Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Anthem – 15 perc játékmenet

Felkerült 15 perc [b]Anthem[/b] játékmenet, amelyben egy három fős csapat – egy Interceptor, egy Storm és egy Colossus – csinálja végig a “Lost Arcanist” küldetést. (Az MP4-es verziót [a https://assets14.ign.com/videos/zencoder/2019/01/02/1920/93decfd85a6e33fdcae55daaa950d776-9000000-1546471570.mp4]ITT[/a] találod.)A kaland február 22-én jelenik meg PlayStation 4-re.[youtube]ye3aF_eNtUQ[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. érdekes. nekem videó alapján iszonyatosan tetszik. én csak azért tartok tőle mert ea. meglátom, milyen lesz egy hónappal megjeleneés után és ha még mindig üt akkor lecsapok rá de addig biztos nem.

 2. Ez a video alapján nem valami izgalmas cuccnak tűnik. :/

 3. A demót érdemes lesz kipróbálni, én is így teszek majd.

 4. Ez egy jó játék, mert nekem nem tetszik. 😀 😀 Nyílt bétára ráugrok azért.Egy próbát megért.Két dolog esélyes:1, Ez egy jó játék, csak videók alapján nem jön át.2, Ez tényleg egy rossz és unalmas játék. 😀

 5. Hát olvastam az összes kommentet,bele értve az alfa tapasztalatokat is.Ez tényleg ennyire halott ügy? Mert akkor inkább az új Metrot veszem meg mert az is nagyon tetszik.Inkább mint kidobjak a semmiért egy húszast az ablakon.Azért a demót meglesem.Mikor jön?

 6. Annyira hidegen hagynak már engem ezek a játékok, hogy fikázni sincs kedvem őket.

 7. Ugyanolyan bárgyú, mint a Destiny.Kár érte.

 8. Én bekerültem a zárt alfa tesztbe, 10 perc után töröltem a fenébe. Ez még a Destiny-nél is gagyibb.

 9. Egy pofás kis looter shooter játék. Aki erre vágyik, annak pont jó szórakozás lesz.

 10. Semmi lelke ennek, EA online poker.

 11. Én is kivittem a zalfát jútubon 2-cer, a bétát 3szor, más-más profil alatt. Már a címe sem tetszik, mer mijaz hogy Anthem? Gagyi! Már írom a tesztet, ami márkészisvan, csak vmi frappáns sokatmondó semmit jelentő lehúzó címet kéne neki adni, azután szúrom is fel a megjelenés után 2 órával, mer nekem is kell a kattintás, meg egyébként is a dögre jönnek a hiénák.Azután gyorsan fél nap alatt kiplatinázom, hogy legyen valami örömöm is, mer sztori szerintem úgysincs, de ha igen, nem érdekel, mer unalmas. Adom is el a csába és jöhet a következő szar játék, mert csak a pénzem kell a szemét fejlesztőknek.

 12. Vasember szimulátor:)

 13. Nekem tetszik, be is fogom szerezni. De majd nem aranyárban.

 14. Az zárt alfával való játszás után csak nevetni tudok a fikázásokon. Nem fogja megreformálni a játékvilágot, de a tapasztaltak alapján nagyon jól összerakták a játékba azokat a jó játékelemeket amiket átvettek a Destiny/Monster Hunter/Warframe trióból. Legalábbis amit mutatott az alfa tényleg tanultak mások hibáiból aztán majd a végelegesnél elválik, hogy mennyit.A demóval is játszani fogok, ha baráti körnek is bejön és megveszik akkor nekem is első napos vétel lesz.

 15. Nekem egész tetszik, jók az animációk és a hangok. Végre egy jó Vasember játék.De elég rosszkor jelenik meg. Majd 3-4 hónap után féláron megér egy misét. Addigra kiderül az is, mennyire p2w konstrukció.

 16. Na látom nagy divat lett szidni ezeket a típusú játékokat…Én előrendeltem az alpha után, mert nekem nagyon bejött.

 17. Andromeda után távol tartom magamat ettől.

 18. “Nem könnyű a játék helyzete. Egyrészt ott a Bioware örökség ami kötelezi őket, hogy nagyot alkossanak.Másrészt ott a Destiny és a Division által uralt piac ahol mind a két játék “” döglődik””… a Destiny már lassan 5 éve…. a Division meg most próbál másodjára is meggyőzni mindenkit ,hogy ők képesek megújulni nem úgy mind a bungie.A fenti videó sajnos pont azt mutatja ,hogy ezt max single player+ coopban kellene erőltetni. Nem kellene felhozni a MMO-s dolgokat, mert azok fényében nem tudom ,hogy a mech feeling meddig viszi majd el a játékot a hátán. 1 bétát tuti meglesek mielőtt döntök.De ebben a túlfűtött január-február -márciusi darában szerintem nagyot fog bukni a játék…”

  • Nagyot nem hiszem, hogy bukik, inkább mérsékelt siker lesz.

  • Azért teljesen nincs igazad,bocs hogy javittalak.A Massive-nak ugyanúgy mint a Bungienak ez volt az elsö próbálkozása az online piacon.A tapasztalatlanság pedig hibákat szül.Mármint a MMO piacra gondoltam.A Destinynek is és a Divisionnak is kellett pár év hogy foltozzák és javitsák a hibákat.És lett is eredmény a Destinynél jött a Taken King a Divisionnál meg a test server.Mindkettő észrevehető változásokat hozott pozitív irányba.A Bungie sajnos a második résszel ugyanúgy holtvágányra futott.Ennek neve újra hasznosíttás ami= lustaság és ötlettelenség kiégtek.A Division 2-őn én nem ezt látom.Igaz még sokat nemláttunk belőle,de amit láttam az tetszett.Szerintem a Division 2 jó lesz.

   • Nézd…. én nem várok semmit a második résztől. Ha kapok egy korrekt 12-15 órás story-t mint az első részben akkor elégedett leszek.Jobb lenne a biowarenek ,ha inkább az ubit majmolná… mert ha a destiny lesz az alap akkor bele fognak álni a földbe mint a gerely…

    • Teljesen igaz.Ebbe egyezik a véleményünk.Mondjuk a bétának azért adok egy esélyt azt meglátjuk.Mármint az Anthemre gondoltam.A Division 2 nálam tuti elsö napos vétel.

 19. Unalmas.

 20. Ez a vidi se győzött meg afelől, hogy ez a game nekem kéne.:S

 21. Szerintem ez a játék szar.Én biztos nem fogom rá fecsérelni az időmet.

 22. Szerintem ennek is nagyobb volt a füstje mint a lángja.

 23. Örülök, hogy nem csak nekem tűnik bukásnak a koncepció. Sajnálatis, hogy látványt könnyebb csinálni, mint jó játékmechanikát. Az is lehet, hogy ez egy patikamérlegen készült termék. X összeg fejlesztés + Y pr + V piac felmérése < Z bevétel. Mas nem számít

  • Akkor a videojáték ipar mégsem karitatív szervezet? 🙁

   • “Nem, bár sokan akarnak valami pluszt beletenni és akor jön a képletbe a “”k”” mint hozzáadott kreatív érték. Az én ízlésemnek a látottak alapján nagyon száraz üzleti szaga van a terméknek. Vagy másképpen: van a túró rudi és van a túró rúd.”

 24. valahol 5 perc környékén már meg is untam 😀

 25. Gagyi Destiny klón, értelme nulla!