Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Aliens vs. Predator – 18 perc gyilok

[9290] Végre mozgásban is lehet látni a [B]Sega[/B] 2010 első negyedévére szánt szuperprodukcióját, az [B]Alien vs. Predator[/B]t. Az alábbi linken elérhető, megtekintésre erősen ajánlott videó a predátorok egyik kedvenc hobbijába enged mélyebb betekintést.[A http://www.gameplanet.co.nz/pc/games/158877.Aliens-vs.-Predator/videos/133291.20090605.Aliens-vs.-Predator/]Ide kattints jól![/A]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. ez kell nekem

 2. Nekem átjött.

 3. Nem rossz, de ez a videó már régi …

 4. Aszongya muki demó mutogatás közben. ,,Meg akartuk mutatni, hogy a predatorok mennyire sérülékenyek közelharcban.,, xD Khmmm, semennyire. Faszi valószínűleg végigaludta a film azon részeit, mikor predator felszecskázott egy tucat kommanóst testközelből. Vagy a regényekben, ahol egy szál dárdával írtották az alien hordákat, csak úgy sportból…

 5. Egyrészt legyen tépées, mégha a filmben a Predator működését legtöbbször belső szemszögből mutatják is.Másrészt ha már efpées, nézzen ki úgy, mint ahogy a filmben kinézett. Ott persze a harcokat nem igazán mutatták belső szemszögből. A közelharc ebben a perspektívában nem kifejezetten életképes koncepció.Jaja, tépéesnek kellene lennie.

 6. 2010 év eleje? Akkor gondolom a Colonial Marines (amit igazából várok) ebben az évezredben már nem jön ki. Szép munka…

  • Én is sokkal jobban várom a Colonial Marines-t, az AvP nekem annyira nem bejövős persze valószínűleg teszek majd vele egy próbát.

 7. grafika jó.must have nekem.

 8. Grafika ott van a szeren. Ha csiszolnak rajta lehet, hogy még fasza is lesz.

 9. Ez nagyon jo igy is es meg sokat fognak finomitani rajta!

 10. Nekem bejön a játékmenet

 11. A grafika tényleg lenyűgöző de a harc érdektelen

 12. Az ugrás nekem kicsit furcsa és a pengés közelharcok zavarosak. Ettől eltekintve brutálisan jó.

 13. Sega már alapból elbizonytalanít.

  • A Sega csak kiadó, a Rebelion fejleszti, aki anno a szuper első részt készítette.Lackoo: Persze, hogy választható lesz. Mindhárom faj külön játszható kampányt kap, ami időnként keresztezi egymást.

 14. A megvalósítás eszméletlen. Mint ha tényleg egy Predator bőrében lennék. Nagyon durva ahogy a bizonyos képességeket, cuccokat kapcsolgatja. Állat. Nekem tetszik.Igaz nem vagyok egy Predator rajongó, de ez bejött.

 15. Demo jól jönne!

 16. Egy Demót kipróbálnék szívesen.

 17. csak nekem tűnik gagyinak?

 18. Úgy néz ki – a videón legalábbis -, hogy nem sok kihívás lesz benne. Azt csinálsz amit akarsz, soha nem halsz meg…

  • Ennek igy is kell lennie, minden AVP epizódban ugyanez volt, azaz halhatatlan vagy amig csak egy pár ezer alien jön ellened… csak hogy egyszerre végtelen számú is megtámadhat… közben neked a feladatra kell koncentrálnod…

  • Egyrészt, a Predator a legerősebb másrészt, az ilyen bemutatókat mindig a legkönnyebb fokozaton tolják, hogy véletlenül se haljanak meg bemutatás közben. Nekem eddig nagyon tetszik, várom szeretettel.(no meg a Rebelion készítette anno a legendás első részt, így abszolút megbízom bennük.)

 19. Ha azt nezem , hogy a hokamera nelkul szinte semmit nem latni , az ellenfelek beleolvadnak a hatterbe akkor pont a grafika szepsege veszik el. Nem lenne tul elvezetes hokameraval vegigtolni az ide oda valtogatas meg mar most idegesitett.Az sem tetszik , hogy az ugrasok helyet ki kell jelolni.A brutalitas meg egy olyan sok kalandot megert jatekosnak mint en mar nem mervado meg nem is hoz lazba.Tovabba ha ezt a 2 fantasztikus tokeletes lenyt osszeraktak sohasem sult ki jo belole [gondolok itt pl. a filmekre.].A predator vagy alien szerepebe sem tudom beleelni magam egyikkel sem tudok azonosulni lehet azert mert en nagyon szep vagyok meg jokepu ok meg nem azok!Az en velemenyem az , hogy mindket legendas lenyt hagyni kell a maga univerzumaban es szivesen megkuzdom veluk emberi leny formajaban….igy nem.Az ALIEN jatekot tovabra is nagyon varom ezt meg nem!

 20. Továbbra is hidegen hagy a játék. Talán ha a harmadik Predator film jól sikerül, megjön hozzá a kedvem. 😛 🙂

 21. Alig van benne brutális gyilok :).A végén a legjobb, a kapunyitó kulcs 😀

 22. Már valaki beblogolta pár napja. 😀