Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Amazon.de – a németeknél a PS4 vezet

Tegnapi hírünk eredetije, miszerint a brit Blockbuster kereskedőháznál a Microsoft Xbox One újgenerációs konzolja miden eddigi előrendelési rekordot megdöntött, jókora hullámokat korbácsolt fel a forrásként szolgáló külföldi hírportálon. Rengeteg felhasználó szkeptikusan nyilatkozott a témával kapcsolatban, mondván a Blockbuster egy csődközeli cég, melyről sokan nem is tudták, hogy még egyáltalán létezik. Mások azt mondják, kamu az egész hírverés, megint mások úgy gondolják, Amerikában az Xbox verhetetlen.Mindez nem gátolja persze a hasonló témájú hírek terjedését. Az Amazon kereskedőház német részlege alig pár napja, az X1 után tette előrendelhetővé a Sony Playstation 4 konzolját, mely egyből kiütötte a Microsoft gépét a #1 pozícióból. Elemzők szerint persze a helyzet akkor élesedik majd ki, ha mindenhol előrendelhető lesz mindkét masina, és már az E3 2013 is lezajlott.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Egyetértek azzal, hogy mindenkinek joga van eldönteni, hogy milyen konzolt vegyen. Vannak rétegek akiknek pont a box lesz jó. Én személy szerint ha veszek konzolt az biztos a ps4 lesz az exclusive címek miatt, és igen valószínűleg én is ps fanboy vagyok, mert gyerekkoromban ezen nőttem fel.Megnéztem mindkét prezentációt, egyik sem nyűgözött le. A Sony-é viszont egy kicsit jobb volt a sok játékbemutató miatt.Személyes véleményem, hogy egy konzol játékra való és nem fogok közben se filmet, se tv-t nézni. Minden más app amit kapunk az legyen úgy kialakítva, hogy az nekem mint játékosnak legyen jó, ne pedig “”nekem mint családos apukának/anyukának””, hogy letudjak ülni a kölkökkel megnézni a konzolon a jégkorszak 100-at. Erre ott vannak a Blueray olvasók stb… De ha így is tennék, hogy filmnézésre használom a konzolom biztoshétszentség, hogy nem skypeolnék közben…”

  • A logikai hiba szerintem is ott van ezzel a médiacenterrel, hogy egyrészt olyan közösség/piac van amit a gémerek alkotnak, még olyan is van, hogy nem gémerek is nagy tömegben vesznek konzolt, ők a kezsuölök. De ugye ők tudják, hogy konzolt vesznek, egy játékgépet.Nade milyen egységes piac, kommunikációval megcélozható réteg van a médiacenter, egy általános, de pontosan fel nem mérhető képességű gép mögött???A Sony megpróbálkozott ezzel, és nem volt ilyen réteg. Ráadásul a gémerek nagy része azt mondta, hogy minek fizessen olyan funkciókért, amit nem akarnak.

   • Pontosan!Pontosan ezért nem értem miért teszi most ugyan ezt a Microsoft. Oké nekünk ez most csak jó, mert nem boxot veszünk. De könyörgöm amikor azt a világot éljük, ahol a konkurens cégek mindent tudnak kvázi egymás új projektjéről, akkor ez mégis, hogy fordulhat elő?Azt is megértem, hogy a dobozt amcsiknak szánják leginkább, de ez megint egy orbitális hiba. Egy rétegnek adni ahelyett, hogy a világon sokkal több ember igényét kielégítenék? Semmi logika nincs benne, legalábbis én nem látom.

 2. “Szerintem ami ebből is láccik az csak annyi, hogy a PS4 médiakampánya nagyrészt pozitív visszhangot kap, az X-é meg sajnos negatívat.Pont.Azt hogy milyen a két gép valójában, kinek mennyire felel meg az egyik, vagy a másik az csak később derül ki. Tök fölösleges tehát szídni, 2-3 prezentációból, videóból semmi de semmi nem derül ki.A PS3 sokoldalúsága anno nekem teccet, de 1-2 év alatt lejött, hogy ez sajna mennyi megkötéssel jár. Ami mindenben jó próbál lenni, az soxor semmiben sem igazán jó.Aztán váltás történt a PS fronton, ez a médiacenteres stratégia, meg “”mi majd megmondjuk a fejlesztőknek, hogy mi kell nekik”” hozzáállás nem jött be. A Sony sok tekintetben most aztán pont azt csinálja, és ez úgy tűnik náluk is működik, amit az előző generációnál az M$. Mint ahogy az M$-meg olyan balfaxságokat bénázik, amivel 7 éve a Sony alázta magát.”

 3. Engem az sem érdekel, ha majd az új box mögött lesz eladásokban! Valahogy túlélem.

 4. Péesz vs. ikszboksz? Ez de izgi! :] Mehet a csulázás fanok között. :/

 5. Meg ha biztos árat tudunk.

 6. Isztenem, isztenem moszt mi lesz? :]

 7. a lenyeg a lenyeg hogy sony-m volt van lesz!!!a többi meg csak rizsa!!!

 8. Nekem mind1, h ki vezet mert ps4-et fogok venni.

 9. a hírhez pedig, az e3 után minden kiderül mind2 gépről és mindenki azt vesz amit akar! Én már tudom h PS4! 🙂

 10. szvsz az xbox brand Amerikában annyira be van lökve, hogy nem lesz kihatással ez a rengeteg negatívum az eladásokra. Kb az Almához tudnám hasonlítani, ott is mindenki megveszi vakon a telefont és a hibákat, hiányosságokat, minimális fejlődést kvázi pozitívumként élik meg, vagy gyártanak olyan magyarázatot, hogy őket miért nem érinti a dolog.

  • Szerintem is ez van, lesz és nem csak az U.S.A.-ban, hanem a U.K.-ban is fedhetetlen státuszban vannak az általad említett brand-ek.(Engem mondjuk nem zavar, mert PS fanboy vagyok.) =]

 11. Könnyű úgy vezetni, ha a PS4-et még elő sem lehet rendelni 😀

 12. Régi igazság, hogy a szoftver adja el a hardvert, és fordítva.Most itt mindenki fikázza a boxot bő nyállal, miközben szinte semmit nem tudunk a játékfelhozatalról..Jövő hét után jön az e3, lehet mutatnak pár áll letevős játékot, aztán majd lehet visszanyeldekelni azokat a bizonyos testnedveket.

 13. 600 euróért felejtős, főleg hogy abból itthon 200 000 Ft lenne. Reménykedjünk, hogy ez a 600 euró egy eltúlzott tipp volt..

  • helyfoglalo csak. megjelenesig bezarolag a legalacsonyabb aron szamlazza amazon, szoval akar 2000 euron is allhatna, nyugodtan elo lehet rendelni.

 14. Nekem a tervem VITA—>WIIU—>PS4 ezt a szrt meg adják a dagadt amcsiknak gondolkozta egy boxon de ezek után kenjèk a hajukra NEM NÈZEK TVÈT ÈVEK ÓTA a sport játèkokat egytől eggyig rühellem Forza minek ha van GT??? A többi exklúzìvukat meg teljesen szèt cincálták bár mit vártam a drága mstől??? Koznzolból csak Japán. FUCK THE USA

 15. akinek van egy csöpp kis esze az nem vesz boxot ilyen feltételek mellett mint a kamera és hasonlók, én is szerettem volna egyet mindenképp de a pofátlan követelmények elriasztottak.. E3 után minden eldől..

 16. Azért kicsit durva, hogy az emberek már előrendelik valamelyik konzolt pedig még nagyon sok dolgot nem lehet tudni pl. megjelenés, xbox one-nál a tv-s szolgáltatások lefedettségét országonként. Valószínű én is elő fogom rendelni a ps4-et de azért az árára már kíváncsi lennék…

 17. 600euróértvagy tippelnek vagy tudnak vmit

 18. Majd az E3 után.Sok jót nem látok az új X1-ben…Nem zárkózom el előle,de eddig nem győzött meg.Sőt,szerintem sokan vannak vele úgy mint én.PS4 lesz.

 19. Igeeeen ezaaaaaz! Vezeeeeet !!!F#ck Yeaaah! Yoooo !

 20. PlayStation Forever! 🙂

 21. Ahogy lehet én is előrendelem idehaza. A pléjsztésönt.

 22. De azért jó lenne tudni már egy megjelenési dátumot – pontosabban 2-t . :]

 23. PS4 . :]