Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Aliens: Colonial Marines – él és lélegzik!

Talán még valamikor a 2008-as év elején jött a hír, hogy a Sega a 20th Century Fox-szal és a Gearbox Software-rel karöltve végre belevág egy nextgen Aliens játék, mégpedig egy Playstation 3-as FPS hegesztésébe.Pezsgő pukkant, konfetti szállt, rajongói kezek lendültek a magasba. Itt volt az ideje a bejelentésnek, hisz a téma ordít az igényes megvalósítás után.Ez után kb. júniusig csend volt a projekt körül, mikor is újabb infók érkeztek. A fejlesztés jól haladt, szépen alakult a 4 playeres, „csapatalapú” co-op mód is, melyben a résztvevők más-más feladatokat látnak el.A Gearbox elnöke, Randy Pitchford azt is elárulta, hogy filmes tapasztalattal rendelkező szakemberek is beszálltak a munkába, valamint a rajongók megnyugtatására megsúgta, hogy munkatársai eredeti mozis (látvány)tervek felhasználásával – pl. a Sulaco katonai hajó modellje, a sok idegen haláláért felelős lángszóró, valamint a legendás M41A impulzuskarabély – végzik a dolguk.Az utóbbi napokban azonban több kellemetlen hír is szárnyra kapott, melyek szerint leállt a munka a Gearbox-nál. Az ok: kb. 20 alkalmazott szélnek eresztése. Az indok: a Brothers in Arms gyenge szereplése a kasszáknál.Na, lett is erre pánik a neten, de végül Pitchford gyorsan cáfolt: a Colonial Marines nem lett kukába dobva, a munka tovább folyik, mindössze néhány „átszervezést” kellett eszközölni.*visszatartott levegő kifúj*[YOUTUBE]EU02APStKds[/YOUTUBE][YOUTUBE]b-acLB2jWyw[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. a harmadik képen a kis dögről mi jut eszedbe első ránézésre??? Na ugye , ugye..??:)) Muhahahha…

 2. a rebellionos, első avp-t még semmi se űberelte a témában…

 3. Ha ezt a projectet leállították vona, akkor mentem volna tüntetni a Gearbox főhadiszállása elé. (főleg, ha valóban a BIA miatt bukott volna meg, mert az engem végképp nem érdekel)

 4. nos ez kérem már nagyon hiéynzik! ez egyből kelleni fog tetrmészetesen! A para téren meg a Dead Space magasra rakta a lécet, remélem hozza azt a szintet 🙂

 5. Dupla stipistopi.

 6. KELL majd !!!

 7. Fúú, coopban nagyon király lehet 😀

 8. “De ocsmányul szépen néz ki az a “”pók”” ( már nem tudom mi a neve )Remélem az alienek oldalán is játszhatunk majd.”

 9. Remélem nem cseszik el.

 10. Már olyan régóta várunk valami komoly alienes játékra.Én nagyon bírtam a Ps-es Alien Trilogyt.Ha olyasmi lesz a hangulat akkor jó:)

 11. hmm, ps3 exkluzív cucc?

 12. úgy f*snék már egy egészségeset! 😀

 13. IGEN!!

 14. Meg is őrültem volna, ha kidobják. 😮 Brutálnak tűnik a cucc. Jöjjön, minél előbb!

 15. Elsírtam volna magam, ha leállítjákEz lesz kb az első game, amit a megjelenés napján beszerzek

 16. áhh ezt csak nem fogjál el cseszni, mondjuk szerintem nem is lehet kell egy pisztoly sötétség meg az a kis pittyegő radar ami mutatja hogy mindenütt ottvannak az alienek és kész a játék

 17. uristennnnnnnn!!

 18. hát ez az egyik kedvenc témám,imádom az Alieneket:)jól csinálják meg a játékot ajánlom nekik!!!

 19. EZ nekem is kell. 😀

 20. A képeken elég jól néz ki a gém, ilyen is maradjon 🙂

 21. Kegggggyetlen! Várjuk sürü sortüzzel! 😀

 22. Koperatív mód lesz?Remélem nem hagyják ki, elvégre ki az a hülye, aki egyedül lemegy a királynőhöz? …Ripley-t kivéve 🙂

 23. Alien pfffffKössz nem

 24. Beszaratós játék elé nézünk hölgyeim és uraim…

 25. A BIA témába kicsit belekavarodtak a fiúk. Nem tudták eldönteni hogy mit tegyenek egy II. VH-s játékba amit még nem láttak a játékosok. Szó mi szó nehéz kérdés. Lehet hogy Hideo Kojima sem tudna olyan II. VH-s FPS-t csinállni amitől mindenki eldobná magát. Túlságosan teltett a piac mint anno a 70-es években a filmiparban a Vadnyugati filmek kategóriája. Egy ideig pihentetni kell a témát.Egyébként pedig a Gearbox egy nagy múltal és tapasztalattal rendelkező rendkivül tehetséges csapat akikben nem fogunk csalódni.

 26. Bitangul néz ki.

 27. Ki is buktam volna, ha leállítják a fejlesztést. Csak úgy árad az Aliens hangulat a képekről, még az kellett volna, hogy ez a project csődöt mondjon!

 28. Remélem állat lesz! A múltkor láttam az ps2 verziót( amit leállítottak) és az nem tetszett. Képek alapján jól nézett ki, de mozgásban még a sega saturnos is jobban tetszett.

  • Majdnem 7 éve volt a PS2 verzió.Nem értem hogy jön ez ide.

   • Eddig még nem nagyon volt jó alien-es lövölde és ezért jó lenne végre egy olyan ami mozgásban is jól néz ki és be is fejezik. Legközelebb majd még alaposabban körülírom és akkor majd érthető lesz, mi hogy jön ide:)

 29. hogyan felordított a közönség mikor kinyílt a tojás 😀 szerintem nem lesz gond a játékkal, Gearbox-nak meg muszáj kiadnia mégiscsak egy Alien játékról van szó amit már a rajongók alapban megvesznek – szóval szinte biztos bevétel.

 30. Tűkön ülve, kíváncsian várjuk.

 31. na remélem,hogy kalapálják…muszáj játszanom még egyszer a Cameron féle idősíkban…Hollywood érdemben már úgysem nyúl hozzá…………a KZ2 után a második must have játék nálam.

 32. KELL!!!!

 33. Az Alien feelinget szeretjük 🙂

 34. Jöhet minél hamarabb!

 35. Nagyon várom!

 36. Na ez jo hir :))))) !

 37. De regen varunk mar egy ilyen (vagy konkretan ERRE a) jatekra!!Csak jojjon mar.

 38. Azt a mocskos kúrta eget, az első vidi azt hittem a filmből van ki ollózva de nem. Mekkora vinnyogást levágott a néző sereg!!! =) akár csak én XDEz valami eszelős kis game lesz, már mióta várom ezt is!!!

 39. Első vér! :)Hmmm… AvP 1-2 tetszett szal, ha nem kureválják el akkor ez is tetszeni fog. Márpedig a képek alapján megvan a para… ^^ Node ki tudja? O.o