Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Alien Breed Evolution – érkezik a remake PS3-ra is

Martyn Brown, a Team17 képviselője elárulta a VG247.com híroldalnak, hogy a napokban konkrét platformmegjelölés nélkül bejelentésre került (ezért nem is tettük ki a hírt akkor, nem volt biztos, hogy PS3-ra is jön) [B]Alien Breed Evolution[/B] tirógia-remake felkerül a PSN-re is – bár kis késéssel, hisz a game időleges X360 exkluzivitást élvez.Az Alien Breed eredetileg 1991-ben jött ki, a [I]boldog békeidőkben[/I], Commodore Amigára. A játékot az Alien filmek inspirálták: egy felső nézetes akció-shooterről van szó, melynek esszenciáját a fergeteges co-op mód adja.Az új, három részes sorozat első darabja 5 pályát ad majd, egyenként kb. egy órás játékidővel, ehhez pedig egy kb. három órás különálló co-op tartalom is társul.A Team17 állítólag 2.5 millió dollárból hozta össez a remake-et, ami a letölthető cuccok között elég szép összegnek számít. Harminc ember kb. 14-15 hónapos munkája kellett ahhoz, hogy végül elkészülhessenek. [A http://www.vg247.com/2009/07/14/alien-breed-evolution-5-minutes-of-gameplay-video/]ITT megnézheted[/A] a játékot mozgásban is.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Coopban ez nagyon baba lesz 🙂

 2. Jónak néz ki remélem nem barmolják szét.

 3. Itt csak Team17-es dolgok vannak: http://www.dream17.co.uk/

 4. “A MS-nek már csak a kis downloadable időleges exkluzívokra van pénze. De azért ott van bennük még a “”b@szogassunk másokat csak úgy mert az nekünk milyen örömet okoz”” mentalitás. Most mégis MI ÉRTELME egy ilyen 4-5 órás sima hentelést megvenni exklunak?Aki nem ismeri az AB-eket Amigán vagy már nincs gépe, annak WINuae-t ajánlom windows alá (linuxra is van sima UAE de azt még nem próbáltam milyen), és a http://www.thegamearchives.com/ oldal Commodore Amiga szekcióját, ahol az összes(!) Amiga game fent van .adf archívban. ROM-ot vadászhattok netről (WINuae-nek szükséges), de ha kell Amiga ügyben segítség, írjatok nyugodtan nekem is.”

 5. “Ebben a generációban az “” időleges exkluzív “” a legnagyobb vicc…”

 6. nem ezt jelentették be 5-6 éve?

 7. A Superstardust HD-t vedd meg ha szereted az űrhajós shooter játékokat, a Trine nekem a demó alapján nagyon egyhangú uncsi játéknak néz ki, de ne legyen igazam.

 8. ááá ez tök jó, mindig játszani akartam vele

 9. jól hangzik!ez kell majd

 10. tudnátok ajánlani storerólhasonló játékot?nem feltétlen ilyen témájút,de ami hasonlóan színvonalas, már-már teljes árú játéknak is beillő,bármilyen témájúköszi

 11. Az MS már megint fizet azért hogy időleges exkluzivitáshoz jusson…már csak ezért is PS3-ra fogom megvenni 😛

 12. “Mi annó az AB SE-t nyomtuk ketten haverral a500-ason,akkora flash volt,hogy volt olyan ajtó ahol néztünk egymásra szétfeszülve,hogy “”bemenjünk,ne menjünk””?!?must have.”

 13. Mondjuk a nagy Breed-eket megcsinálhatták volna jobbra is, ami jobban emlékeztet a filmbeli alien-ekre.

 14. Ez mekkora game volt anno, remake fain, szénné játszottam magam vele, Moonstone na az se volt semmi abból is jó lenne egy remake meg a Chaos Engine se volt semmi. akkor még tudtak játékokat csnálni. Egy Panza Kickboxing is jó lenne.

 15. Egy AMIGA játék,egy ms gépre exkluzív. Mivé lett a világ!

 16. Monkey Island remake, Alien Breed remake, csudajó kis év ez. :DCsak nem felejtette el még mindenki a kis drágaságot az Amigát. Nekem is volt 7 évig egy 1200-om. Egy Ps1-re cseréltem el anno, de ha belegondolok azóta is fáj a szívem e cselekedet miatt.Persze az EVM-es kollekció megvan de az már nem az igazi…..

 17. Amiga…milyen szép idők voltak:))kötelező vétel!!

 18. Hahh, mennyit toltam ezzel anno 🙂

 19. végre valami:D

 20. NEM HISZEM EL!Mekkora királyság!Remélem jó kis 2 karos Smash tv-s irányítást kap.Ha sokat kell várni a PS3-asra, akkor veszek hozzá egy xboxot is, lassan úgyis itt az ideje.Ez mennyire jó lesz. Az év játéka. Bármelyik évben is jelenik meg.És nem shit FPS lett juhúúúúúúúúú.Már csak egy Moonstone feldolgozás hiányzik az Amigás korszakból.

 21. Ez nagyon állat game! Az tuti ha tudom meg fogom venni…

 22. Nagyon király!Azt kéne megtudni,h mennyibe fog kerülni…..

 23. Azt a mindenit, ezt a játékot még majdhogynem pelenkában toltam 🙂

 24. Ennek örülök, kellemes meglepetés.

 25. Az biztos, hogy Amigán tömegével volt jobbnál jobb játék de a Team17 neve garancia volt. Az Alien Breed sztem a mai napig a legjobb játék volt Amigán!!! Kíváncsian várom ezt a PS3 remake-et de a videók alapján nem nagyon üt a cucc. No mind1 majd élőben.

 26. Hatalmas nagy kedvencem volt, biztos hogy kell majd a remake 🙂

 27. érdekes dolgonak tünik,majd kiderül milyen

 28. Ennyire megéri PSN/XBL játékokat exlúzívá tenni? Valahogy nem igazán vonzanak az ilyenek. Szeretem a dobozos játékokat.

 29. “Most már csak az a kérdés, hogy mégis mit jelent az a “”kisebb késés””, mert ilyet már sokszor hallottunk és sajna általában ez nagy késést jelentett. Ezt azért kérdem, mert jobban szeretek PSN-ről vásárolni és ha nem muszáj, akkor nem Liveról venném meg.”