Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Amazon.com – hogy került ki idő előtt a GTAV?

Azok a vásárlók, akik az Amazon online kereskedőháztól rendelték meg a PS3-ra is kapható [B]Grand Theft Auto V[/B]-öt, már pár nappal a hivatalos, “kőbe vésett” dátum (szeptember 17.) előtt hozzájutottak a szoftverhez. Ez több szinten is kiverte a biztosítékot, hisz a játék szigorú embargó alatt volt minden szempontból.A GamesIndustry International híre szerint a fejlesztő Rockstar már “vizsgálja” a körülményeket, mi történhetett…Egyes előrejelzések szerint a game egy hónap alatt könnyedén egy milliárd dollár bevételt is hozhat a Rockstarnak. A GTAIV a maga idejében 900 milliót generált 30 nap alatt, 11 millió darab eladott példánnyal. Más elemzők más számokkal kalkulálnak, de ők is súlyos százmilliókkal dobálóznak…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Már az 5- nél illő lett volna jó hangokat csinálni!!!!!!!!!!!

 2. Ezt nem értem amúgy, hogy ha ott rohad már napok óta a boltban a játék, akkor miért nem lehet árulni csak az adott nap után. Azt meg pláne nem értem hogy a Microsoft-nak ezért miért kell bannolnia embereket, mert játszanak az ilyen játékkal, ami ráadásul nem lopott, nem warez-olt.

 3. Azt, hogy milyen a játék martin jól összefoglalta két hozzászólásban. Hulla felesleges ezt több oldalon keresztül boncolgatni.

 4. Szerintem nem baj ,hogy előbb kapta meg valaki.Az rosszabb érzés ,hogy premier napra megrendeled és csak 1 hét múlva kapod meg.

 5. Hüha !

 6. Előbb játszott vele, döbbenet :))))

 7. Ma délben én is megkaptam a játékot, és jó ebédhez szól a GTA 🙂 , de sajna melózni megyek így csak este kerül a ps3-ba 🙁

 8. Inkább azt vizsgálják , hogy torrent-re hogy került fel . Amazon meg elkú..a . Nem kicsit , de nagyon … :]

 9. “””Van egy álmom! Van egy álmom, mikor az emberek ekkora felhajtást nem egy GTA körül csinálnak. Egy álmom mikor a gamerek összejönnek a fórumokon, és közösen éltetik a szerkesztőkkel egy olyan program megjelenését mint a Walking Dead, a Heavy Rain, és/vagy valószínűleg a Beyond.”””

 10. egy picit dühít ez az állandó felhajtás és hiszti a GTA V körül, miközben engem sokkal jobban érdekelne, hogy milyen lett maga a játék?

  • Penge, hogy a csudába lehetne elmondani pár mondatban, hogy milyen lett?- Nagyon szép, jól fut- Vannak benne összetevők, amik nem olyan magas szintűek, mint más összetevők- Lassan indul- Sokat kell benne kocsikázni- Sok az átvezető filmecske

   • nyilván nem ezekre gondoltam, hanem sokkal inkább egy olyan valaki beszámolójára, aki már jócskán bele ásta magát a játékba, és az idáig átélt tapasztalatait megosztaná velünk.engem inkább ez érdekelne

    • “pl”” a játék kezelhetősége nagyon jó, minden kézre áll, és a verdák irányítása is teljesen rendben van.a grafika pazar, a küldetések ezidáig mind szuperek voltak, és a hangulat is magas fokon szuperál. a zene és a hanghatások is remekelnek.a karakterek nagyon jók, lazák és brutálisak, jókat lehet röhögni a beszólásaikon.a város él, bárhová mehetünk, és azt csinálhatunk amit akarunk.a mellékküldetések száma is meggyőző, sőt amiket idáig megcsináltam, mind élvezhető volt””stb, stb……..”

     • Pontosan ugyanolyan a játék, mint eddig az összes korábbi 3D-s GTA, csak jóval szebb és több dolgot lehet benne csinálni. Ugyanaz a (szar) célzás, ugyanaz a (középszar) autóvezetés, ugyanaz a dekoncentrált játékmenet. A sztori jónak tűnik.

     • köszönöm, erre voltam kíváncsi:)

     • Az autóvezetés ugye nem a 4. részre hasonlít?

     • Szerintem de. Tegnap sikerült harmadik misszióra felcsípnem egy városi versenyt, hát ott kimerítettem a kocsisszótár tejes készletét.

     • A 4. részt csak emiatt nem tudtam megszokni.Ez ég és föld. A kocsi tapad, a kamera normális.

     • mármint hogy javult végre e téren

     • Ezzel az a baj hogy ez ki***tul szubjektív…kinek mi…sok olyan ember ír hasonló részletességgel a játékról, aki nem is szereti annyira ezt a műfajt…így az nem lehet mérvadó…Igazságszerint én már olvastam végleteket…De megigérem, amint megkapom, írok egy részletes beszámolót…de ha jól tudom itt is lesz teszt…ellenben az volna a jó, ha minél többen írnánk le a véleményünket, mert tuti hogy elég eltérő szempontok alapján vizsgálunk egy játékot.Például…legalapabb dolog…én sosem a sztorija miatt szerettem a GTA-kat…lenyomtam tisztességből, de nem azzal szórakoztam évekig…hanem a free móddal…ezért számomra ebben a részben nagyon nagyot nyom a latban a nagy bejárhat terület, az, hogy nem vagyunk a városba bezárva…számomra a GTA4 jóval kevesebb volt mint a SA…hiába a grafikai és fizikai fejlődés…a SA 1000x tartalmasabb volt…azóta arról álmodtam, hogy a kettő ötvözete……..és tessék…megkaptuk…láttam egy videót arról, hogy mekkora a térkép az eddigiekhez…ha az igaz, akkor én az elkövetkező jópár évre le vagyok kötve… :)http://www.youtube.com/watch?v=lWr4EAZ9taw

  • Erre én is kíváncsi lennék, ilyen 10/10 számok nem jelentenek számomra semmit.

   • Akkor nézz meg egy review-t, mondjuk ez az internet olyan kicsi hely hogy elég nehéz találni, és a youtube is csak 5-öt vágott a képembe.Egyébként eléggé cink hogy hamarabb kikerül, de engem még jobban érdekelne hogy torrentre hogy került fel 13.-án a cucc. (mm tudom a választ, csak fura hogy nem lépnek ellene)