Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Anthem – nemzetközi tesztpontszámok

A nemzetközi videojátékos szaksajtó nyilvánosságra hozta a heti újdonságként PlayStation 4-re is megjelent, [B]Anthem[/B] című, Electronic Arts / BioWare gyártású sci-fi akció-RPG tesztpontszámait. A következő eredmények születtek:[B]PC Gamer – 55/100The Guardian – 2/5IGN – 6.5Metro – 6Windows Central – 3/5Gaming Bolt – 5Gamespot – 6CGMagazine – 7The Digital Fix – 7Destructoid – 7Flickering Myth – 5.5JeuxActu – 14/20Leadergamer – 3/5[/B]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Az a 2-5 pont nevetségesen alacsony, mondhatnám azt is hogy hazugság. Erre a játékra olyan 7-8 pont a reális. Sok múlik azon is, hogy a közeljövőben milyen módon bővítik / javítják, mennyire fog működni a game as a service modell.

 2. Angry Joe kritikája közben az jutott eszembe, hogy miért adott ki au ea közel azonos időben hasonló játékot. Apex/AnthemAz egyiknek buknia kellett, terelni a másik játékba az embereket. Azt dícsérik, ezt szidják. Esküszöm, hogy ez marketing és tuti az Anthem később jobb lesz.

 3. Elözetesek után is 0

 4. Elozetesek alapjan varhato volt, sztori 0 es agyatlan lovolde, coopban biztosan jobb.

 5. Én elvagyok vele. Arra pont jó, hogy két megjelenés között elüssem vele az időt. Legalábbis remélem, hogy legalább DMC5-ig kitart…A történet nagyon nem rántott be, az Andromedánál egy fokkal érdekesebb, de nekem akkora élmény a páncélokkal pusztítani, hogy ihaj.

 6. Korrekt pontszámok ezek neki.

 7. Ja nem magamról akartam konkrétan írni, hanem általánosságban. A logika állítás módszerét akartam humorosan használni. Viccelni próbáltam, de nem megy át szövegesen. Elnézést.

 8. Majd fél év múlva elkészülnek a teljes verzióval, mint ahogy az Andromeda-val is, aztán jöhet a vásár 🙂

 9. Szerintem érthető ez a pontszám. Baromi megosztó a vélemény róla mindenhol. Nem játszottam vele, trailerek alapján jónak tűnt, de sokan panaszkodnak hogy rengeteg idegesítő hibája van, főleg az irányítása, meg a loot rendszer

 10. Pedig vártam de már a beta után felejtős lett.

 11. Nyílván való, hogy a játék tök jó csak a buta ostoba tesztelők lehúzták mert EA játék és mikortranzakciók vannak benne. Mindenki tudja, hogy az EA a generáció alfája és omegája ha a minőséget nézzük. Soha többé nem olvasok teszteket, nem lehet hinni manapság már senkinek se.

  • Amúgy lehet itt parodizalni, de senki nem mondta, h milyen jó az ea pont itt az oldalon is vannak folyamat szidva az actival meg az ubival karöltve, azt ugyanúgy veszitek az általatok szarozott játékaikat.

   • Nekem néha úgy tűnik, hogy leginkább azokat.

   • Ez valszeg azért van, mert a többség kipróbálja a játékokat és csak aztán szidja. Persze vannak kivételek akik úgy kritizálnak, hogy soha nem is játszottak az adott cuccal. Megaztán sok az olyan kiadó, illetve fejlesztő akik már sok csalódást okoztak, de nyilván örömöt is szóval van, hogy adsz neki még egy esélyt.

    • “Akkor tőled is megkérdezem: mégis hogyan “”próbálja ki a többség”” a játékokat, “”majd szidja utána””, ha a játékok 95%-nak nincs demója?”

     • Megveszi, hazaviszi/letölti?! Legalábbis én így.Biztos van olyan ember is aki képes napokon keresztül fikázni valamit úgy, hogy ki sem próbálta, de szerintem a többség tapasztalatból kritizál.

     • Szerintem az emberek nagyságrendekkel több játékot szakértenek, mint amennyit kipróbálnak / megvesznek.

     • Abban igazad van, hogy több játékot szakértünk, mint amennyit játszunk, de beszélni valamiről és kritizálni az két külön dolog. Vannak akik a trailerek alapján sokszor téves képet alkotnak egy-egy mókáról és előre szidják, de ez is a sok csalódás számlájára írom. Hányszor tapasztalatuk, hogy valami kurva jól néz ki videók alapján, de egy fos amikor kijön. Főleg ha az Ubisoft, EA vagy Activision termék.

     • Nah, ez pont olyan. 😀

 12. Na akkor nemsokára ez is bekerül EA Acces-ba:)Ezért sem kell pénzt adni!

 13. Igazából kit érdekelnek a tesztek. A szubjektív benyomás a döntő amikor a tevékenységet hajtom végre (játék). Maximum a bizonytalanoknak lehet támasz a kipróbálás terén.

  • Tehát minden játékot megveszel?

   • Neeeem, sokszor vagyok bizonytalan és sokszor nem is érdekel az adott játék, még kép alapján sem.

    • “Akkor nem értem az “”Igazából kit érdekelnek a tesztek”” megjegyzést.”

     • A: a tesztek érdektelenekHaaz számít, hogy én mit érzek amikor játszok.B: a tesztek fontosakHamás véleményére, benyomására támaszkodunk a döntés során.

     • C: a tesztek fontosakHaérdeklődésem tárgya az adott témában jártas másik ember tapasztalata

     • Én elvesztettem a fonalat. Szóval csak az számít hogy te mit érzel (A pont) de érdeklődsz a témában jártam más emberek tapasztalata iránt (C pont)

     • Ööööö, és mi van akkor, ha a tesztet azelőtt olvasod, hogy már játszanál?

     • D: reklám:-)

     • Egyre gyakrabban nem értem, mit szeretnél mondani.

     • Ezt jelzésnek veszem és nem fogok idióta módon fogalmazni.Csak annyit akartam hozzászólni, hogy igazából az számít hogy érzed magad játék közben, mindegy ki mit mond arról a játékról. Ha neked az tetszik akkor azzal kell játszani. Nyilván fontosak a cikkek, a tesztek, mert informatívak, hírt adnak, helyettünk nézik meg a játékot így megfontoltabb döntést hozzhatunk pénzünk elköltése előtt. Ráadásul abban a játékmennyiségben ami jelenleg van útjelzőként is szolgálnak.

 14. Nem csoda.Egy jópofa köntösbe öltöztetett középszar.