Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Angelina Jolie újra Lara Croft akar lenni…

Angelina Jolie nagyon mérges: az a szóbeszéd járja Hollywoodban, hogy a következő Tomb Raider film főszerepére – ami egyfajta előzmény lesz, Lara fiatalabb éveinek kalandjait bemutatva -, már nem őt kérik fel. Az új jelölt nem kevésbé bombanő, ráadásul fiatalabb is, mint Angie – ő Megan Fox, a Transformers fekete, agilis vadmacskája, aki mostanában ráadásul nagyon felkapott név az amerikai álomgyárban.A színésznőhöz közeli források szerint Angelina becsapva érzi magát, mert úgy gondolja, személye nagyon sokat tett hozzá ahhoz, hogy a közismert videojátékos karakter sikeresen és autentikusan jelenhessen meg a filmvásznon.A két cica mostanában hangosan fúj egymásra: Fox 11 évvel fiatalabb Jolie-nál, tehát előzmény révén simán alkalmas lenne a feladatra, de Angelina úgy érzi, a kishölgy színészi képességei messze elmaradnak az övétől. Jolie egyébként sem kedveli a Transformers mozikat, ráadásul meg van győződve róla, hogy Megan őt majmolja, például a tetoválásötleteit is tőle lopta.Angelina faterja, a színész Jon Voight azt mondja, Megan Fox jó válsztás lenne, mert iszonyat szexi csaj. Jolie nem hagyja veszni a szerepet, be fogja vetni hollywoodi kapcsolatait, és mostanában ismét egy akciófilmen dolgozik, hogy bebizonyítsa, ő a tökéletes Lara Croft, és senki más.[9062]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Hát igen Angie öregszel és nincs mit tenni ellene xD

 2. Megan Fox-ot blokkolnám.

 3. Megan Foxxal nincs semmi gáz. szép, jó színésznő. de ennyi.de ha Lara Croft akkor Angelina Jolie. ő tényleg tökéletes Lara. :)az életben is olyan vagány, sportos, extrém dolgokat művel és szeret mint amit eljátszik. :)Mr és Mrs Smith-ben is full Larás volt olykor számomra. :)/ csak remélem az anorexia agybetegségét kinövi. /

 4. “A “”mindenhova jó vagyok”” Christian Bale bizonyára megfelelő lenne ide is. Az sem baj hogy ő férfi.”

 5. Én Megan Fox szereplésével látnám az újabb Tomb Raidert, ez a véleményem! Ja és természetesen 1080p-ben és magyar DD 5.1-ben Blu-ray Disc-en!

 6. Fox jó csaj de színészi tehetsége = a 0-val…

 7. hajrá Angie

 8. Szerintem dzsoli már öreg ehhez az ugra-bugrához + fiatalabb már nem lesz, mint az első film forgatásakor. (Ez meg ugye előzmény lesz)Fox meg szerintem túl spanyolos/latinos a szerephez.

 9. mind a kettő jó csaj

 10. Megan! Angie soha nem hasonlitott ra!

 11. fox jobb csaj ! 😀

  • Nem az számít, hogy ki a jobb, hanem hogy kinek a karaktere illik jobban Laráéhoz. Sztem Angié, aki elég akrobatikus + őrült is volt akkoriban, hogy Lara lehessen.

 12. Én is sajnálom, Angie nagyon jó Lara volt, főleg az első filmben nyújtött közel tökéletes alakítást. SZERINTEM.

 13. “Lehet, hogy Jolie jó színész, de Lara Croft-ot borzalmasan játszotta.A hasonlóságról már nem is beszélve. Persze a filmek egy “”jobb”” Laraval is sz*rok lettek volna. Remélem a következő méltó lesz a játékhoz. Megan Fox jó választás a fiatal Lara szerepére, Angelina max. az anyját játszhatná el.”

 14. Ez a Megan Fox nem semmi.Az Tomb Raider filmeket is csak hébe-hóba láttam részletekben, meg kellene nézni őket.

 15. Jolie remek színész. Nem ő tehet róla, hogy a két Tomb Raider film olyen szar volt. Kellett volna egy normális forgatókönyv. Ha a következő rész is ilyen lesz akkor akár Judi Dench is játszhatja Larát.Én egyébként a Girl, Interrupted-ban láttam először Jolie-t. Érdemes megnézni, zseniális benne. Nem véletlenül kapott Oscar-t érte.

 16. Hm,Megant vagy Joliet huzzam meg?Nehèz vàlasztàs!Àh egye fene,jöhet mindkettő 😀

 17. “Hmmmm…friss ropogós Megan Fox, normális szájjal? Jöheeeeeeet :D””Angelina becsapva érzi magát, mert úgy gondolja, személye nagyon sokat tett hozzá ahhoz, hogy a közismert videojátékos karakter sikeresen és autentikusan jelenhessen meg a filmvásznon.””Egy bugris, kommandós, acélbetétes bakancsos paraszt p*csának állította be a karaktert. Fogalma sincs a Lara Croft-ról.”

 18. kijaza Angelika Juli? a háttérben álló kövér hölgy? O_o

 19. Megan:P

 20. Inkább Megan Fox, mint az árvaházigazgatónő. De a következő TR film se fog többet érni, mint az előzők, ha nincs egy jó sztori, egy jó forgatókönyv és egy jó rendező.

 21. Ha már előzmény, akkor filmre vihetnék az első Tr játék sztoriját, olyan Anny-san. Zsír lenne (a feltuningolt Soundtrack is qrva jó lett), de tudom, hogy ilyen hűség a játékhoz úgysem merül fel egy rendezőben sem. Sajnos.

 22. Szeretem Endzsit. De azért 11 évet vissza pörgetni ő sem tud a kapcsolataival.

 23. Ez de szar duma… Az első film bukása után Jolie kisasszony kijelentette, hogy ha a folytatás is kula lesz, akkor ő befejezte a Lara filmeket. Jött a 2. rész -> szívott -> Jolie megmonta, hogy őt nem látják többet TR filmben. Most meg nyávog a szerep után… döntse már el mit akar. Lehet, hogy azt hitte nélküle nem lesz újabb film, mert ő a tökéletes Lara Croft, de most villant a konkurencia, és… Megan Fox-ra eddig még nem is gondoltam, de lehetne belőle jó Larát faragni szerintem, meg ha a film prequel lesz ráadásul, akkor meg egyértelmű, hogy nem Jolie kell bele. Úgyhogy én azt mondom hajrá!

 24. A két TR film inkább hagyjuk kategoria vol ( pláne az első ) de ez a Fox kiscsaj tényleg jó lenne Lara szerepére…amúgy egy ilyen filmre nem kell kiemelkedő szinészi képesség Fox kislány pont megfelelő erre

 25. Hát én egy 3.-at választanék 😛

 26. Nekem nem kell több TR film, az első kettő is egy nagy sz@r volt. Szerintem.Ha már választani kellene, akkor inkább Fox, de nem a színészi képességei miatt. 🙂

 27. kár,h Megan így elbassza magát ilyen renyhe tetkóval 🙁

 28. Jolie jobb (színész)nő. A TR filmeket nem láttam ês nem is êrdekel 1ik se.

 29. megant fel kéne turbózni a forgatásra

 30. “sztem Foxy nem annyira “”kemény”” mint Angelina… inkább ő mint a fiatalabb csaj… a speciális effektek ma csodákra képesek :)”

 31. jolie már csak egy csontváz, amit bred pityu tart össze. Megan Fox pedig nagy tehetséges.

 32. Angelina Rulez…aki mást mond az egy fa…:)

 33. Ellenkezek az előttem szólókkal, ha két csaj közül kellene választanom, én egy másodpercig se gondolkoznék, Jolie-t választanám, nézzétek meg az ajkait…Kiváncsi lennék egy szakértő fórumtársunk (Lara) véleményére is…

 34. Sztem jobb is hogy lecserélik. Megan sokkal jobb mint Angelina.

 35. Bárki bármit eljátszhat, de úgy, ahogy pl. James Bond számomra mindig is Pierce Brosnan marad, az igazi Lara nekem Jolie. Nincs az a bomba test, ami helyettesítené azt a tekintetet. És merem ezt mondani azzal együtt, hogy az egész Transformers 2-ben a legjobb Megan volt a fehér nadrágban.Fuss Megan, fuuss…

 36. Úgy igazából egyik sem tetszik, de legyen Megan, mert szebb a szeme. Persze Angie fény korában jöhetett volna. 😀 Vagy nem ez volt a kérdés?

 37. Kell a változatosság. Az eddigi TR filmek is csak arról szóltak, hogy a csajt bámulja mindenki, mert a film kib*szottszar, és most is így lesz, szóval nehogymá’ harmadjára is ugyanazt bámuljuk. 😀

 38. Megan Fox-ot már én is sokkal inkább látnám, mint Joliet. Ejjjj…….:) Ez van, eljárt az idő Angelina fölött.(Fox kisasszony büntet, de nagyon)

 39. Inkább Megan Fox! Tetszetős csaj.

 40. Mindkét film bugyuta volt, de szerintem Jolie tökéletes a Lara szerepre. Kár lenne tőle elvenni, inkább egy normális történetet kéne összedobni.

 41. Jolieban van valami hűvösség, ami Laraban is, Foxban ez nincs meg.

 42. Mindent meglehet oldani, egyikük lesz az igazi Lara a másikuk meg a gonosz Lara!:D

 43. Megan színészi képessége nulla De jobban néz ki.

  • Ez tény, dehát az eddigi TR filmeket sem a történetük, vagy a színészi alakítások miatt néztük meg..:) Valljuk csak be..:) Az is tény, hogy Angelina jobb színész, de nézzünk már rá Meganra…….:D Egy fiatalabb és sokkal dögösebb csaj áll előttünk.:)

 44. Nekem tök8,h ki fogja játszani …viszont a TR Legend óta Larának akkora szája van mint Jolie-nak …

 45. Egy comb réjder megan fox edisönre befizetnék xDD

 46. Szerintem meg nem kell több Larás film meg játék meg semmi. Hmm mik ezek az égen…..kövek???? au..au…hééé…áu…

 47. Hehe… Vicc. Jolie szerepelt 2 szar Tomb Raider filmben. És nem mutatott fel semmi kiemelkedőt. Nem mintha vártam volna. Jöhet Megan, legalább szemrevalóbb…

 48. Fox biztos jobban nez ki!

 49. akarni a wc-n kell ,ennyi.