Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Assassin’s Creed: Brotherhood – GC10 szemtáplálék

A Gamescom 2010-re a Ubisoft is készült, mégpedig friss, újabb részleteket villantó videókkal és screenshotokkal a Playstation 3-ra is érkező [B]Assassin’s Creed: Brotherhood[/B]ból. A széria már első része első debütálása óta pályázhat szerintem az állóképeken legszebben pompázó game címére, és ez a Brothethood esetében sincs másképp.Erre így még ránézni és élmény. A hajós kép meg… az mutat valamit. ACB – 2010. november 18.[GT]703054[/GT][GT]703052[/GT][GT]703055[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Épp az előbb soroltam vissza a kívánságlistámban a játékot, de visszanyert néhány helyezést. A szingli talán rövid lesz, de tartalmas.

 2. A 3. képen már Ezio-n armor van ugye? Szerintetek?

 3. eeez tuti elsőnapos vétel :O legyen nov.18. :'(

 4. Az a lovaglas meg agyuzas isteni, must have tipusu! 😀

 5. …ZSENIÁLIS

 6. Azt a………. kurva!!Az elsővel játszottam az dög unalmas volt de ez nagyon bejön!!És lesz benne multi is?!Tönkremegyek karácsonyra.

 7. elég szép és érdekes nek tűnik:D

 8. A második rész tényleg jobb volt, bár a fő történetszál eléggé kiszámítható volt, de voltak benne izgalmas részek, mint pl. az utazás Velencébe. Nekem a DLC-k is tetszettek, főleg a Bonfire of the Vanities 🙂

 9. Az elso es a masodik resz kozot merfoldkovek vannak akinek nem tetszet anyira az egy akkor a 2.at proszalja ki mindenkep ez meg egyszeruen nagyon szep let

 10. na nézzük csakcastlevaniamotorstormgod of warassasins creeddead space 2aszem eleszek a következö fel-háromnegyed évben.

 11. Az AC2 végre már nem csak szép volt (mint az 1), de jó játék is (nem úgy, mint az 1). Ezt is tuti beszerzem.

 12. Jó lesz ez, de majd csak olcsóbb veszem meg.

 13. Szerintem a multi lesz a nagy móka! Nem véletlen lett E3 Best multiplayer díjas 🙂 Az eddigi multiplaye videok alapján jó kis móka lesz menekülni egymás elől úgy, hogy közben teljesítsd is a feladatod.

 14. “Lesz itt újítás bőven. “”Légi támogatás””, új fegyverek, és ha jól emlékszem az ellenfeleknek eddig véletlenül sem volt lovuk (1. és 3. kép)”

 15. A kettőt a végére egész megkedveltem,pedig az elején azt is unalmasnak találtam,de lehet csak bele kell rázódni.Ez is jónak ígérkezik.

 16. Kurva jÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

 17. Nem semmi, hogy már a 3-dik része közeleg.

  • Nevezzük 2,5-nem mert ez csak egy mellékszál. Ezio történetét fogja befejezni. Desmond és a jövő a 3. részben lesz befejezve…

 18. Az első lapos volt, kettő piszkosulnagyonjó lett, szerintem ez is brutálisan jó lesz! Már várom!

 19. Nemtom. Először a második részt kéne pótolnom. Az első nem jött be.

  • Eddig így voltam vele én is…megvan az első rész, de nem nagyon tetszett (túl unalmas/lapos volt). Múlt héten jött meg a 2. rész, csak tegnap tudtam nekiállni, de kötelező mindenkinek (fel is csúszott a második helyre az idei, nekem meglepetés játékok közé). Kihagyhatatlan! Ha ez a 3. rész csak annyit nyújt, mint a 2., már akkor is bőven megéri).

   • Majd teszek vele 1 próbát, ha olcsóért lesz.Nem nagyon van mos ezekre lóvém, PS3-ra kell gyűjtenem wazz. XD

  • Ha nem jött be az első rész,mint ahogy nekem sem,attól még nyugodtan szerezd be a második részt,mert sokkal tartalmasabb és változatosabb! Nagyon jó játék,megéri rá beruházni,főleg mostanában már egész olcsón be lehet szerezni.

 20. Naon szép.

 21. “Most érezem először, hogy lehúzás lehet a cucc. Nem rosszból, csak még nem tudni fog-e tudni annyival többet nyújtani sztori terén, mint amennyit az 1 meg 2 adott, nem csak a tavalyról megmaradt anyagokat kerekítették ki multival egy “”teljes”” játékká.Más tészta, hogy Róma az óriási játszótér lehet önmagában is. Jó lenne Itálián kívülre is kalandozni.Egyik vidiben flash a sok pap közt nyomulni, csak kuksiznak ki ez a felvilágosult köpenyes fazon :)”

 22. Azta! :O Ez kegyetlen durva lesz!

 23. Ez az ősz/tél erős csomagolással érkezik…

 24. Az a légi támogatás nagyon állat! 😀

 25. zsíííír