Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Aliens vs. Predator – hol tart a SEGA projektje?

[6495]Néha “Alien”, néha “Aliens” megnevezés – érthető, jelenleg csak munkacím – a SEGA készülő játékánál, egy biztos: [A http://playstationlive.hu/note/764]valami lesz[/A].Az Aliens vs. Predatort a Rebellion fejleszti, a régebbi PC-s cím “újraélesztésének” szánják. Shooter lesz a kicsike, melyben egy alien, predátor vagy tengerészgyalogos karakter bőrébe bújhatunk bele. A fajok képességein sokat finomították: ami túl erős volt, abból visszavettek, ami gyenge volt, arra ráerősítettek extrákkal. A predátor harci stílusa végre teljesen különbözik a tengerészgyalogosétól, az alien pedig lassabb, de továbbra is képes falat mászni.Az elsősorban felnőtteknek szánt game hemzseg majd a kemény jelenetektől és brutális kivégzésektől. Természetesen lesz benne kaszt-balanszírozott multiplayer, és szingli kampány mindhárom szereplő részére.A sztori 30 évvel az Aliens után játszódik, egy kolonizált bolygón, ahol a telepesek kiásnak valamit… aminek a földben kellett volna maradnia. 2010-re várható PS3-as motyó. (Egyelőre van pár scan az OXM, PSW, Nuts, Play Mania magazinokból, semmi több.)[6496](Ez a game nem az Aliens: Colonial Marines, melyről [A http://playstationlive.hu/note/488]már írtunk kedvcsinálót[/A].)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Az első 2 rész is jó volt, Predator a 2. részben kicsit imba volt 😀

 2. Hagyjuk már a szegát meg ezt az új bejelentést is,mert már nagyon unom az egészet!Ne új játékot jelentsenek be,hanem azt árulják már el végre lesz-e valami a Colonial Marines-ből!!!Először az jelenjen már meg,azután jöhet a többi.

 3. Na ez is egy biztos vétel lesz:Đ

 4. “””az alien pedig lassabb””Ezt végképp nem értem. Pont az alien lesz a lassabb a 3 közül??? Lehet rosszul emlékszem, pedig nemrég néztem meg zsinórban mind a 4 részt, de mintha úgy rohant volna a 3. részben a csúnya börtönlakó bácsik után, mintha Carl Lewis-t kellene leelőznie.Remélem úgy valósítják meg, hogy amint kibújtunk a tojásból, keresnünk kell egy gazdatestet, amibe belepetézünk, hogy később kibújhassunk, mint gonosz nyáladzó alien. Az lenne az igazi…”

  • “Az eddigiekhez képest lassítanak a tempóján. (Valóban pokolian gyors volt).Az AVP2ben így volt megvalósítva az ALIEN küldetéssorozat. Tojásból ki. emberre rá. Aztán kikelés. Végül aprócska alienként szépen növekedve kezdeni a karriert (szóval ez már nem újdonság).Remélem a multija ugyanolyan szuper lesz, mint eddig volt. Imádtam bújkálva, lopakodva, nyakatekert helyzetekben meglepni az ellent, s “”megagyalni””:)”

   • Értem. Tehát nem a többiekhez képest lesz lassabb, hanem a korábbi játékban önmagához. Nem is tudtam, hogy volt már ilyen játék, de most, hogy tüzetesebben elolvastam a híreket, észrevettem, hogy ez egy korábbi pécés játék újragondolása lesz. Remélem jól értelmezem…

 5. az a fontos hogy legyenek benne azok a tipikus Alien-es hangok és minden rendben lesz 🙂

  • én az M-41A gépfegyver tipikus hangját szeretném viszont hallani :DOh és a radart, a sok kis közeledő ponttal.

 6. beszarás mennyire jónak néz ki! :)remélem futás közben is lesz olyan jó, mint ahogy a képeken tűnik 🙂

 7. Alien május elseje!

 8. Nagyon zorallnak ígérkezik a játék!

 9. nyámi, már várom 😛

 10. Csak szép és főleg jó legyen:)

 11. nagyon tetszenek a scanek. Az első két rész a mai napig megvan PC-re, erről az új részről csak most először hallok.

 12. Jónak tűnik!

 13. Fajintos lesz ez a képek alapján, Predator rulez!

  • a predator egy ki s homo. semmi keresnivalója nincs, sehool,,,,bocs, nagyon utálatos moslék. csak úgy került képbe ahogy.. pénzleszívás…ha a bolygó neve a halál szintjét ütni akarják nem kell korcs. a GEARBOX IS TUDJA.. ezért is jobb lesz. SEGA=ARCADE semmi több..

   • Kinek a pap-kinek a paplan, én nagyon komáltam az előző 2 részt is, ott is predator volt a kedvencem, valamint a filmeket is imádom.

 14. fasza lesz

 15. A legelső AvP az egyik kedvenc játékom volt anno. Telitalálat volt a single és a multi része is, ha valami hasonlót kapnánk az maga lenne a mennyország.Soha nem felejtem el a marine radar pistyogását és a fegyverek hangját.

 16. Ha ez így fog festeni akkor és SÍROK!!!

 17. akarom akarom akarom akarom!!!

 18. ezaz jöhet!!!

 19. Inkább megyek dolgozni, hülyeségeket írkálok.

 20. Bocsánat, NAGY BAKI VOLT, szal ha NEM Ha Sigourney Veawer lesz a film főszereplője akkor számomra szart se fog érni.

 21. Jónak tűnik :)Jöhet.

 22. mi van a két másik alien projectel, a gearbox féle colonial marines-el, és az obsidian féle alien rpg-vel?Ezek még készülnek, vagy már leállították őket?

 23. Ez a játék grafikája ? Ez így nagyon brutál… 😀

 24. skirmish marine-nel mmmmmmmmmm fincsi, remélem ez is tud majd olyat!

 25. Hujhuj ez nagyon jó lenne,az egyik ps1-es verzióra emlékszem(talán resurrection néven futott)kőkemény volt,tiszta para az egész:alig lőszer,villámgyors alienek amik még a falra is másztak:)A Batman után mégegy cím amiben lehet reménykedni…a fenti nagyképen látható fickó helyében nem nagyon lennék(pedig lehet leszek:)

 26. Hirtelen nem is tudnék mondani egy játékot sem, aminek jobban örülnék. Most lepergett előttem az előző két rész. Már amennyire emlékszem belőlük, mert elég régen játszottam velük.

 27. Aliens Colonial Marines-nek jobban örültem volna! (Ha nincs ló, jó a szamár is!) 🙂

 28. Már hiányzott egy jó AVP gamma! Remélem nem rontják el, akkor teszek vele egy próbát!

 29. Remélem Scott apó nem adja be a derekát. Hiába ő teremtette ezt az egészet, de jelenleg kb a mekdonálcos reklámfilmek szinvonalán áll a frencsájz. Innen már nem igazán van visszaút. Adják inkább JJ. Abramsnak!:)))Kíváncsi vagyok milyen lesz az új Startrek!?

 30. Az alien negyedik részén nagyon jót aludtam, számomra annyira unalmas volt. De amikor a PS1-es aliennel játszottam rá kellet jönnöm, hogy nem ártana pótolni a mulasztást.

 31. – A Fox beszélgetéseket folytat Ridley Scott-tal egy lehetséges új alien filmről. Scott most a robin hoodot csinálja, utána talán.- Robert Rodriguez predátor filmet készítene, de nem rendezne. 2010-ben Predators címen jöhet.

  • Ha Sigourney Veawer lesz a film főszereplője akkor számomra szart se fog érni. Ő meg ugyebár már egy kicsit koros, de egy végső harcot mindenképp megédemelne az alien sorozat.

 32. A Colonial Marines-röl semmi infó?