Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Aliens: Colonial Marines – 11 perc izgalom

A rajongók már tűkön ülve várják a Gearbox Playstation 3-ra is készülő, Aliens-témájú First Person Shooter játékát, az [B]Aliens: Colonial Marines[/B]-t – mely úgy tűnik az első igazi, valóban az 1986-os James Cameron mozi hangulatát visszaadni képes stuff lehet a zsánerben.Az E3 2011-en a kiadó SEGA és a gondos, igényes munkájáról híres Gearbox zárt ajtók mögött már demózta a stuffot. Most itt a videoanyag, Randy Pitchford stúdiófőnök prezentálásában! Csekkold, nagyon nagy királyság![YOUTUBE]k6fTFONx0NI[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ja meg még valami. Ha kihagyják belőle, hogy a teljes story módot online co-op-ban végig lehessen tolni, akkor a legnagyobb gyökerek.

 2. Gondolom PC-s videóval megy a parasztvakítás, aztán mikor konzolosra kerül a sor, akkor meg jóval gyengébbet kapunk. Mindenesetre várom, hátha sikerül végre egy normális alien játékot csinálni.

 3. Űber. Ez csak jó lehet. Kíváncsi vagyok reája. 🙂

 4. legalább lesz coop 🙂

 5. Nagyon jó lesz.

 6. nagyon jó lesz ez, kis fényezgetés kell még és jöhet is

 7. Nagyon állat egy rész :DMekkora lehet ezt nyomni 😀

 8. Nekem az AvP is tetszett.Ugy látom áthozzàk onnan a nem középre behuzhato fegyver használatot.Ez már ott is zavart, de megszokható.

 9. soliduss hasonlitotta a codhoz én csak arra válaszoltam .csak aszt mondom hogy eszt szebben is ki lehetett volna dolgozni. A beszólogatásokra meg nem vagyok vevő. de ha sci-fi ról beszélünk akkor ebben az alien műfalyban a dead space viszi a pálmát .

  • Na a Dead Space az tényleg ott van a top-on! 🙂

  • Eszt. Hol dolgozik programozó úr?

   • Az IBM-nél . Sajnos a helyesírásom nem a legjobb de mivel kapkodni szoktam gépelés közben vannak hibáim. De visszatérve a játékhoz többször is megnéztem és a grafika tűrhető viszont a hangulaton és a fegyverek hangján és kidolgozásán még csiszolni kell.

    • hangulaton meg a fegyverek hangján???viccelsz?azt hagyják így ahogy van.főleg a hangokat.láttad te az Alien filmeket?ha nem akkor gyorsan nézz meg egy videót róla ahogy lőnek a pulse riflevel és máris meggondolod magad.pont ugyan olyan hangja van a játékban is.

 10. Am nekem még a 2010-es AvP is tetszett, akkor mit gondoltok hogy ez mennyire ? 😀 Legyen pénz és lesz előrendelés is vala 🙂

 11. A COD-ot és egy sci-fi fps-t, hogy a picsába lehet összehasonlitani? Komolyan mondom a tök eldurran az ilyenektől! 😛

 12. “””That’s what we call a close encounter”” – Mekkora oltás már !? :D”

 13. Véééégre lenyűgöző grafika!!!!Alien-hez!Bár kicsit mű!Meg a lények mozgása borzasztó gépies és lassú,ráadásul nem támadnak így face to face,azok kis gecik és a szart is kiizzasztják az emberből!:DMindig máshonnan váratlanul támadnak!PL,ez sem tetszett ,hogy ömlöttek ki az egyetlen földön lévő nyílásból és csak lövöd ész nélkül,mint egy óvodás! :(Nem volt elég sötét sem!Meg mindenki olyan robot szerűen mozgott ,nincs ez még kiforrva………

 14. Alien játék még nem nézett ki így soha ! Végre valakik kihasználják rendesen a mai lehetőségeket teljesen. :-)))Ami ezt a játékot el tudja majd rontani az ha csak lineáris lesz és rövid.Kíváncsi vagyok.

 15. Mivel programozo vagyok enyhén szólva tapasztaltabb vagyok az ilyenekben mivel rengeteget készitek hasonló programokat amivel ezket a játékokat csinálják. Azért értékeltem le enyire mert ha a bemutatóvideó ilyen gyenge akkor a játék sem lesz jóbb ez ha megfigyelitek 80%-ban igaz. A cod-hoz meg ne hasonlitsátok mert ez a grafika megsem közeliti a cod szintjét. Ebböl látszik hogy csak gyerekszemmel nézitek.

  • “Lehet hogy nem a legszebb a fegyver kidolgozottsága, de a hangulat+az Alien univerzum elviszi a hátán az egészet. Nekem tuti vétel.””jóbb”” egy programozó nem így írja ezt a szót.”

  • Te nem programozó vagy, hanem ciki, még gyerekszemmel is.

  • Ember, te vagy az aki itt gyerekesen viselkedik. Senki nem hasonlította a COD-hoz, éppen az a lényeg, hogy az ilyen sügereknek mint te a COD való amiben lehet eszetlenül puffogtatni.Véleményem szerint semmi gond ennek a játéknak a grafikájával, de ennél a proginál nem is ez a lényeg, de ezt egy hozzád hasonló emberkének hiába is magyarázom.

 16. videó alapján jónak ígérkezik

 17. hozza az elvárt szintet,bár ilyen alapanyagból illene is valami kiemelkedőt nyújtani.Remélem nem lesz csalódás.

 18. Baszki ezt nagyon ott van! Végre!!!

 19. “Na jó, a videó alatt kicsit geek voltam. Végig jújjogtam, jajongtam a bemutatót teljesen önkívületi állapotban. Csak lestem, hogy minden ugyan ott van, ahol Cameron-ék “”hagyták””, minden ugyan úgy néz ki, erre még megjelent egy még sosem látott xenomorph a “”Zúzó””, ami nem, hogy agyrobbantóan királyul néz ki, de simán illik az egész Alien univerzumba (Ehhez milyen életformát kellett ölelnie egy facehugger-nek? Remélem majd kiderűl!). Én még azt is lesz*rom, ha úgy fog kinézni mint a Duke Forever, hangulatban atomkirály a Gear.”

 20. nagyon faxa lesz főleg coopban!

 21. Júúúúj ez valami istenkirályság lesz :DVégre valami epikus is kijön, oly’ sok év után!Tuti vétel!

 22. nagyon jó lesz.már várom mert tuti vétel.am ha ez a rész benne lesz a játékban akkor,hogy fog kimászni a főhős ebből a helyzetből?mert nem úgy nézett ki,hogy meg lehet úszni:D

 23. Ejha, ez tényleg nagy királyság lesz.@hatrix: Így van, de a player Pulse Rifle-jának a hangja szerintem nem olyan hangot ad ki.

 24. Hát nem valami meggyözö szerintem nagyon gagyi. föleg a grafika a fegyverek minha egy 5éves rajzolta volna. UGYHOGY NÁLAM BUKTA 10BÖL KAP EGY 3MAST NÁLAM.

 25. Baromi jó, akkor innentől elkezdtem várni a játékot. 🙂

 26. Nagyon fasza, full átjön a film hangulata. Ezt innen már nem cseszhetik el!

  • Hát már nem. 10 év egy Gearbox meg egy Alien rajongó ( mit rajongó fanatikus) Randy P. kellett hozzá.Amúgy az e heti GTTV-ben 20 percen keresztül beszélnek a game sorsáról és a fanatizmusról. Azt is csekkoljátok.