Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Assassin’s Creed: Bloodlines – komoly hordozható minőségben

Azt már tudjuk, hogy a nagygépes folytatással együtt Playstation Portable változat is készül az Assassin’s Creedből, mégpedig [B]Assassin’s Creed: Bloodlines[/B] címmel. Nem ez lesz a franchise első handheld megjelenése, hisz korábban már Nintendo DS-re és iPhone-ra is adtak ki AC stuffot, de sajos ezek csak a címeikben hordozták azt a különleges esszenciát, amit az eredeti fejlesztőcsapat a nextgen verziókban át kívánt adni.A PSP játék más lesz: egy minden ízében a nagygépes programokra hajazó stuff, valódi 3D-s kaland saját történettel, gyilkosságokkal, settenkedéssel és épületmászással. Ezt bizonyítandó, van két valóban ígéretes screenshotunk is.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Hát ha ez így fog kinézni :O

 2. Végre megérte PSP vennem!:D

 3. Kiváncsi vagyok, de nem hiszek benne.

 4. Szép.Döbbenetes,mit ki lehet hozni a PSP-ből,ha lelkiismeretes programozók/grafikusok csapata áll neki fejleszteni rá.

 5. Nagyon szép! Kiadhatnák PS2-re is.

 6. szép 🙂

 7. Széép! meglepően jó képek. nehogy elkezdjek spórolni PSP(Go)-ra..

 8. hirtelen megijedtem, hogy ez csak az új psp-re jön, de aztán ott villogott az umd szó. 🙂

 9. Wááát?! Ezek tényleg PSP-s képek?? Fincsi!

 10. huh de jó lesz. ezt szeretném a többi game terén is. :)viszont el kell kezdenem megkedvelni ezt a játékot. 😀

 11. erre csak anyit mondok legyen!! úgyis kijött volna előbb vagy útóbb

 12. A képek nagyon szépek…ha simán fut ingame-ben, akkor biztos jó lesz, mondjuk az első rész nekem kifejezetten nem jött át.

 13. Nagyon szép, talán a legszebb PSP cím.

 14. Erről van szó, nem PSP2 kell hanem játékok…Viszonylag ritkán van a kezemben ez a kis gép de mindig ledöbbenek hogy milyen durva látványt képes magából kipréselni 🙂

 15. valahol olvastam egy cikket, mikor kijött az assassin’s creed azt irták, jelenleg ez a legszebb és egyben a legunalmasabb ps3-as játék:-) psp-n visszabutított grafikával még a szépségnek is annyi, szóval engem annyira nem hatott meg ez a bejelentés.

 16. Imádom, hogy ilyen játékok jönnek PSP-re. Szívem szakad meg, hogy az enyém itt porodik mert elbaszódott. Na majd MGS: PW-re meg erre kölcsönkérek egyet az biztos. Tényleg valakinek nincs AC 1 eladó? Régóta beszeretném pótolni.pethodavid: A DS verzió egy vicc: http://img.vidaextra.com/galleries/assassins-creed-altairs-chronicles/normal_assassins-creed-altairs-chronicles-20080114113757815.jpg

 17. A sony felismerte, hogy a psp-re is kell játék. Most lesz ,idén jövőre. De legalább nem ismétlődik meg a tavalyi év féle csúfság. Valami 20 game jött ki rá mígy ds-re vagy 100.kiváncsi vagyok egy első kiadásos psp-ért mennyit kérnek az ebay-n 😀 Be kéne ruházni egyre.

 18. Én nem is tudtam erről a DS és iPhone verzióról… Mondjuk nagyon nem érint, mert egyik sincs. 🙂 Szép képek, de szerintem azért van rajta némi csinosítás. Úszni vajon ebben is lehet majd? Remélem sok újítás lesz az első részhez képest. Azt nem lehet tudni, hogy ebben ki lesz a karakter? Marad Altair vagy ez egy 3. személy? Enzo ugye nem lehet, mert ő egyrészt nem Izrael területén tevékenykedik a nagygépes verzióban, másrészt meg időben is máskor élt…Kár, hogy PSP-t kell venni ahhoz, hogy az ember lépben lehessen történetileg, de úgy érzem elkerülhetetlen már egy Portable gép, mert nagyon sok jó cucc van és lesz rá.

 19. KELL Assassin’s Creed 2, KELL PSP!!!! :)))

 20. Nagyon jól néz ki, ezt is beszerezzük majd (mennyi jó játék jön most PSP-re:)

 21. Mivel a nagygépes verzához nem volt szerencsém, ezért nagyon örülök ennek a stuffnak is.

 22. Rohadt jól néz ki!!!

 23. A készítők nyilatkoztak ,hogy ez egy teljes értékü összekötő rész lesz. Ez lesz a kapcsolat az 1 és a 2 rész között.De hogy kerül ide Altair??? Bazz ez már most izgatja a fantáziámat. Lehet Desmond fejében több van mint az ÉDEN BÉKÉJÉNEK a térképe.Vagy lehet Altair eljut olaszországba és ő lesz Enzo valameik őse???? Oly sok a kérdés és kevés a válasz.