Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Assassin’s Creed: Brotherhood – kedvcsináló teaser

[20300]A Ubisoft által Playstation 3-ra is készített [B]Assassin’s Creed: Brotherhood[/B] múltkori [A http://playstationcommunity.hu/note/3365]leleplezése után[/A] most a hivatalos oldal megnyitásával és egy kisebb teaserrel jelentkezik a kiadó.A kedvcsinálóban Dr. Vidic buzdít arra, hogy lépj be Templárok közé, de a bevillanó képek között feltűnik Ezio is, így valószínűsíthető, hogy a Brotherhood folytatása lesz az ACII-nek.A teaser-site-on pár fegyver mellett egy kisebb fejtörőt is megoldhatsz, valamit ott egy visszaszámláló, ami valamiféle újabb bejelentést takarhat…Megjelenés idén ősszel. [A http://assassinscreed.uk.ubi.com/abstergoindustries/#/weapons]WEBOLDAL[/A][GT]100056[/GT][GT]100076[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. ÚÚÚ a Switchblade meg a legyező nagyon állat! :P:D

 2. Király!!!

 3. zsííír

 4. a fegyveres cucc azt hiszem hogy a játékból nem akartak sokat mutatni de a fegyvereket mindenképp be akarták mutatni

 5. ezmiez?:D…fura …. mutathattak volna többet is :S

 6. lehetne egy kérdésem? Ez most konkrétan mi az isten?

 7. alig várom már :DDDD

 8. Rengeteg lehetőség van még ebben a világban/történetben. Azokból az infókból kiindulva, amiket a 2. részben megtudtunk, szinte bárhol, bármikor játszódhat a következő rész.+ a multi lehetőségét is a 2. rész vetette fel (nem vagyunk egyedül…)

  • Nagy valószínűséggel mivel Ezio a főhős ezért a kor adott. A jelenbeli száll szerintem nem nagyon lesz, vagy ki tudja.A 3. rész véleményem szerint döntő többségben a jelenben fog játszódni….

   • Aminek viszont nem örülnék…Ellenben ha a valódi folytatás ismét ugrik az időben, az már a játékmenetre is hatással lesz. Teszem azt, 1700-as évek. Akkor már elég elterjedtek voltak a lőfegyverek, így a játék eddigi harcrendszere nem igazán működne.

    • Spoiler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Véleményem szerint a 3. rész döntően a jelenben fog játszódni lehet ,hogy 100%-ban, Hisz erre ment ki az egész 2. rész, hogy Desmond megszerezze Ezio tudását ,hogy harcoljon a jelenben. De a tudáson kívül a nagy veszedelmet is megtalálta 2012 rejtélyét.A 3. részben valószínüleg több egymástól eltérő helyszínen fog a game játszódni, hisz a 2. rész végén az ŐS idegen azt mondja, hogy vannak a világban ehhez hasonló helyek még, tornyok melyek aktiválva elkerülhetjük a kataklizmát.

     • Úúúúúúr isten, mi ez…???? 😀

     • SPOILER !!!!A The Truth-ba az hogy ott ádám meg éva futkos és meglátják az Abstergot, az tulajdonképpen mi is? Elmagyarázná nekem valaki, hogy az az egész ‘igazság’ mit is akar jelenteni? lehet csak én vagyok a hülye, de nekem nem sikerült felfognom.. 😀

     • “DURVA NAGY SPOILER!….Én szóltam.Az nem az Abstergo hisz akkor még nem is létezett. Az maga az édenkert. Azon lények állomása kik csak úgy nevezik magukat, Azok kik előbb jöttek. Egy jóval fejlettebb faj, akik az embereket alkották a saját képükre. Aztán az emberek fellázadtak (Ádám és Éva az Tudás Almájával menekűlnek, amit elloptak “”isteneiktől””). A megmaradt Elsők templomokat készítettek a világ több pontján is, egy ilyet láthattunk a második rész végén, ami Minerva szentéje volt. Itt megosztja Desmondal (direkt nem Ezio-t mondtam, szegény csak egy báb volt, hogy majd a jövőben Desmond rajta keresztűl megtudja az üzenetet), hogy az emberek szörnyen félrértették őket és istenekként kezdték őket emlegetni. Ám figyelmezteti Desmondot, hogy sietnie kell mert 2012-ben valami borzalmas fog történni. Minerva azzal távozik, hogy ők ennyit tehettek értük, a többi rajta múlik.”

     • rendben így tiszta, köszi a választ 🙂

   • “Nem is erre a “”részre”” írtam, hanem a 3.-ra.Könnyen lehet, hogy igazad lesz a jelennel kapcsolatban, bár mint mondtam szinte minden (az “”őskortól”” a jelenig) elképzelhető.Mielőtt félreértenétek ezt is kíváncsian várom.”

 9. Remélem azért valamilyen szinten tovább viszi a történetet. Az utóbbi évek legjobb Kaland játéka számomra, története meg a Metal Gear solid sagaéval vetekszik már most … és mi lesz itt a fináléban 😀

 10. A Facebook-on személyesen az isteni és halálosan szexi Ezio Auditore de Firenze közölte, hogy ez a játék NEM az AC3, hanem a második rész [sztorijának] közvetlen folytatása.

 11. náhh már elindult.

 12. Nem mennek a videjók,legalábbis nekem.

 13. Legyen benne coop és már jó is =)

 14. Anno ezt a jatekot vartam a legjobban(az 1 reszt), mara mar teljesen hidegen hagy a tema, az 1. resz hatalmas csalodasa miatt.

 15. ac 2.5 + multi