Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Amerika is szereti a PS3 Slimet…

A legutóbb leközölt [A http://playstationcommunity.hu/note/2050]japán és angol[/A] Playstation 3 keresletnövekedésről szóló hírek után most beestek az amerikai adatok is. Ahogy várható volt, az Államokban is beütött a siker.Az SCEA jelentése szerint az új 120GB-os PS3 $299 csökkentett fogyáron 300%-os növekedést produkált az eladásokban. A Sony “It Only Does Everything” (Csak Mindent tud) kampánya meghozta a már nagyon esedékes emelkedést a konzol életében. Ráadásul, egy augusztusi felmérés szerint állítólag jelenleg Amerikában a “10 legjobban várt videojáték” összesített listáján 5 cím Playstation 3-as (többek között: God of War III, Final Fantasy XIII, Gran Turismo 5, és Call of Duty: Modern Warfare 2 – ebből kettő multis, de többen vennék PS3-ra)!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. It Only Does EverythingMekkora duma! 😀

 2. Örülök, hogy ennyire beindult a gép. Én a magyar boltok játékainak árait szeretném megcsappantani, azzal járnánk a legjobban.

 3. szép

 4. Még mindig várom hogy (‘régi’ fat) beszámítással lehessen venni valahol slimet…

 5. Ki ne szeretné ezt a kicsikét.

 6. hajrá ps 😀

 7. Ez nagyon szép teljesítmény, ám az a helyzet, hogy leginkább a január végi adatokat várom, aztán pedig egy szép hivatalos első negyedéves üzleti jelentést. Szóval úgy fél év múlva meg lehet majd mondani, hol merre tart a Playstation brand.A mostani lehet, hogy csak egy nagy fellángolás, akik eddig halogatták a dolgot, most bevásárolnak. Én is ezer éve tervezem már a gépvásárlást, és a karácsonyi idényben fogom megejteni.

 8. hajra ps3!

 9. A playstation az abszolút világbajnok, és harmadjára is megvédi a címét ez biztos!

 10. Hatalmas eredmények .. és ez még csak a kezdet!

 11. Ezért kellett volna már korábban meghúzni ezt a lépést, nem várni, h majd drágán veszi a nép.

  • “Ez nem úgy megy, hogy “”a”” Sony fejes mászkál az irodában, és egy cetlire felírja, hogy árcsökkentés 2009 09-ben. 🙂 Komoly csapat, gazdasági elemzők és egyéb fejesek nézegetnek hónapokig grafikonokat és egyebeket, árfolyamokat, a konkurencia mozgását, stb. Nyáron felesleges lett volna árcsökkenteni, mert többek között az emberek éppen a nyaralásokra költötték el a pénzeiket, gyerekek táboroztatása, ilyesmik.”

   • Igen, ez így pont jókor jött. Ez év végéig végig tarolni fog a SONY, nem beszélve a decemberi GT5 megjelenést. Simán behozza az X-et.:)

 12. A Sony megcsinálta a tutit,bele sem merek képzelni ha ki jön a GT5 😀

 13. Szépen megszaladt, kíváncsi lennék itthon mennyifogyott mióta ilyen ínycsiklandó ára van a gépnek…?Bár a többség valószínűleg marad a warez mellett.

 14. a pst mindenki szereti 🙂

 15. A vgchartz.com azért megbízhatóbb.http://vgchartz.com/hwcomps.phpElég beszédes az a kis piros tüske az utolsó héten.:)Karácsonyi időszakot leszámítva ilyet valszeg konzol még nem produkált!:D

  • A VGChartz, mint megbízható forrás?:D(Neogafen már egyenesen bannolnak, ha valaki onnan linkel adatokat, annyira megbízhatóak) NPD, Media Create azok a megbízható források, de a VGC messze nem az. Egyébként örülök, hogy a sony végre sikeres és a helyes úton jár. Az E3 óta, újra nagyon szimpatikusak nekem.

   • Azért kicsinyt jobb mint nextgenwars, ami csak szimplán nevetséges.Ha nem is pontos adatokat, de tendenciákat és nagyságrendeket azért le lehet a vgchartz-ról is szedni.Persze néhány száz darabos különbségeken az adatai alapján vitatkozni enyhén szólva dőreség lenne.:D

    • Maximum nagyságrendeket, mert sajna nem egyszer volt rá példa, hogy nem csak pár száz darabos különbségekről volt szó, mert akkor nem is lenne gond a VGC-vel.(utólag persze kozmetikáznak az NPD és a többiek alapján, de a legfisebb források abszolút alaptalanok.) 1-2 hónappal visszafelé már megbízható adatok vannak náluk és arra jó a VGC, hogy évekkel később visszatudd nézni, de friss adatokat onnan nem lehet szerezni.

 16. Úgy látom,hogy az ingyenes online miatt is a PS3-at válasszák… COD-MW 2 !

 17. Tudom, elég gáz… 🙂

 18. Megjött a varjú! XDAz hogy az első héten letarolja a piacot a Slim nem örvendetes dolog hanem minimális elvárás.Ha több héten sőt hónapokon át is így fog fogyni akkor lehet örülni.A PsP esetében is a Slim & Lite és a későbbi 3000-es gép is szépen rajtolt de később csökkent a kereslet és a Ds visszafoglalta az első helyet.

  • Ps3 eseteben viszont most jonnek a kovetkezo par honapban az igazan vart jatekok.Nagyjabol minden honapra jut egy cim,ami szerintem fenn fogja tartani az erdeklodest.Most sok kiehezett arc ugrott el Ps3-ert,azok legtobbje a mar megjelent jatekok miatt veszi most,hogy hirtelen olcsobb lett.Rengetegen vannak,akik majd a GT-5,Tekken,Uncharted2,Gow3,stb miatt veszik meg a veluk erkezo Bundle miatt.Ugy meg olcsobb lesz.

 19. ennyi 🙂

 20. 300% nem kevés?

  • Egy hét alatt szerintem jó.

  • Nem kevés , viszont sok .

  • Nem, ez nagyon jó, ugyanis USA-ban van a legnehezebb dolga a sonynak jelenleg.(igen, ahol egyszer ugyancsak egyeduralkodó volt, de változik a világ) EU-ban még midnig nagyon közkedvelt a PS brand és az eddigi drágább ár ellnére is, csak az utóbbi hónapokban adtak el több boxot, mint PS-t a heti eladásoknál. Japánban egyértelmű a dolog, de amcsiban nagyon el volt maradva hétről-hétre.(és úgy egyébként is) Az új árral már fej-fej mellett fog menni a boxal,(persze most pár hétig előzni fogja csúnyán) EU-ban valamivel mostmár előzni fogja és Japánt nem kell magyaráznom.