Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Assassin’s Creed: Brotherhood – a következő AC játék

A Ubisoft megerősítette: valóban [B]Assassin’s Creed: Brotherhood[/B] lesz a címe a következő, Playstation 3-ra is készülő AC játéknak, amiről tegnap nagyhirtelen kiszivárgott egy artwork. A fotó tanulsága szerint a game 2010 őszén várható, a már most brutálisan erős megjelenési listával büszkélkedő időszakban.A Brotherhood (“Testvériség”), mint ahogy az a címből is sejthető, erős multiplayer opcióval felszerelt rész lesz, melyben nem csak Ezióval, de állítólag bérgyilkostársaival is találkozhatunk (ők láthatók a képen). A helyszín Róma, legalábbis a kiadó ezt a várost nevezte meg konkrétan, mint “meghódítandó” területet.További információk és részletek a Ubisoft szerint rövidesen.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “A történet alakulása a “”jelenhez”” érdekel a leginkább!”

 2. “Martin, légyszíves ne kapd fel a vizet azonnal, a következő sorok NEM kötözködésből és “”grammar-náci””-skodásból íródnak:””A fotó tanulsága szerint …””Helyesen: “”A fotó tanúsága szerint …””Ugyanis egy történetnek pl. lehet tanulsága, azaz a levonható konzekvenciák összesége. De! Egy fotó maximum tanúskodik valamiről, tanúsít valamit.És végül: ennek a kommentnek remélem NEM az lesz a _tanulsága_, hogy nem szabad ilyeneket írni, hanem majd arról _tanúskodik_, hogy mindenkinek számít a magyar nyelv helyessége. :)”

  • Miért kell Tanárkodni?:) Hibázni lehet..a lényeg úgyis érthetö

   • “Persze, hogy érthető a lényeg! Sőt, általában – a többi oldalhoz képest – kifejezetten jó helyesírással kerülnek ki a szövegek. És nem “”tanárkodni”” akartam, egyszerűen csak szeretem a nyelvünket, a játékok mellett a másik “”hobbim”” a nyelvtan és stilisztika. Természetesen mindenki hibázik, én is, de éppen ezért nem is kell megsértődni, ha valaki felhívja a figyelmet egy hibára.Hozzáteszem, ez tényleg nem is igazán nevezhető helyesírási hibának, hiszen ez inkább értelmezési kérdés.Hasonló az egyelőre/egyenlőre kérdéskörhöz… :)”

  • Olykor kellenek ilyen hozzászólások is! Mindnyájunk épülésére. Mellesleg én átsiklottam felette.

 3. de várom már az őszt 🙂

 4. Szerintem egy nagyobb kieg,de jónak ígérkezik…

 5. Ez király lesz!!!

 6. a jobb oldali képen miért van rajta amerika kapitánya és batman?

 7. 7 pontot ér, pont úgy mint az első is.

 8. Normális boss harcokat akarok és ne teljes áron.

 9. De fogjátok már fel hogy ez nem AC3. És a fejlesztés simán mehetett párhuzamosan a kettőével.

 10. nem gyors kicsit még csak most jelent meg nemrég a 2 …az 1 után 2 évvel jelent meg a 2 nem ?

 11. ezt nem lett vna szabad látnom….őszig nem alszok xD

 12. Még az AC egyet sem vittem ki. AC 2-t érdemes úgy megvenni, hogy nem játszom ki az egyet? A sztorija más nem?

 13. Csak nehogy összecsapják az egészet és egy sz@r játékkal bővüljön a lista.

 14. Már most ősszel? =OEbben sztem csak multi lesz … ennyi idő alatt nem dobnak össze egy normális folytatást … vagy igen? =/

 15. Ez biztosan egy olyan nagyobb tartalmú kiegészítő, mint pl amik a GTA 4-hez vannak.

 16. jöhet

 17. nem gyors ez 1 kicsit?alig 1 év és jon a kovetkezo rész:Svagy ez csak kiegészito lesz és nem a AC 3?

 18. Kicsit erőltetnek érzem ezt a multiplayer dolgot de meglátjuk mi sül ki belőle…

 19. A 2. részt 1 hete vittem végig, egy élmény volt.

  • Dettó. Valamelyik nap végeztem vele. Szinte ki sem vettem a gépből.soli: hagyd, ne is akard megérteni, más játékok tetszenek neki, ennyi. 🙂

 20. Az első rész egy fos volt, 2.-al még nem játszottam, remélem jó lesz:)

 21. Ehhez a játékmenethez meg stílushoz egy Robin Hood környezetbeli gammát is eltudnék képzelni…. 🙂

 22. én csak Altair karakterét szerettem volna újra látni… úgy látszik nem így lesz!

 23. Kiváncsian várom, h mi sűl ki belőle. Vajon, h gondolják a multi-assassinoskodást?

 24. Nekem tetszett az Assassin’s Creed II, mondjuk lehet, mert az első ps3 játékom volt. Tetszett a mászás, a grafika gyönyörű volt és Ezio nagyon szerethető karakter volt. Ha hozza azt a színvonalat akkor nálam vétel. Amúgy ha annyira harmatgyenge lett volna akkor nem zsebelt volna be annyi elismerést és Editor’s Choice Award-ot mindenhol…

 25. Remélem a 2. rész közvetlen folytatása lesz, a vége nagyot ütött.

 26. Ezt már nem fogom megenni, a kettő is harmatgyenge volt….

  • Egyetértek

  • Nekem se jött be

  • Ha a 2 harmatgyenge volt, az elsőről mi a véleményed?

  • Jó hír. De remélem a történet lezárását is heggesztik már :DGergo ha a 2 harmatgyenge volt minek vetted meg???? Szerintem valami nem stimmel a tv-del vagy a szemeddel mert a 2. rész kb 10x többet mutat fel mint bármely más open word game. Mind történetileg, mind grafikailag és akkor az utóbbi 10 év legjobb logikai rejtvényeiről még nem is beszéltem. Szerintem neked alapból nem jönnek be az ilyen gamek.

   • “Azért vettem meg mert azt gondoltam hogy az elsőnél pörgősebb lesz, de ugyanolyan “”sótlan”” sőt lassabb a játékmenet. Tele van programhibával, gagyi karakteranimációval stb, az akció látványtalan. De ezeket már párszor leírtam. Nekem kissé unalmas volt, de azért a platina megvan belőle. :D”

    • Fura egy ember vagy te..nem tecik és platina?akkor meg minek?

     • Több fajta út vezethet egy platina trófeáig. Az AC2 is egy a sok közül…

     • “Sose mondtam, hogy rossz játék, megvettem kiplatináztam. Én a 9 pontos értékelés ellen vagyok, mert szerintem olyan 6-7 pont körül mozog. Előtte az új Batmant, és az Uncharted 2 játszottam, és utána az AC2 picit “”gagyinak”” tűnt. Nyomába se ér a két említett játéknak amik jogosan kaptak kiváló értékeléseket. Ezért a csalódás. Egy kellemes játék de nem több…Soliduss! Az első rész után se voltak képesek kijavítani a vsync hibát, és figyeld meg ez az új rész is olyan lesz. Lusták a fejlesztők… ez van. Nem kell full kaszabolósnak lennie, de pöröghetne jobban az akció. Kaptunk egy lovaskocsis részt amin inkább mosolyogtam… Több “”fokozót”” kellene belevinni a játékba ami változatosabbá is tenné. Pl: lovas üldözést, boss harcokat, kevesebb mászást ilyesmit. Én úgy éreztem hogy inkább a lassúbb játékmenetet választották a fejlesztők, ami nekem pont nem nyerő…”

    • Néha volt egy kis Vsync ezt aláírom. De a graikával meg a karakter animációkkal nem volt bajom. Az egyik legjobb ami a piacon van az open word gamek közül.A programhibák közül én 1x találkoztam beakadásokkal. A texktúrák jók voltak nem maradtak leAz akció látványtalan??? Az egyik legjobb kardozós harcolós rész van amit ki lehetett találni, lett volna agyatlan kombozós hack and slash stílusú???A sótlan részt meg tényleg nem értem. A legjobb története van amit 2009-ben írtak 2. díjat kapott az Uncharted 2 lett az első jogtalanul.Bár ha nem szereted az összeesküvés elméletes filmeket akkor tényleg sótlan.

     • Teljesen egyetértek veled, hülyeség amit írt.

     • Szerintem is a 2009-es játékfelhozatal egyik legigényesebb, legszórakoztatóbb darabja az Assassins Creed 2. A valós történelmi és földrajzi utalások már önmagukban különlegessé teszik. Nem véletlenül az UBI egyik aranyat tojó tyúkjává lépett elő ez a franchise.Maga a játék (mászós, kardozós, szökdécselő gyilkolászós) motorja erős közepes (ismertünk már ilyeneket korábbról is), de pont a körítés, a külsőségek, a történetvezetés tette kimagaslóan élvezetessé és magával ragadóvá az AC2-t.Velencét és Firenzét nehéz lesz überelni!

     • Főleg Velencét. :)Viszont a harcrendszere sem elhanyagolható, ilyet még nem nagyon láttunk ezelőtt, szerintem elég egyedi, és jól működő lett.

     • Azért Róma se csúnya. 😛

     • Az a baj, hogy Rómából lótúrót sem láttunk, de talán majd a 3-ban.

     • Igen, talán pont ezért lesz ennek Róma a helyszíne. De a 3. rész szerintem más idősíkban fog játszódni. Talán a Francia forradalom a legesélyesebb.

     • Egyetértek látványban nem egy GoW3 de szerintem kifejezetten szép sandbox game.

    • Akkor mi nem ugyanazzal játszottunk.A generáció egyik legjobb sandbox cucca eddig.

 27. óó nem hiszem el!Végre!!Ez ha hozza a 2.rész szinvonalát profi lesz.De gondolom ez kiegészítö story és nem befejezés

 28. Mostmàr nem kèrdès,idèn is csődbe megyek.