Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Armored Core V – problémás a PS3 verzió

2012. március 23-án érkezik Európába a Namco Bandai mechás shootere, az [B]Armored Core V[/B]. Az intenzív, pörgős rombolást prezentáló game Playstation 3 változata a hírek szerint – állítólag – sajnos gyakran produkál meglehetősen zavaró belassulást, ami félig-meddig platformexkluzív feature: X360-on is leesik néha a Frame Per Secundum, de nem olyan mértékben, mint PS3-on.A következő gameplay videók a két szoftvert hasonlítják össze. Az fps-mérő szemmel tartása közben a játékmenetet is csekkolhatod.[A http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XBOTwRk52S8]KLIKK 1[/A][A http://www.youtube.com/watch?v=AMU-208tJr8&feature=player_embedded]KLIKK 2[/A]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Meg akartam ma nézni a demot a kezdeti felindulásom után, de sajnos már nincs a storeon. Saját szemmel azért mégis más lenne.

 2. Sosem jöttek be ezek a japán szuperrobotok így hidegen hagy.

 3. valahogy ez nem érdekel.

 4. Maga a game se tetszik, szal nem zavar 😀

 5. Szégyen . 20 FPS !

 6. Ilyenkor látszik meg, hogy még mindig vannak akinek a cell procira való programozás nehézkes a jól megszokottól ami nem baj, de mit fognak az ilyen fejlesztőcsapatok csinálni, ha nagy mértékben fog változni a programozás a közel jövőben amire egyre nagyobb az esély.Szeretem a mechás témát anime és játékban egyaránt, de a demó alapján harmat gyenge lesz a játék.

 7. ne temessük a játékot megjelenés előtt

 8. Márt felbasz, hogy mindig a PS3 portot basszák el.Hát basszák meg !

 9. jap store-on már fent van egy ideje a demoja, de még nem jutottam el odáig, hogy meglessem. Majd ma. Am én csípem a sorozatot, de ez elég gáz…peccset neki, ha ér vmit 🙂

 10. még jó hogy nem az én világom ez a xar

 11. A Sega az új EA a játékiparban.

 12. Marha egyszerű a válasz arra, hogy ez miért ilyen szar lassú. Azért mert a Sega portolta át PS3-ra. Ugyanaz van mint annó a Bayonettánál. A Boxos változatot a Platinum Games csinálta oridzsiban a gépre, a PS3-ast meg rábízták ezekre a majmokra. Cserébe szarabbul nézett ki és lassabb is volt jóval. Köszönjük meg a Segának, ennél nem lesz jobb.

 13. Hát ez eléggé üt. Miközben szinte áll a kép és semmi mozgás akkor sem sikerül tartani a 30fps-t. Meg azt is elég érdekesnek találom, hogy mikor megkezdődik a küzdelem akkor megemelkedik az fps.A japóknak meg tényleg igen furcsa egy ízlésük van, hogy ha ezt szeretik…. (az fps esést nem is beleszámítva)

 14. Átlag 20 fps?! Milyen lehet multiban nyomulni vele?! xD

 15. Elég gázos, még jó, hogy engem nem érint, nem ismerem különösebben a szériát, de amúgy sem tűnik vmi nagy dunsztnak, vagy csak tényleg nem az én stílusom, nem tudom.

 16. Vicc az egész, kipróbáltam a demót és röhögtem ezen az Armored Core megvalósításon, ez retrogen kérem, vicc!… ja és ehhez hozzájön az FPS esés, xD, na neee, komolyan!Viszont a CG introk belőlle igen is szuperek, na ilyen minőségű Armored Coret akarok látni PS4-re!Nextgen rulez!

 17. ebben az a legszomorúbb, hogy már a japánok is az xboxra fejlesztenek elsődlegesen :S

 18. Nem tudom észre vettétek e,de a GT5 öt is megpiszkálták a 2.patch-el!PL a tokiói pályán durván visszavettek a fák lombjainak a sűrűségéből és még homályos is lett,meg recésebb.Pedig előtte,semmi féle lassulást nem tapasztaltam,hisz az x2010-el zúztam ott 300 km/óra felett.Imádom,mert szűk,még gyorsabbnak hat a sebesség imitáció! Fal érintése nélkül száguldani,majdnem végig padlógázzal,G25-el,leírhatatlan élmény!:DDe ugyan ezt a ritkítást,más pályáknál is tapasztaltam.Számomra megmagyarázhatatlan okokból! 🙁

 19. Na ez az a játék ami legkevésbé érint,bár a kedvelői biztos csüggednek.De ez szerintem is programozási mulasztás.Bár ilyesmi biztos vagyok benne,hogy minden egyes játéknál előfordul.Csak az a kérdés miért pont most teszik ezt közzé,és miért pont ezzel a játékkal kapcsolatban.

 20. Kellemes amikor a 30fps-t nem tudják tartani. Szerintem ez nem egy nagy követelmény.A játékmenetben viszont nem láttam olyan nagy negatív hatást, pedig volt hogy 20 alá ment az fps.

 21. Hát amúgy is kihagytam volna…

 22. “Meg kéne tanulni programozni… -.-“” Sosem fogott meg a sorozat, de részvétem, akinek elcseszték a játékát ezzel… :-/”

 23. Hát azért az X-nél is lement a minimun 22-re… pedig ott 2x annyi a videó memória.Amúgy megnézve a két videót tényleges játék közben én egy dúrvább beakadást-lassulást fogtam ki…

 24. A Dark Souls után tudtam, hogy az általam legjobban várt játékot nem fogom megvenni, mert ott is elcseszik és fps gondok lesznek… a For Answer is játszhatatlan volt néhol, itt meg a mérő átlag 20! fps-t mutat… nem tudom hogyan lehet egyáltalán így kiadni játékot, legyen rondább, de egy ilyen játék így élvezhetetlen tud lenni

  • Főleg úgy ,hogy döntő többségben ezek a gamek a japán piacra mennek, és így elkúrni a verziót.Japán storeról csekkoltam a demót és elég korrekt volt, bár nekem is volt fps esés de nem ilyen mértékben.