Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Amerikában is döglődik az írott gamer média

Amerika – és talán a világ? – eddigi legjobban menő, exkluzív címek bejelentésében verhetetlen offline videojáték magazinja, az 1989-ben útjára indított Electronic Gaming Monthly egy mai bejelentés alapján a piaci átalakulások következő áldozata lehet.A kiadó a tövábbi működést online formában képzeli el.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Többnyire csak nassolgatunk az online hírek között, mert legalább 5x annyit befalunk belőle, mint amennyit meg is tudnánk emészteni.A mostani jólértesültség egyre inkább a felszínesség irányába mutat.De lehet, h. csak én látom így…

 2. Az online hír gyakorta devalválódik, torzul.Példa: portálok híreiket már nem mindig szerzik be megbízható forrásból. Minden következő láncszem (aki már egy meglévő hírt továbbít, véleményez, nem szó szerint idéz az első megjelenés nyelvén) maximális jóhiszeműséget és gondosságot feltételezve is lehet, hogy változtat, módosít, színesít a tényeken.Az egységnyi Olvasó (mint mi is) már nem mindig lehet biztos abban, hogy amit lát, annak mennyi is a köze az igazsághoz.Persze a legbiztosabb mindent az eredeti, autentikus forrásból megtudni. De ez szinte lehetetlen. A szerkesztőkre vagyunk utalva.A klasszikus írott média (nem napilapokra gondolok) a havi megjelenési ciklus miatt már jó esetben ellenőrzött, olvasószerkesztő által stilizált híreket, információkat közölt. Hitelesebb volt…

 3. rossz érzés fog el. amiben felnőttem. ami lázba hozott. minden eltűnik. alig vártam hogy megjelenjen az 576. martin bevezetőit többször elolvastam, sokszor voltak kiválóak. feeling… minden mi a múltban volt elvész. a mindent a neten csinálunk nekem nem jön be. ’89ben indult a lap. sok időt megélt, elismert, igényes. és az idő vasfoga őt is elérte. ezzel azt érem engem is el fog. rossz érzés. megyek az utcán péntek este, 14-15évesek mennek bulizni. hova megyünk? igy telik az idő?? IDŐGÉPET AKAROK!!!!!

 4. nembaj az

 5. oszt?

 6. Hát nemtom, szerintem van, aminek offline a helye és van aminek online. Egy könyvet biztos nem olvasnék ki monitor előtt ülve.

 7. Remélem az angol magok maradnak. Szeretem forgatni őket, számomra mindmáig kevésbé pálya a netes hírvadászat.

 8. “online nem lehet elérni mindent – volt, hogy próbálkoztam vele, de a játékok felérőlharmadáról nincs is érdemleges infó a neten. Mondjuk ez a novemberi 576-al is így volt ! (az új “”újság fele annyi infót tartalmaz)”

 9. Szerintem az online magazinok jobbak, mint az offline-ok. Először is, nincsen megszabva, hány oldalas legyen a cikk, meg, hogy mennyi kerüljön bele. A másik meg, hogy sokkal jobb minden nap friss híreket olvasni, mint egy hónapban egyszer átnézni a legfontosabbakat. Persze van előnye az offline lapoknak is, de hát semmit sem lehet tenni. 🙂 Ráadásul az online lapok ingyen vannak. 😛

 10. ez a gárda is elcseszte, pedig az offline magazinokra nagy szükség van és lesz is szerintem, az egész online-osdi rengeteg dologtól-örömtől megfosztja az embereket, pl már attól is hogy kimozduljon.

 11. Én szerintem ki fogom nyomtatni a pslivos teszteket, a videók helyére meg beszúrok képeket és voaliá. Kész is a pslive magazin. Valami faja borítót tervezek neki és kész.

 12. Aztán majd az interneten is már csak képek lesznek mer mi a f*sznak olvassunk fárasztó…

 13. Idáig se vettem xD

 14. Kár, mert Én egy csomó mindent jobban szeretek nyomtatva olvasni és nézni.

 15. hát ez azért kicsit bánt. Mármint az, hogy mindenért le kell ülni a gép elé már lassan. Buszon ,munkahelyen(munkaidőben:)) nem lesz lassan elérhető semmi.

 16. Hát ez szomorú. Az én véleményem az, hogy természetesen hasznos az online dolog, én is szeretem, de azt az érzést, mint amit mondjuk anno egy Konzol olvasgatása a strandon vagy a teraszon nyújtott, nem adja vissza. De ez a fejlődés iránya, ezt tudomásul veszem.

 17. Egyetértek: online a jövö.

 18. Bizony a világ átalakulóban, én is már nagyon ritkán olvasok offline lapokat. Jár hozzánk napilap is, meg 576 előfizető vagyok továbbra is, amikor megjön a lap belenézek, beleolvasgattok de semmi komoly. Ennek oka egyszerű, az interneten mindent sokkal hamarabb, bővebben, több forrásból olvasok képekkel és videókkal megspékelve. Online a jövő.

  • Ez tény, de néha egy tesztről készült 4 odlalas cikket, jobb mondjuk kint a teraszon, jü időbe olvasgatni, míg a szobában görnyedni, még olvasásánál is!de tény hogy online a jövő!

 19. Vagyis ezentúl a 2/3 reklámot a gép előtt görnyedve kell majd átlapozni?Kár érte.

  • Azért van jó oldala az onlájnosodásnak is…nézd meg, mi folyik itt:) nem hittem volna, hogy valaha feláldozom a Konzol budin való olvasását az éjszakai playstationlive böngészgetésére:) Mondjuk azt sem hittem volna, hogy a Konzol…nah mindegy, jó ez így, nem sírok a múlton:)

  • Reklam? Hol?Amig a nyomtatast nem tudjuk editalni, az internetet igen. Use adblock, Luke! 🙂