Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Amazon – közel 450%-kal megugrottak…

A legnagyobb online kereskedőház, az Amazon jelentése szerint volt még hova fokozni az amúgy is magasan szárnyaló PlayStation 4-es eladásokat: a cég ezen a héten több száz százalékos ugrást regisztrált a Sony újgen konzoljának fogyásában. Az ok elsősorban a hirtelen jött, 50 dolláros árcsökkentés volt, másodsorban pedig a Star Wars: Battlefront nevű lövölde nyílt próbatesztjének lehetősége.Az elmúlt napokban a PS4-es csomagok zakatoltak a leghangosabban Amazonéknál: az 500GB-os Limited Edition Star Wars: Battlefront Bundle, az 500GB Uncharted: The Nathan Drake Collection Bundle, és az 500GB-os Star Wars: Battlefront eladásai 438%, 236%, illetve 205%-kal emelkedtek. Ezen pakkok közül kettő egyelőre előrendelői státuszban van, ami hatalmas érdeklődést mutat a konzol és az Electronic Arts / DICE játéka irányában.A Star Wars: Battlefront egyébiránt multiplatform szoftver, de a Sony exkluzív marketingjogokat vásárolt magának, ezért a gép és a game kvázi “egybeforrt” a piacon.A Star Wars: The Force Awakens című mozifilm pár héttel a játék után debütál. Elemzők szerint a siker elsöprő lesz mindkét fronton: ez lehet 2015 legnagyobb játékszenzációja, mely maga mögé utasíthatja a Call of Duty: Black Ops 3-at és a Fallout 4-et is, melyek szintén komoly húzócímek. [63037]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A minőség a garancia:)

 2. A sony marketingesei ügyesen csinálják a dolgukat annyi szent.

 3. dúrva.

 4. Nagyon örülök az újabb nagyméretű PS4 eladásoknak!

 5. Dehogy fogják megcsinálni. Hiszen azzal dolgozni kéne! Így meg csak elég a battlefield textúráit star wars-ra cserélni és máris dőlnek a milliók….

 6. Hàt elèg nagy rajongòja vagyok a Star Wars universumnak.Szeretek mindent ami Lucas vilàgàhoz kapcsolòdik.Sajnos ezt inkàbb most kihagyom mert egy sima törtènet nèlküli egymàs elleni lövölde nem igazàn hoz làzba.Ennèl a Fallout 4 1000-szer jobb lesz,ott legalàbb tudod hogy hova ès mièrt mèsz ès mit mièrt csinàlsz.Mièèèèrt nem csinàlnak egy KOTOR 3-at,mikor nagyon jòl tudjàk hogy milliòk vàrjàk.Ezzel a technològiàval ami jelenleg fut magunk alà csinàlnànk egy jòl ès igènyesen összerakott Star Wars akcio-rpg töl.Kèrlek EA csinàljàtok meg.

  • “Az EA csak ne csináljon semmit a KOTOR-kal. Nem hiányoznak a mikrotranzakciók a dialógusokból.-“”Valami nincs rendben…””-“”Biztos csak képzelődtem.””-“”Ez a válasz csak a season pass megvásárlóinak elérhető.””-“”Ez a válasz csak az előrendelőknek elérhető.””-“”Ez a válasz 489 HUF.”””

 7. Na, azért a Fallout 4-et nem kell félteni. Pláne, hogy a collectors edition kerül annyiba, mint a Battlefront season passal. =.=

 8. ennyire kell az embereknek a 900 😛

 9. Sztem meg a JC3-at…xDJa meg a TrackMania-t…!!!

 10. Más elemzők szerint meg a Black Ops 3-at várjuk a legjobban.

  • Igaz ilyen kimutatást még a béta előtt készítettek, lehet ennyire megváltoztatta az erőviszonyokat a próbakör. Azt nem tudtam, hogy a Battlefront esetén is exkluzív jogai vannak a Sony-nak. A CoD széria is ugye ugyanebben a cipőben van, szerintem a MS inkább ássa el az X1-et, mert sok babér nem fog neki teremni, még a Halo 5 ellenére sem.

  • Mi az a COD? Jegyzik azt valahol? Nem kell az a kutyának se! 😛