Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Amerika kapitány: Polgárháború – itt az új mozitrailer

A mai napon befutott a rövidesen, 2016 májusában hazánkban is debütáló [B]Amerika kapitány: Polgárháború[/B] MARVEL szuperhős mozi friss trailere. A nagy érdekesség a legvégén van…[YOUTUBE]dKrVegVI0Us[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Erre se kell elmennem. Nagyon epikre van vágva a trailer, a látvány biztos ott lesz, de ezek a marvel filmek sose tudtak lekötni, az összeset végiguntam.

 2. A Tél Katonája nagyon jó film, remélem ez is hozza azt a színvonalat.

 3. Hát mivel ők szuperhősök, akik bűnözőket, meg gonosztevőket tesznek rács mögé, nyilván nem lenne jó, ha tudomást szereznének a kilétükről, hogy néznek ki, hol élnek, mi a nevük, kik a családtagjaik, akik ezek miatt esetleg veszélybe kerülhetnek.

 4. Hm, nem is rossz… talan meg egy mozijegyet is meger 🙂

 5. kár hogy pg-13, de még így is hatalmasnak tűnik egyelőre!

 6. gagyi szar fos hulladék

 7. Ebben a videóban próbálják megmagyarázni hogy mi a szitu Póki szemével (valszeg vmi Stark-féle mechanikus ruhát viselhet): http://www.youtube.com/watch?v=JQ5wB93ZFLc

 8. Elég erőltetettnek tűnik ez az egymásnak esés.

  • Nem ismered a híred polgárháború történetet…..dióhélyban…. történik egy baleset amiért a hősöket igába akarják hajtani és besorozni a kormányba….. ez nem fog tetszeni az egyik oldanak….. de mások beállnak a sorba….

   • Annyiban igazat adok, hogy amíg a képregény tényleg epik volt a kb 100+ karakterével és cselekményével, ez ahhoz képest tényleg erőltetett pg-13 lesz kb 10 karakterrel, ahol a filmvégén majd pacsiznak és megölelik egymást a hősök, mert így apa eltudja vinni a kölyköket a filmre ÉS még ávendzsörsz menüt is kapnak mellé.

    • Amúgy egyelőre ez tűnik a legnagyobb problémának, hogy amíg a képregény egy grandiózus, epikus esemény volt, addig moziban csinálnak belőle egy két órás adaptációt, alig egy tucat karakterrel. Pedig ez simán lehetett volna egy Thanos-szálhoz hasonló dolog is, amit minimum két filmben szövögethetnének. Egyébként ez a film szinte üvölt egy meghökkentő, drámai befejezésért, amit szerintem itt nem fog meglépni a stúdió.

   • Tényleg nem olvastam a képregényeket, de az a gondom, hogy Vasember most hirtelen kitalálta, hogy juj, micsoda károkat okoznak a szuperhősök, zárjuk be őket. De akkor ki fogja megmenteni a világot, amikor megjön az aktuális ellenség? Ráadásul a haverját akarja bezárni, és nem hogy megbeszélnék a dolgot, megy az adok-kapok. Értem, hogy ez egy akciófilm, de erről beszélek amikor azt mondom, hogy erőltetett.

    • Nem akarja őket bezárni, egyszerűen csak beszeretnék vezetni (nem elsősorban Vasember, hanem a S.H.I.E.L.D.) a regisztrációs törvényt, ami dióhéjban annyi, hogy a hősöknek fel kell fedniük a kilétüket. Van, akik a törvény mellett állnak (főleg azok, akiknek már amúgysincs titkolnivalójuk), azonban vannak olyanok is, akiknek ez nem tetszik, és ez okozza a két oldal közti ellentéteket, ami az ellenségeskedéshez vezet majd.

 9. Ö az A faszi? hulladék

 10. Pokember CGI olyan mintha zsirkrétával rajzolták volna

  • ja mint Thanos mi?… majd a making of nézése közben lefordultam a székről mikor kiderült ,hogy nem cgi hanem maszk….

   • Az első Bosszúállók végén még CGI volt Thanos, viszont a Galaxis őrzőiben már nem. Thanost Josh Brolin alakította.

    • Fordítva. Az első Bosszúállók végén még színész alakította, a Galaxis Őrzőiben meg full CGI. Persze Josh Brolin volt a mocap színész.

 11. Erre együtt megyünk moziba Martin, az biz’isten! 🙂