Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Army of Two: The 40th Day – bővülő kampány

Nem fejeződtek be Rios és Salem Sanghajban játszódó megpróbáltatásai! Az [B]EA Montreal [/B] már javában készíti a két szuperzsoldos legfrissebb PS3-as kalandjának letölthető kiegészítőjét, ami a “[B]Chapters of Deceit[/B]” címre hallgat. Az [B]Army of Two: The 40th Day[/B]-t kiegészítő új küldetéscsomag április első napján érkezik a Sony online boltjába, 10 dolláros áron.[GT]62220[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Kicsit sokallom az árát!

 2. Lesz ez még karácsonykor 2999 vagy 3999 Ft EA akcióban 😀

 3. Ingyen kéne adniuk, ilyen minőségű szerverek stb. miatt

 4. 10 dolcsiért full gamét veszek, nem pedig DLC-ét.

 5. Egyébként maga a játék milyen? Nekem a demo tetszett, de az alapján nem sokat szűrnék le.

  • Van róla itt egy teszt. 🙂 Az első részt ismerted? Ha bejönnek a taktikai – főleg páros alapú lövöldözős dolgok, akkor tetszeni fog.

 6. 10 dolcsi sok, nagyon sok…..

  • Pláne, hogy az amazonon az új játék £49.99-ről lement £24.93-re. Vagyis 2 pályát akarnak adni egy teljes játék harmadáért kb..

   • Jó, hogy írtad, hogy lejjebb ment az ára. Reggel néztem és akkor még több volt. Lehet beszerzem, hogy cimbivel végignyomjuk. Az első részt egyedül játszottam, de úgy nem volt az igazi.

 7. Milyen fura, hogy alig van néhány chapter a játékban, de röviddel a megjelenés után már jön egy DLC ráadásul ilyen magas áron, szép… :SAz első rész esetében legalább a 2 új chapter ingyen volt letölthető a játékhoz

 8. Ha online kiegészítők jönnek még megértem.Ha valaki új multi pályát, karaktert akar megveszi.Így viszont… hááát. (gonosz legyek: Biztos ez is nem fért fel az X360 lemezre. :P)Áldás és átok az Internet-HDD kombó.- Ingyen demók amiket anno PS2n nem voltak.- Patch ami annyiból áldás, hogy ha komoly hiba van a játékban így valamilyen módon tudják javítani. Átok, mert (eleinte legalábbis) sok játékot kidobtak úgy ahogy összedobva, utána jöttek a folyamatos Patch töltések. A legcikibb amikor az új játékot beteszed és már azzal kezdi.(Sárga leges halál után mennyi letöltést kellett újra átélnem jézusom. Csak a Burnout 9update-et töltött le)- Majd ugye itt a DLC, ami néha jó és úgy érzi az ember nem vágták át (pl. Killzone 2 map pack). A másik táborba tartozik az EA, és lassan a Capcom. (pl. NFS játék megjelenésekor már tele a store letölthető kocsikkal, meg ott a Fifa, NFL és egyéb finomságai).UI: EA pozitívuma hamar akciózott játékok néha rohadt olcsó áron.

 9. Ez se fért rá a DVD-re?

 10. A teljes játékért is sok lenne a 10 dodó.

 11. Nem értem, miért nem tudják ezeket a teljes játékba bele rakni? Nem mellesleg -bár 10 dollár nem sok- az első rész kiegészítő pályái, a veteran pack tök ingyenes volt. És nem csak két plusz pályát tartalmazott, hanem alternatív befejezést is.

 12. 10 dollár?? Na azért ez kicsit sok…