ANNO: Mutationem – fél óra játékmenet a kínai Metroidvaniáról

Cyberpunk kalandozás.

A ThinkingStars megosztott 30 perc játékmenetet a Metroidvania stílusú ANNO: Mutationemről a BitSummit Gaiden livestream során.

Az akció-szerepjáték a PlayStation China Hero Project részét képezi, és a jövő egy metropoliszában játszódik. A kalandorok felfedezhetik élettel teli utcáit, egy egykori hatalmas város elhagyatott romjait, és egyéb izgalmas helyszíneket, miközben mindenféle szörnyekkel küzdenek meg.

A projekt eredetileg az “SCP Foundationonline adatbázisából merített volna, de végül az SCP-logó és kifejezés nem fog szerepelni sehol. Így inkább olyan lesz, mint a Control: egyértelmű lesz, hogy mi ihlette, de nem lesz hivatalosan a világ része a játék. Az SCP egyébként egy fiktív adatbázis, ahol emberfeletti történetekről, eseményekről és személyekről vannak az olvasók által írt bejegyzések. Ezek a bejegyzések egyfajta tudományossággal vannak megfogalmazva, és kutatási jelentésekként prezentálva, ami különleges stílust kölcsönöz nekik. A játékban szereplő egyik lény mintája például az SCP-682 lesz.

Az alkotás PlayStation 4-re is megjelenik majd valamikor.

2 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Ha nem lesz túltolva az árcédula, akkor jöhetne ez is. 🙂

  2. Nem rossz. Érdekel.