Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Assassin’s Creed: Brotherhood – részletek

A ma kora délelőtt, Martin által megkezdett [B]Assassin’s Creed: Brotherhood [/B] hírcsokort folytatnám így a késő este, mivel az [B]Ubisoft[/B] néhány órája lerántotta a leplet a még idén megjelenő PlayStation 3-as (is) stuffról. A jelenleg fejlesztés alatt álló bérgyilkosos játék helyszíne továbbra is a reneszánsz Olaszország. Főhőse ismét Ezio lesz, akinek ezúttal Rómában kell rendet tennie. A történetben ismét feltűnik Leonardo Da Vinci, Machiavelli és Caterina Sforza is. Lesznek új fegyverek, megjelenik az ejtőernyő, illetve egy új repülő masinával is fog a művészzseni szolgálni. A game hozzávetőlegesen 15 órányi játékidőt biztosító egyszemélyes kampánnyal kecsegtet, a most már hivatalossá vált multiplayer mód mellett. A többjátékos opciót választva a Templomosok életébe nyílik lehetősége betekinteni a playereknek, akik titkos bázisukon, az Abstergo-ban felhalmozott Animus masinákkal kívánnak végérvényesen győzedelmeskedni a Bérgyilkos Testvériség felett. Mélyreható infók a multiplayer szegmensről egyelőre nincsenek, ám az már tudható, hogy a játék sok-sok karakterosztállyal, egyedi fegyverekkel és skillekkel fog operálni.[B]*UPDATE*[/B]Részletek a hivatalos sajtóközleményből.- A főszerepben Ezio, a bérgyilkosok legjobbika, a Testvériség feje- Toborozz és képezz ki ígéretes fiatal bérgyilkosokat, akiket küldj ki Róma városába, hogy bizonyítsák rátermettségüket, vagy hívd őket segítségül saját misszióidhoz- Találkozz és dolgozz együtt híres történelmi személyekkel- A küldetésekért nyert pénzzel állítsd az egész várost a saját oldaladra, nyerd meg a lakosokat magadnak, ezzel szerezz támogatókat és nyiss meg extra küldetéseket- Használj újfajta fegyvereket: mérgező nyíl, ejtőernyő, rejtett pengék, rejtett lőfegyverek, repülő szerkezet- A multiplayerben a különböző választható bérgyilkos-karakterek más-más harcstílust tesznek lehetővé, így összemérheted technikád és tudásod a világ többi játékosávalAssassin’s Creed GTA?

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Érdekesen hangzik … kíváncsi vagyok mi lesz belőle.

 2. nem rossz de én az 1. és a 2. részt is hamar meguntam. ezt már tuti nem fogom megvenni

 3. Ez állat!!!!

 4. meg van az egy és a kettő és ez lesz a következő:)

 5. Extrának jó lesz, bár nekem Ezio pofája nem jött be a második részben (pontosabban az olaszos karakter, világ stb.). Akkor inkább már Altair.De nem panaszkodom, az első 2 rész is nagyon faintos kis játék volt, ez se tűnik egyelőre rosszabbnak.

 6. Ha esetleg nemlesz annyi, mint a 2 megjelenéskor hanem olcsóbb mint pl a gta kiegészítők olcsóbbak mint a rendes játék akkor esetleg megveszem, másképp nem, max 8-9 ezret ha adok érte

 7. AC sorozat jó volt eddig és ha ez is hozza a korábbi formát én már a folytatást is várom. Bár a multit inkább co-op módban oldanám meg…bár SC után szabadon.

 8. Fenének kellett ebbe a játékba is multi-t pakolni…

  • Ha ez nem igényel multit akkor semmi sem..Nem értem mi bajotok van ezzel..Bérgyilkos csapat együtt dolgozik!szerintem jó ötlet!Remélem a Gta hoz nem lesz köze!Ilyen kula multit még nem láttam..

 9. money,money,money, ezt kihagyom

 10. szerintem lesz itt co-op is

 11. De szerintetek ilyen co-op feladatok lesznek vagy egymást kell levadászni?

 12. Szerintem is korrekt a 15 óra+ha a multi is jól sikerül,akkor az is megdobhatja még pár órával.

 13. Nem tudom hol itt a gond 🙂 ennyire nem jön be a játék?zárjuk is le a 3.résszel? Én nagyon várom ezt 🙂

 14. Ennek inkább valami PSPs résznek kéne lennie mint a Bloodlinesnak. Nekem a MGS: Portable Ops jut róla eszembe.

 15. Hát nekem a 2. rész vagy 40 óra volt, ezek után nem tudom mióta számít masszívnak a 15 óra. És én is bőrlenyúzásnak tartom. :S

  • Azóta, amióta ez köztudottan az AC2-t megtoldó játék lesz, nem pedig egy számozott, igazi folytatás. És mint olyan, ez a 15h simán jó, ha figyelembe veszem, hogy Róma lesz a célállomás, vagyis egy a sok közül, ami az AC2-ben szerepelt. 15 órányi játékidőt teljes értékű játékok is alig érnek el, nemhogy egy DLC-nek ugyan nem nevezett, de egyértelműen arra hajazó stuff.

 16. Szerintem ez még mindig bőrlenyúzás ahelyett, hogy készítenék a harmadik részt. Nem jósolok, de nekem ez szagos.