Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Amerika – Donald Trump az USA elnöke

Megírtam az idevágó hírt [A http://playstationcommunity.hu/note/241]2008-ban[/A], [A http://playstationcommunity.hu/note/8062]2012-ben is[/A], érdekelte olvasóinkat, így hát idén is esedékes az amerikai elnökválasztás eredményének kihirdetése. Bár pár államban még számolják a voksokat, és a hivatalos bejelentés sem esett még meg, a legtöbb sajtóorgánum szerint nagyon úgy tűnik, hogy az Amerikai Egyesült Államok 45. elnöke Donald Trump. A sokat kritizált Trump a Republikánus Párt színeiben indulva verte a Demokrata Párt jelöltjét, Hillary Clintont.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nah már megkezdődött a visszatáncolás. Pár link-et eltüntettek Trump oldaláról. Erről ennyit….

 2. Májd meglátjuk mit főz ki nekünk meg a világnak ez a Trumpli! Csak ne Trumplis tèsztát!

 3. Erre az emberre 5 ft-ot nem mernék rábízni, nem hogy egy ország vezetését (nem mintha Clinton néni jobb lenne)!Érdekes volt látni, hogy amikor tudta ő nyert, már milyen visszafogott volt 🙂

 4. Én is neki szurkoltam. 🙂

  • Bár lényegtelen ki az elnök… a háttérben úgy is mások írányítanak. :)De csak azért is neki szurkoltam… mert véleményem szerint a nők nem jó vezetők! (tisztelet a kivételnek)

   • Mondjuk az nettó hülyeség, hogy a nők nem jó vezetők. Legalább olyan jók mint a férfiak.

    • A nők általában érzelmi alapon döntenek. Egy vezetőnek pedig olykor kegyetlennek tűnő döntéseket is meg kell hozni a társadalom jövőjének érdekében. Tisztán logikai alapon. Itt van a közvetlen példa a közelmúltból. Merkelnek a német nép érdekei szerint kellett volna döntenie, ehelyett nőként megrendült a szíriai gyerekek fotóitól és beengedett kétmillió társadalomidegen muszlimot, akik ráadásul már nem is gyerekek, nők voltak, hanem fiatal férfiak.

     • Merkel valóban egy jó ellenpélda. Neked volt már nő főnököd? Nekem 3 is eddig, és biztosíthatlak, hogy nem érzelmi alapon döntenek, ugyanolyan mocsok szemétládák, kegyetlenek tudnak lenni mint a férfiak, sőt… Ez persze nem feltétlenül jelenti, hogy a politikában is ez lenne a helyzet, de én személy szerint nem hinném, hogy nagy különbség lenne. Emlékezz a angol Iron Lady miniszterelnökre, mellette aztán nem volt apelláta a parlamentben.Egyébként meg jelen állás szerint, Orbán nagy nagy következő kihívója Dobrev Klára lesz, Gyurcsány felesége. 😀

 5. Amerikában is vannak hülyék, bőven. Nálunk meg majd Fásy Ádám lesz megválasztva egyszer valamikor. Ezek után már ezen se lepődnék meg.

 6. Lesznek itt még + *** -ok az Amerikai zászlón….

 7. Nekem szimpi a csávó. Sok szerencsét kívánok neki.

 8. Majd meglátjuk. Sokan írtátok itt, h rasszizmus. Mire gondoltok? Melyik rasszizmusra? Mer lassan a fehér ember lesz kihalóban ebben a degenerált világban. De ezt ugye nem szeretném, meg mások sem.

 9. Nosztredámusz megmondta! Oh Lord! Fapfapfapfapfap

 10. Mr.Ze valasz video mikor lesz?

 11. “Ezeken szakadok, gyerek írta, h tanulatlan hülyék szavaztak rá erre ez a válasz:) “”America was built on uneducated white males. Oh, and the bones of the Native Indians.”””

 12. Úgy tűnik ott is tele van a tökük az embereknek az eddig tolt pc correct hazugságokkal. Ott sem népszerű már a melegházasság téma, az állandóan feketéket, muszlimokat, leszbiket, melegeket, feministák át ajnározó liberális kommunikáció. El kell tudni fogadni a másikat, de az már túlzás, hogy lassan az volt a ciki, ha fehér középkorú heteró férfi voltál.Egyébként nem tudni, milyen elnök lesz Trump, de az, hogy az értéktelen amerikai celebvilág és a szénzációhajhász usa média utálta nálam jó pont volt.

 13. a rasszizmus és hímsovinizmus hazájában nem meglepő : ) egyik se volt jó jelölt (Sanders ha marad, megnyeri), de majd az idő igazolja Trump alkalmasságát (remélhetőleg).http://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s480x480/e35/c0.25.687.687/13388617_1139738942713677_1049847925_n.jpg?ig_cache_key=MTI3OTIzODIwNTE0OTcyOTU2OQ%3D%3D.2.c

  • Ebben a rasszista országban Obama (volt) az elnök. 😀

   • na ne már! ez mindent megváltoztat, az usában nincs rasszizmus!!4!

    • Ahogy mindenhol máshol, de közel se ezért nyert, de ha így is lenne, ha a következő 4 évben fellendülést hoz amerikában ( persze lehet ezzel bedönti a világot, de ha amerikának jót tesz) akkor számítani fog ez? Én se látom, h Trump jó politikus lenne amerikán kívülről nézve, de ez a minden legyen amerikáé gondolkozás nekik még lehet jó.

     • nekem nem fog számítani, ahogy most sem számít, csupán megjegyeztem, hogy nincs ebben semmi meglepetés, bármennyire is volt Trump-ellenes az egész amerikai média.

     • Nekem se vagyis remélem nem lesz hatással rám trump elnöksége:D Mondjuk pont most olvastam kommentet amiben leírta az ember, h végre a fehérek igazságot szolgáltatnak:) KKK is kiállt trump mellett még régebben, csak arra írtam, h amerikában eleve adott a rasszizmus, nálunk is bőven van, ott meg eleve sokkal több az etnikai különbség.

 14. Hivatalos info/közlemény, hogy mikor derül ki azt nem tudja valaki ?

  • Már nyert, meg van a 270 elektora simán, amerikában nem a szavazat szám számít, sőt clinton lehet összeségében több szavazatot kapott, de trump simán vitt olyan fontos államokat mint pl florida.

 15. Franciáknál nyernek a radikálisok azt szép világ lesz, már a Holland jobboldal üdvözölte is Trumpot és mondta a következők ők lesznek meg kell védeni az országot:) Érdekesnek éveknek nézünk elébe.

 16. Azért kíváncsi lennék Merkel fejére:D Úgy elhitte, h a nagy migráns spanja Clinton kerül hatalomra, hát benézte, de legalább már nem fognak amerikából okoskodni nekünk, Trump nagyobb falat akar 😀

 17. Éjszakás voltam sokszor ránéztünk és azért vicces, h kb addig míg nem volt reménytelen minden elemző cég akkora Hillary győzelmet jósolt, h hihetetlen. Érdekes, h választás előtt is minden adat úgy jött le, h szét veri Trumpot, az egyébként független lapok 99%-a úgy jelent meg, h csak Trumpot ne meg hasonlók azt még is elég szép előnnyel nyert.

 18. Hillary szerintem éppen nézi googlebe hogy melyik országban nincs kiadatás USA felé . Mert valószínű hogy az FBI elkezdi tenni végre a dolgát és az összes botránya végre utoléri őt is

 19. Eleg sokaig fent maradtam, de addig Hillary vezetet, a reggeli hirben meg mar azt lattam, hogy Trump a porba alazta. Erdekes idok jonnek.

 20. Csák Norrisz is trumpot támogatta, nem is volt kérdés a győzelem 🙂

 21. Nem vagyok senkinek se a híve, de szerintem Trump nem rosszabb mint az eddigiek.A Nobel-békedíjas mivel volt alkalmasabb?

 22. Már nem kell filmeket sem gyártani, elég lesz bekapcsolni a híradót 😀 Izgalmas jövő elé nézünk, grat az új elnöknek.

 23. Volt Trumpnak egy olyan kijelentése, hogy a muszlimokat kitoloncolja az USA-ból. Ez nekünk nagyon nem lenne jó…

 24. Lényegtelen. A háttérben a Patrióták maradtak ugyanazok. 🙂

 25. Majd ő rendet tesz!

 26. “””Damn it Chloe”””

 27. Mindig is azt mondogattam ezzel kapcsolatban, hogy mindkettő jelölt rettenet, de Clinton talán még tényleg a kisebbik rossz.Trump nem tudom milyen elnök lesz, de személy szerint nem hinném, hogy ő lenne a legjobb választás erre a posztra. De majd meglátjuk.

  • Amerikàban az alkalmassàg nem feltétlenül szempont. Képesek színészt is megvàlasztani elnöknek, nem hiszem hogy az ilyen jobban ért a vezetéshez.

   • Reagan azért nem volt annyira rossz, bár ahogy nézzük. Elég sok sara volt neki is, viszont jól mutatott a képernyőn, és mivel színész volt, sok gonddal nem küszködött, ha meg kellett győznie az embereket.Nem akarok valami GOD-klónba átmenni, de mondjuk nem hinném, hogy sokat nyom majd a latba Trump, hiszen lényegében az amerikai elnök is egyfajta báb, ha túl nagy lesz a szája, akkor majd a háttérhatalom visszafogja.

  • “””mindkettő jelölt rettenet, de Clinton talán még tényleg a kisebbik rossz. Trump nem tudom milyen elnök lesz””Akkor jólvan.”

  • Abban egyet értek h mindkettő hülye, de véleményem szerint bőven Trump a kisebbik rossz, örülök h ő győz. A habzó szájú libsi Clintonné aki Soros Gyurik és hozzá hasonló világszarkavarók legnagyobb puszipajtija simán kész lett volna kirobbantani a 3. világháborút azzal h tovább feszíti a húrt az oroszoknál. Kiderül mit tesz le Trump az asztalra, de ha már a megválasztásával annyit elértek h enyhülni fog a feszkó az oroszokkal és amerika kevésbé üti majd bele az orrát más államok ügyeibe és nem kavarja annyit szart, amelynek a levét más országok isszák meg, akkor már megérte! Persze az amerikai elnökök már régóta csak a háttérhatalmak kirakatbábjai…meglátjuk.

   • Nagyon jól leirtad. Sokan támadták Trumpot emiatt, hogy oroszokkal próbál jó viszonyba lenni, szerintem nem egy nagy probléma hogy két világhatalom nem akarja megölni egymást. Hillary mögött állt a sajtó, FBI, celebek, tőzsde cégek, még Obama is és így is nagyon rosszul teljesített.

    • Szerintem sincs baj azzal ha nem robban ki a III. Világháború viszont miért teljesített volna rosszul ?! Fej-fej mellett haladtak…

  • Én is így gondolom. Trump-tól kiver a víz. Egy dologra lenne jó a vidámparkban a kísértetkastélyban riogatni a fejével.

  • Egyetértek, mindkettő jelöltről olvastam pár cikket (amíg le nem zsibbadt az agyam) de egyik se olyan akire szívesen szavaztam volna.

 28. Gratulàlunk neki.Orbàn is őt tàmogatta, egy ideig.