Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Apex Legends – három nap alatt 10 millió játékos

A különböző játékosok által már most “a legjobb [i]battle royale[/i]-ként” titulált [b]Apex Legends[/b] 72 óra alatt elérte a 10 millió játékost – [a https://twitter.com/VinceZampella/status/1093617539421093889/photo/1]jelentette be[/a] Vince Zampella, az ingyenes alkotást fejlesztő Respawn Entertainment vezérigazgatója. Az is kiderült, hogy a konkurrens játékosok száma 1 millió.Ha még nem tetted volna meg, [a https://store.playstation.com/en-hu/product/EP0006-CUSA12552_00-APEXLEGENDRSPWN1]teljesen ingyen töltheted le[/a] PlayStation 4-re az alkotást – kedvcsinálónk pedig nagyban készül.[102728]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Biztos jó…de nincs hely a gépen 😀

 2. Én egyébként egy olyan br játékot várok már, ami nem ilyen színes, szagos, funny izébizé lesz, hanem vmi véresen komoly megoldás. A CoD br módjától vártam ezt, de az is csak félig meddig hozta az elvárásaimat. Nem tom, nekem a jelenlegi br felhozatal nem jön be. De bztos velem van a baj. 🙂

 3. Túl sok energiát öltök jabura, egy követ elébb tudnátok meggyőzni. 🙂

 4. Inkább akkor már bármelyik kod, mint ez, vagy egy fortnájt baromság XDEzzel sokmindent el is mondtam hogy ez a két játék kb mennyit is ér nekem

 5. A minap végül leszedtem és unokatesómmal toltunk vele pár mentet. Eddig csak a Fortnite és a Black Ops 4. BR módjával játszottam, de azok köröket vernek erre. Eleve az, h 3fős csapatok mennek és nincs lehetőség solo harcra és ultra nagy baromság! Külföldiekkel nem lehet játszani, mindenki megy össze vissza, és bocs de nem tok mindig két magyarul beszélő embert szerezni magam mellé. A fegyverek, a kezelés és a sebzés full szr. Alig van lőszer alapból a fegyverekben, az extra tárak is lfszt adnak hozzá. Mi az már, h egy smg fegyverben 18 golyó van?! 2mp alatt kiköptem, úgy, h közben szórt mint állat és szeva. Nincs instant gránát gomb, nyomjam meg előbb a jobbra nyilat aztán dobhatom. Ez nagyon kényelmetlen. A sebzés pedig egy vicc! 8x lőttem meg shotival a gyereket, kb. 5m-ről mire megfeküdt. Ugyan ezt a fentebb említett smg-vel egy tárral se volt hajlandó megtenni. A gránátot bár írta, h sebzi a másikat, de az vígan elrohant még. És ez több különféle emberen, külön meccseken történt, szóval vagy kib nagy a lag, vagy gagyi a sebzésrendszer. A 60 főt nem is értem meg, mert mindenhol 100 fő a br mód, gondolom a 3-as párok miatt lett hatvan, ami simán lehetett volna 90 is. Ezt csak azért emeltem ki, mert így elvesznek az emberek a térképen, jóformán alig találkozok vkivel, még a szűkülő területen is. Persze tudom, h máshol sem nyüzsögnek egymáson az emberek, de én ezt a 60 főt kevéslem. Egyedüli ami jó benne, h az egész csapat egyszerre kerül a pályára így nincs az, h mindenki máshova megy. Bár sok értelme így sincs, mert a vadbarmok nem képesek csapatban mozogni, de ez már nem a játék hibája. 1 órát volt a gépben a játék és ment is törlésre. Köszönöm de ebből nem kérek többet.

  • Nem tudom akik én nyomtam 90%ban együtt maradtunk, jó mondjuk én ha úgy volt mentem velük, ha éppen szerintem más felé jobbnak láttam mert együtt egyszerűbb. A sebzés meg direkt olyan, h több kell az emberbe a páncél meg plusz, ha a másikon legendary vagy exotic páncél van, akkor jóval többet bír. De pl volt h találtam exotic shotit 1-2 lövéssel le vitt mindenkit.

  • Nem te akartál solozni?Headcet nélkül is rohadt jó csapatokat lehet tolni. Az ,hogy a fegyverek sebzésébe bejátszik a fejlesztés ez nem éppen rossz dolog.Tegnap nekem össze jött az első győzelem egy full random csapattal…. 57:00-tól.https://www.youtube.com/watch?v=jKzDAu5a6p4

  • Nekem random csapattal is volt győzelem, de barátokkal, akikkel állandó squadot nyomunk minden hasonló játékban, gyakorlatilag darálunk, ha nyerünk, ha nem. A sebzés a páncélfajtákhoz van igazítva, sokkal mélyebb a fegyverek fejleszthetősége, felhasználása, maga a játékmenet is ezerszer dinamikusabb, mint például az említett Fortnite-ban. Szerintem eddig ez a játék kapta el legjobban azt, hogy miről is kéne szólnia egy battle royale-nak, de ízlések és pofonok.

   • Fegyver fejlesztesben igen,de Fortniteban is van tobbfele fegyver és páncél szint. Fortnite külön kategória. Br szinte másodlagos ott. Nem azért sikeres mert br, hanem mert szórakoztató es jól belottek a gamepass rendszert.Apex sose azzal fog versenyezni. Apexal azzal játszik aki a Fortnitet kerülte. Max a Blackout fog kihalni.

    • “Én mindkettőt szoktam nyomni, de szerintem nincs akkora különbség, talán csak dinamikában. Annyi biztos, hogy a Fortnite menetek sokkal hosszabbak, ha van egy kis eszed a bujkáláshoz simán ki tudod várni a dolgok végét. Az Apex-ben sztem “”egészségesebb”” időtartamú menetek vannak, sok BR-nek az az átka, hogy az életed elunod, mire vége egy körnek. Kb 10 órát toltam eddig az Apexet, eddig elégedett vagyok vele, de szerintem a sikerét az fogja meghatározni, mi lesz a játék metája hosszú távon, illetve, lesz-e érdemi battle pass.”

     • Így látom en is. Hogyan tovabb? Remélem uj herok jonnek es nem uj skinek. Vagy legalábbis normalis ruha es nem annyi,hogy mas szinu ugyanaz a ruházat.Br modja is rendben van. Sztem is pont jó. Es a 60fővel sincs bajom. Egy olyan palyavaltoztatasnak viszont örülnék mint ami a Fortniteban is van

 6. Nem azzal van a baj, h sokaknak nem tetszik a br mód, hanem akik pár videó után mondják a hülyeséget. Lehet nem szeretni őket, de pl nem értem mivel több az az ember aki sima multival játszik mint aki br játékkal? Mert elég népszerű lett szidni a br játékokat csak nem értem minek. Mivel kevesebb aki ezzel játszik mint aki pl a bf5-el?

 7. “Ez a játék számomra a tökéletes példája a “”még ingyen se kéne”” kategóriának. Ugyanis nem kerül fel Gábor gépére. Próbáltam több battle royal játékot is, de nem az én világom. 20-30 perc kommandózás után egy hátlövés és vége. Ez nekem nem móka.”

 8. Utálom a Fortniteot és alapból br módot sem szeretem, de ez a játêk haverokkal baromi szórakoztató. Megértem azokat akik trailer alapján nem játszanának vele, én is így voltam, de ha van még 2 ismerősöd, ingyen 1 próbát megér

 9. “””Nem próbáltam, de szar”””

 10. Ha csapattársakat keresel nézz be hozzánk: https://discord.gg/3Ee4spMPC/Origin, Playstation, XBOX

 11. A legjobb battle royale, ahamm… Akkor milyen lehet a legrosszabb? 🙂 Valamiért engem sem visz rá a lélek, hogy letöltsem, hiába ingyenes.

 12. Nekem nem jött meg a kedvem hozzá…

 13. Egy videó elég volt, hogy ki se próbáljam. 😛

 14. Nyilván ha tetszett volna, már rég játszanék vele, DE! Mivel kurvára nem is tetszett amit láttam, ezért még nekem annyit se ér, hogy ingyen kipróbáljam.

 15. Nem tudom, hogy ez-e a legjobb BR ever, de marhára szórakoztató. Mondom ezt úgy, hogy a trailertől elfogott a rosszullét.

 16. Az! Még videón is egy ótvar, kodos-halo-s xarnak néz ki!