Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Andrew House – a PlayStation VR az új konzol

[62675]Andrew House PlayStation President szerint a korábban Project Morpheus kódnéven futó, de immár [B]PlayStation VR[/B]-ként emlegetett PlayStation 4-es virtuális headset a Sony “új konzolja”, melyre legalább 10 game érkezik 2016-ban. Az év első felében megjelenő kiegészítőt egyelőre csak távolról méregeti az átlag játékos, azonban, aki kipróbál mostanában egy efféle szerkezetet (pl. az Alien fórumtársunk által bemutatott, mobiltelefonnal együttműködő [A http://playstationcommunity.hu/blog/33208]Homido[/A]t – ami a Sony hardveréhez képest csak kezdő ipari tanuló, de az irányt már mutatja), az elgondolkozik rajta, hogy vajon mit tud majd ez a cucc PS4-hez kötve.[YOUTUBE]d7WVyOjaOV0[/YOUTUBE]A PlayStation VR nem lesz olcsó és nem lehet majd lewarezolni, ezért valószínűleg elég sokáig luxuscikk marad. Amennyiben viszont az általa prezentált játékélmény tényleg egy új dimenzióba helyezi majd a playert, könnyen lehet, hogy irányt mutat majd a jövőre nézve.Az első körben érkező játékok:- The Deep (kaland a víz alatt)- Battlezone – Rebellion (tankos akció)- Eve Valkyrie (űrháború)- Playroom VR (robotos családi móka)- The London Heist (gengszteres akció)[62669]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. szakadok az első képen, kééész xDDDDmajd pont így fogok játszani….

 2. Én anno sokat vártam a 3D-től is, azt nézd meg hol tart most a dolog. Teljesen feleslegesen van 3d képes tv-m…

 3. Anno, mikor megvettem a PS4-et, megtartottam a MOVE-okat, hogy majd milyen jó lesz játszani vele. Azóta eladtam a fagyikat, hiába, nincs komoly játék. Megvettem a VITA-t, azóta eladtam, arra is elapadt a játékfolyam…ebbe már nem ugrok bele forró fejjel.

 4. elképesztő élmény lesz az biztos. Nekem a nagy kérdés az AAA címek támogatása lesz…Lesznek exkluzív VR játékok, ahhoz viszont kellően el kell, hogy terjedjen, hogy mindenki beleillessze a játékaiba… és akkor még a ott van a hardver kérdés is….

 5. egyenlőre ez nagyon gyenge.

 6. Kardozós nincs? Szar!

 7. Szerintem is bukó lessz a dolog , legalábbis nállunk.

 8. A kütyü marha jó, de bukó lesz az tuti. Miért? 1. drága lesz és nem nagyon fog az ára lemenni, ezért nagyon kevesen veszik majd meg. 2. állítom, h egy kezemen nem fogom tudni megszámolni az értelmes játékokat rá, ezért nem lesz rá igény. Már most a bemutató videő alatt, is csak egyetlen játékot láttam ami talán érdekelne (The Deep) a többi felejtős. Egy jó kis Elder Scroll szerű rpg, vagy Silent Hills-hez hasonló horror kegyetlen ütős lenne rajta, de olyat tuti nem kapunk. Maradnak ezek a tucatvackok.

 9. PC+Oculus. Vastagan fog fogni a Sony ceruza.

 10. Én csak azt nem értem itt pár embernél, évről évre veszitek semmit nem érő újításban is csak egy hangyafasznyit érő okos telokat . Amiknek legtöbb funkciója egy 4 hónapos csecsemőt se kötne le . Meg mégnagyobb baromságnak tartom okos órát is veszik jó pár ezren ami aztán tényleg agyhalotaknak való . De itt van szerintem forradalmilag új termék ami meghatározza jövő játékainak összképét . és ettől fanyalogtok . Meg hú de drága .. az igen de még így is megéri jobban az árát mind kétszázerez forintos lószart nem érő okostelefonok hülye embereknek Na mindegy .

  • Szerintem hadd döntse el itt mindenki, mire akarja elkölteni a pénzét. Ha valakinek okos telefon kell (aminek a fele funkcióit nem használja), vegye csak. Ha a (bizonytalan jövőjű) PS VR kell, vegye csak. Az ő pénze, nem a tiéd. Nem kell szívbajoskodni.

 11. Egyelőre nagyon nem hoz lázba ez az egész…

 12. srácok, én már nem tudok haladni a korral. tul sok minden jelenik meg nagyon rövid idő alatt …

 13. 10 játék 2016-ban, 2 2017-ben. :)Ne nekem legyen igazam.

 14. Jópofa.

 15. Engem még nem kapott el ez a VR-láz, talán ha kipróbálnám megváltozna a helyzet. De per pill. úgy érzem megleszek nélküle is.

 16. Nem igazán értem mi ez a pánik, első körben nem fognak kidobni brutál AAA játékokat, egyelőre a fejlesztők azt sem tudják hogy megéri e fejleszteni rá bármit, ez majd idővel eldöl. Addig is poén lesz az elején.

 17. Én terveztem a beszerzést, éppen ezért be lesz szerezve! :DD

 18. Megint a casualok hatan akar a Sony hegyet maszni, pont igy csinalta a 3d es a Move esteben is.

  • Ettől félek én is…ahelyett hogy az autós cuccok kapnának VR támogatást…ha pl egy Driveclub vagy ProjectCars kapna gondolkodni se kéne…vagy ugye az igazi FPS-ek…nekem nem kell ez a move hadonászás…de a headtracking már álom lenne.Amitől még félünk, hogy a PS4 alapból sem nagyon tudja a 1080p/60fps-t…stabilat meg még 30 fps-nélse mindig…itt meg ez az egész meg lesz fejelve a3D-vel…szal egyenlőre csak tetriszezni fogunk vele max…de valahol el kell kezdeni…csakhát ezek a játékok…egy új konzol árával vetekedő cucchoz…picit nevetségesen hat…

 19. Sajnos ez már innen látszik, hogy lekváros bukta lesz. Pedig nem rossz ötlet ez az egész.

 20. BF-ben miért nem Move-is fegyvereket használ mindenki ? Ja, igen. Nettó 30 óra szórakozást rohadtul nem ér, pedig ha ki akarnák használni, azért van benne bőven lehetőség. Mint a moveban. Mint a vitaban. Csak pénz nincs.

 21. Még gyerekcipőbe vannak.

 22. Nagyon jónak tűnik. Igazából két játék tetszett nagyon, az egyik az autós üldözéses (gondolom ez lehet a The London Heist) és a mélytengeri téma a The Deep.