogunk utazni, hol fogják nagyon utálni egymást a templomosok meg az asszaszinok. Vagy nagy a múlt vagy nagyon a jövő mert a középkort kb kivesézték. Legalábbis a komolyabb korszakokat, persze a fene tudja az írok fantáziája mibe ültetik még bele ezt a lehengerlően érdekfeszítő történetet.

     • Valószínűleg nem véletlen hogy a 3. rész körül tettem le az egészet… ez így marhára cink… nincs különösebb okom gyakorlatilag foglalkozni a későbbi részekkel vagy egyáltalán beszerezni őket… a 3.-t sem fejeztem be. Ha neki állok majd akkor az is valsz csak a gameplay miatt lesz meg… mert hát meg van.. :DJól éreztem már ott, hogy valami nagyon nonszensz az egész + az állandó cliffhangerezés…