Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Anthem – a Sony visszafizeti az árát

Nem áll jól a szénája a [i]BioWare[/i] által fejlesztett repkedős-lövöldözős-lootolós [b]Anthem[/b]nek. Az ambiciózus[s](nak indult)[/s] kaland nem egészen úgy nyitott sem a kasszáknál, sem a kritikusoknál, ahogyan azt a kiadó [i]Electronic Arts[/i] szerette volna és ez csak a jéghegy csúcsa. A játék finoman szólva is hagy kívánnivalót maga után, ugyanis – amellett, hogy sokan félkésznek és egyszerű “lehúzásnak” tartják – rengetegszer lefagy, sőt, sokaknál a PS4 teljes leállását eredményezte. Ezt már csak azért sem érdemes félvállról venni, mert maradandó károkat okozhat a gépben és a rendszerben.A Sony (szerencsére) nem ment el szó nélkül a frusztrált, elkeseredett játékosok segélykérései mellett: többen is jelezték, hogy a vállalat [i]support[/i] részlege tisztában van a problémákkal és minden szó nélkül visszaadják az [i]Anthem[/i] árát. Ez már csak azért is érdekes, mert a japán vállalat nem sűrűn szokott csak így, se szó, se beszéd pénzt visszatéríteni, igen szigorú szabályrendszerük van erre. Az utolsó hasonló botrányt a [i]No Man’s Sky[/i] tudhatta magáénak, amely a játékosok nagy része szerint szintén kissé “félkészen” landolt. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy az [i]Anthem[/i] mindenkinél ezt produkálja, azt pedig szintén érdemes figyelembe venni, hogy az “ajánlat” csak a digitálisan megvásárolt példányokra vonatkozik. A játék már kapható PlayStation 4-re, a fejlesztő [i]BioWare[/i] pedig folyamatosan igyekszik javítani a temérdek hibát.[103737]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A hír sajnos nem teljesen igaz. Megvétel óta többször is szarakodott a game nállam is és haveromnál is. Ma jelentettük a sanyinál h mizu, tömören azt a választ kaptuk h ne játszunk a játékkal, nehogy tönkretegye a gépünket.

 2. ezt alapból is bevezethetnék, egy-két játékot azért visszaváltottam volna.

 3. Miért világít az ilyen futurisztikus sisakok elején a fény a szem résznél? Hogy könnyebb legyen a headshot?

  • Mert az olyan scifi-s nem érted?A Splinter Cell-ben Sam Fisher miért van kivilágítva (pláne a fején ő is) mint egy karácsonyfa amikor a sötétben lopakodik nagyrészt?

 4. Hány pofára esés kell még az EA-nek?

  • Igazából körülbelül sosem mennek csődbe a FIFA miatt, úgyhogy nem hiszem, hogy nagyon izgulnak.

  • Ő csak a kiadó, itt a nagy b@zmeg a Bioware-nél lesz, mert szerintem ez volt az utolsó dobásuk…

   • Ha jól tudom készül az új Dragon Age amit én nagyon várok, szerintem még nagyon sokan mellettem. Még azt várjuk ki.

    • Persze nekem is nagy kedvenc, viszont amiket írnak lehet nem ők fogják már befejezni:(

     • Ha mára ennyire képes a BioWare akkor lehet nem baj ha nem ők fejezik be, vagy legalábbis betársulnak mások is. Én azért még bízok bennük és a ME Andromeda-t és az Anthem-et az EA marketingeseinek tudom be. Ha viszont az új DA is gyenge lesz arra már nincs mentség.

     • Mondjuk nem hiszem, h az ea marketingesei programoztak. Mert attól függetlenül, h milyen s játék sokaknak, nekem pl tetszik, de az, h technikailag gáz a játék azt egyedül a Bioware hozta össze ugyanúgy ahogy az andromedanal is.

     • “Persze, úgy értettem hogy az EA nagyon hajta a fejlesztőket aminek előbb-utóbb következményei vannak. A BioWare egy tehetséges csapat ezt már többször is bebizonyították. Nem hinném, hogy az “”elszállt”” tehetség miatt lett olyan az Andromeda meg az Anthem amilyen.Hasonló cipőben járhat a DICE is, ők is jó pár remek játékot letettek az asztalra, az utóbbi években mégis erősen lejtmenetben halad a játékaiknak a minősége, amióta lényegében évenként kell letenniük valamit az asztalra.”

 5. A legirritálóbb, mikor a küldetés végén dob ki. Az XP-t általában még megkapod, de a loot ugrik. Egy fél év múlva talán már nem lesz Early Access feelingje. Az EA megtanulhatna lazább határidőkkel dolgozni. Egy játék megjelenéskor legyen játszható, ne hónapokkal később…

 6. Hát nekem csak demos tapasztalatom van , hogy elment hangja játéknak ,és megkeverte ps4et is… ps menünek se volt hangja .

 7. Ez mondjuk jól hangzik. Eddig nem akartam kipróbálni sem, de úgy néz ki, hogy nem akármilyen buliból maradok ki, szóval még vacilálok…