Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Anonymous – hekkelték a hackereket

Egy – általam – megbízhatónak ítélt nyugati videojátékos weboldal híre szerint hackertámadás érte azt az “Anonymous” nevű hacker-szervezetet, mely korábban megfenyegette a Sony-t és feltörte a Sony Computer Entertainment egyik (több?) szerverét. A PlayStation Network jelenlegi kényszer-leállását előidéző legkomolyabb támadásért az underground egyesülés ugyan nem vállalta a felelősséget, de mégis lehetett hallani olyan hangokat, miszerint az Anonymouson belül anarchia tört ki, és a különálló sejtek kiléptek a központi irányítás alól – ergo mégis lehetett közük valamilyen formában a mostani cumihoz. Nem tudjuk pontosan…A legfrissebb hírek alapján, melyet egy hacker-csatornán tett Anonymous bejelentésre alapoznak, a szervezeten belül valaki megelégelte a jelenlegi “hatalmi rendszert”, és tönkre vágta az “AnonOps Network”-öt, a hackerek saját IRC hálózatát. A sors fintora, hogy az Anonymous korábban egy DDoS-nevű támadással jutott be a Sony-hoz, és az ő hálózatukat is majdnem ugyanígy hekkelték meg.Az Anonymous közleményében tudatja, hogy [I]hálózatuk működése annak helyreállításáig szünetel[/I].

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Visszanyalt a fagyi:)?

 2. Homok került a gépezetbe… CUMI!!!! :))

 3. Most akkor az nem kacsa, hogy kapunk két ingyen játékot? Azok kis játékok vagy hd remakek ? 😀

 4. Mi van? Akasztják a hóhért???

 5. …vicc… : ) …

 6. EPIC FAIL

 7. Május 31-ig nem lesz PSN.

 8. Hamarosan kiderül, hogy a főhacker, a Sony vezér fia, így bosszulta meg az apja folyamatos távollétét. Őt viszont az anyja hackelte meg, mert már idős a sarokbaállításhoz. Az Anonymus, a vezér törvénytelen gyereke, aki családot akrt csak. Persze vak…

 9. “””mely korábban megfenyegette a Sony-t és feltörte a Sony Computer Entertainment egyik (több?) szerverét.””Nem törte fel egyiket sem, az Anonymus csak egy szimpla beszari túlterhelős-oldalfeltörős csapat.””A sors fintora, hogy az Anonymus korábban egy DOS-nevű támadással jutott be a Sony-hoz, és az ő hálózatukat is majdnem ugyanígy hekkelték meg.””Az jó lesz DDoS-nak is (mondjuk tökmindegy, de a rövid hülyén néz ki :p), ami csak leterheli a szervert.”

 10. Egyébként a Sony-t melyik hacker nem törte még föl? Olvasgattam én is a neten és azért nagyokat néztem. Pedig felületre meg úgy kinézetre szeretem a store-t, csak azért hasbavágott amiket olvastam, szintén hiteles forrásokból.

  • Na halljuk, miket olvastál?

   • Hát, hogy nem ez az első, de ez az első komolyabb, amikor észbe is kaptak. Állítólag nem annyira vészesen fenyegő még nem volt, de szerintem simán lehet, hogy már korábban is nyúltak le adatokat. Azonban eddig kis méretűek voltak amiket a felhasználók alig észleltek (én se nagyon, sőt eddig nem is tudtam róla), ezeket megoldották egy update-el, de a biztonsági rendszert nem frissítették. Érdekes, hogy amiket én olvastam azok min az elmúlt másfél évben történtek, de ez a mostani valahogy nagyon elduruvult, reménykedem, hogy helyre áll nagyobb biztonsággal és gyakoribb ellenőrzésekkel.

 11. “Jó lenne tudni majd, hogy azoknak is fizetni kell -e akik csak pusztán csetelni és online játékokkal akarnak játszani a jövőben.A Sony nem “” korlátozhatja “” az Activision játékait, a cod-ot, hogy online játszhassanak nem ?”

 12. Szappanoperába illő fordulat, egy kabarét megszégyenítő blamázs helyzetben…mi kell még:D

 13. te jó isten a nagy hacker szervezet a sors fintora 😀 ez màr lassan egy szappanopera

 14. ez kabaré.

 15. Tegnap, vagy tegnapelőtt írtam az kommentet, ahhoz a hírhez, amelyben jelentősebb pénzdíjat helyez kilátásba Sanyi bácsi a hekkerek felderítéséért:Így szólt: S elő majdan a nap, mikor hekker támad hekkerre!Asszem megyek lottózni…

 16. Amikor a szar viszacsap. 🙂

 17. Hát ez már vicces… 😀

 18. Mivé fajul a világ!

 19. Beteg világ…

 20. PlayStation Network fully restored by May 31http://www.digitalspy.co.uk/gaming/news/a318489/playstation-network-fully-restored-by-may-31.html

 21. Kellene egy TUTI időpont, és nem baj, ha előbb visszaáll a rendszer… Csak ez a minden nap megnézem, nincs… nincs… nincs dolog kezd idegesítő lenni.

 22. Vissza nyal a fagy?! 😀

 23. “Én csak egyet kérdeznék tőlük: “”Hol, van, a mihhrofilm?!”””

 24. Jól csinálja a Sony, mert ezzel a hírrel is nyertek időt. Nagy csalódás, hogy még mindíg nincs online. Csak egy dátum kellene pl 2011 07 20 és akkor jobb kedvel várnánk, de így nagy a zűrzavar.

 25. :D…

 26. ezt megléphették volna elöbb is

 27. azért tiszteletre méltó hogy így keresztbe tudtak tenni sonynak nem semmi teljesítmény bár annyira nem nagy mint a többi régebbi hacker story/urban legend … 😀

 28. szánalmasak és röhejesek:)))

 29. “dat Lolly :)))) nekem valamiért mindig egy comment jut az eszembe ha ezekről a Anonym balfaszokról van szó “” come down ,the dinner is ready!! Not now mom !! “””

 30. Jaj . :]

 31. Mi lesz itt? Hacker a Hacker ellen? Még a végén kiderül, hogy a Sony állította le a saját szervereit és rákeni a hackerekre XD

 32. Én már nyugtatót szedek oszt most be vagyok bambulva addig bambulok mig nem lessz péesen .Minden aktiv felhasználo küldjön 1 dollárt a sonynak mondjuk ha összejönne 30 millio felajálhatnánk egyik hekkernek hogy köppje be a tàrsait vagy hozzácsapni a sony vérdijhoz és az osszes YAKUZÁT felbérelni pénz beszél yakuza metél

  • “Fizetni? Az FBI nál majd szépen megtörik őket egyenként levágják az ujjaikat hogy ha nem beszélnek . Elfognak tűnni majd a sűlyesztöben . “”Milyen hackerek””? meg hogy . “”Kik azok a hackerek””? kb. XD”

 33. De mosolyogni való, hogy anno a ps1-2 idejében, szó se volt online témáról, és mindenki imádta, a közösségi élmény meg a haverok, és a Martin féle *** Konzol (r.i.p.) volt.Mekkorát fordult a világ, hogy ma már sokaknak lételem a PSN.

  • Én pl. most vettem egy move-ot… és a játékok nagy része amit venni szeretnék PSNes… Ráadásul ugye a Store később lesz újraindítva mint a PSN o/ Nem lenne lételem, ha meglehetni venni dobozosan is ami kéne, de sajna nem lehet.

 34. Úgy csinál a Sony mintha ez lenne a világ első hekker támadása.Olyan rendszert úgysem fognak tudni építeni ami 100%-os.Részemről nem izgat fel a téma, 90% offline használom a ps-t.Vagy nem is hekker támadás, csak lazán bedőlt a psn, és pakk.Nevetséges kezd lenni a dolog.

 35. Ma láttam a tv-ben, hogy Bin Láden kinyírásáról már csináltak egy FPS-t, hogy az amcsik átélhessék a feelinget.Lemerem fogadni mi is kapunk majd valami a hasonlót a SCE-től, ahol bézbóllal, láncfűrésszel, szeneslapáttal, gépágyúval, vagy az összes létező FPS melee killjével gyepáljuk a hackereket. Meg lesz mindannyiunknak 🙂

 36. nem tuduk mi semmit! max érzékelünk vmit, de meg kell hagyni rohadt szar érzés!!

 37. elég luzer bagázs!!!

 38. Az idén hamarabb jön a karácsony, legkésőbb máj végén, és sosem vártuk ennyire. Ha még lehet hinni Sony apánknak.

  • jó Neked, h még hiszel a mesékben, én már kinőttem ebből, de szurkolok! 🙂

   • Nem a mesékben hiszek, tudom vannak technikai korlátai, nem nem lehet egy védelmi rendszert, sec perc allatt feállítani, de abban hiszek, hogy a Sony pénzt, akar, és minket megtartani.Egyébként is napi máfél millió dollár kiesés neki a PSN állás, ha csak a korábbi bevételeket nézzük.

 39. Mindenki hekkel mindenkit.

 40. az Anonymus most egymást hackeli csak így tovább a szervezeten belül valaki hiányolja a psn-t 😀

 41. hamarosan csak az fog emlékeztetni minket az egészre, hogy a billentyűzeteinkről a követketkező gombok vannak lekopva:Mikor lesz már PSN?

 42. Navégre! Kezd széthullani az a banda!

 43. Létezik még psn? olyan régen láttam és hallottam már felőle 🙂

 44. addìg ne is legyen psn amíg nem 100%-os a rendszer még 1-2 hónap és minden újra indúl

 45. csak kezd egy kicsit hosszú lenni ez a szabi!!! nahh de jó munkához idő kell!! 😀 😀 😀

 46. Nyugi gyerekekek a PSN elpusztíthatalan. PSN volt, van, lesz, csak szabira ment.Máj 31-en akarják indítani a store-t. Elötte kell mindenképpen az accountcserékhez (legalább két héttel).Igazából fogalmunk sincs, de süketelünk, összeesküvéselméleteket gyártunk, egy végzős pszihológus kiváló diplomunkát írhatna a PSN hiány emberi tüneteiről akár már ezen az oldalon, és a címen se kellene sokat gondolkozni (az őrület határán).

 47. “kinek kell a kárpótlás, csak fejezzék be a kisded játékaikat, és hagyják a gémereket is játszani! 🙂 ennyi!! asszem nem túl nagy “” i would like!”” :)”

 48. Ez mind szép és jó de mikor lesz már PSN???

 49. Sony apánk vajon miért kussol most ennyire? Talán közel vannak az elkapásukhoz….Aztán ha a veszély megszünt, indulhat a psn.Tudja még valaki mi az?

 50. Na ez már esküszöm,hogy vígszínház!!!!:)

 51. Ez már itt a KI MIT TUD vagy mi,és a legnagyobb vesztesei mi játékosok vagyunk,vagy nem akarják hogy tovább kockuljunk :)))

 52. ÉLJEN!!!!

 53. Ezek már az FBI rács mögött lévő hackerei lehetnek, akik ilyenkor melót kapnak, engedményekért cserébe. Ezzel bedobták a csalit, belelkötnek egymásba, elemzik a reakciókat, hátha kiderül valami, hackerháború lesz. A haszna viszont kétes, ez az ő on-line játékuk, biztos élvezik is, és a miénk, azzal mi lesz?

 54. Kiváló. remélem a társulat minden tagjának adatait meglovasították. Ha a hitelkártya adatokért nem is, de ezért tuti fizetne a Sony egy méltányos összeget. 😀

 55. hmmmm……talán nem is igaz a hír!? hehehe 😀 😀

 56. mindenesetre a sok kiba…..tt hekker megerdemelne egy jo nagy pofáraesést!!! 😀

 57. de milyen vicces hogy a saját módszerüket használják a feltörésükre :Dez már szinte a pofátlanságnak teteje 😀 xD

 58. nem értem, h miért jó ez a hackerkedés…

  • “E-mail címeket továbbadják “”némi”” pénz fejében cégeknek, cserébe Te pedig kapni fogod a spam leveleket ezrével. Vagy ha hozzáfértek VOLNA a bankkártya adatokhoz (amire ugye semmi bizonyíték nincs) akkor azt a megfelelő fórumokon újabb “”némi”” pénz fejében továbbtudták volna passzolni. Ezeket pedig úgy leplezik, hogy csak a Sonynak akartak odatenni egy lapáttal, és nem a felhasználók adatai voltak az elsődleges célpontok.”

 59. Pont tegnap beszélgettük egyik spannal, hogy jön a vérdíj, aztán belűről kezd rohadni a hekkertársaság.No lám, még a végén igazam lesz. 😀

 60. Mire nem jó az IRC, nem igaz? 😀

 61. Hát ez valami állati. 😀

 62. “1:Nem mondhatjuk, hogy az Anon volt a PSN támadás mögött, mivel tagadják és a személyes info saját haszonért való eltulajdonítása nem jellemzi őket, nem az, amiért ők léteznek.2:Nem mondhatjuk hogy nem ők voltak, mivel az Anon egy vezető nélküli szervezet, bárki mondhatja, hogy hozzájuk tartozik, nevükben cselekszik, bárhol a világon. (Lásd az Anon. nevű fájlt, amit valaki ott hagyott a Sony szerverein.)3:””…és a különálló sejtek kiléptek a központi irányítás alól”” lásd 2.”

 63. Cat fight

 64. Heh! Erre mondják, hogy visszanyalt a fagyi! XD Ez erősen a LoL kategóriába tartozik! XD Ez baromi nagy égés. XD

 65. néhány ps usernek már tényleg hiányzik a psn:)

 66. na jóóóó!!! én törtem fel azt a csöves sony szervert!!! he he.könnyű volt!! 😀

 67. loál

 68. Anonymusék között volt PSN függő és bosszút áll 😀

 69. Ne akkor még a végén valaki ott feldobja őket miután kitűzi a vérdíjat a Sony.

 70. Nem kívánok nekik rosszat csak 1 beton csizma(Water Jorden)és irány a Tisza vagy valami hatalmas víztömeg.

 71. ez tetszik

 72. nem én voltam, esküszöm, igaz megtenném ha tehetném. legalább kiderülne az igazság ami már kb 1000 féle irányba vette az irányt.

 73. a fagyi visszanyalt xD

 74. Akasztják a hóhért…