Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Alcímet kapott a World of Warcraft mozifilm

Frissült a 2011-es amerikai premierrel datált World of Warcraft mozi IMDB-s oldala: a film mostantól [B]Warcraft: The Rise of the Lich King[/B] címen fut a médiában. Az MTV mozis blogja úgy gondolja, az új alcím oka az Amerikában idén megjelent WoW regény, a [I]Arthas: Rise of the Lich King[/I] lehet, és a film a valaha nemes, de kissé begorombuló, majd főgonosszá avanzsálódó Arthas Menethil herceg történetét (is) mutatja majd be.A mozi sztorijáról egyelőre nagyon keveset tudunk: a történet a két szembenálló nagyhatalom és kultúra, a Szövetség és a Horda csatározására épül, de a Szövetség nézőpontjából mutatja meg az eseményeket. Időben kb. egy évvel a World of Warcraft játék előtt járunk. A filmben természetesen feltűnik majd a Horda egyik kultikus hadvezére, az ork fajú Thrall (született Go’el) is, aki jelenleg a hatalmas ork főváros, Orgrimmar tejhatalmú ura, és tulajdonképpen az egész Horda vezetője.A fantasy hangulatú szuperprodukció a hatalmas méretű rajongói bázis reményei szerint legalább annyira epikus lesz, mint a Gyűrűk Ura filmek. A készítésben aktívan közreműködő, a Warcraft játékokat jegyző Blizzard szerint nem “kalandfilmet” szeretnének, mint a GYU, hanem inkább egy monumentális, a fajok gyilkos konfliktusait elmesélő, háborús produkciót.A Warcraft: The Rise of the Lich King mozit Sam Raimi rendezi.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Remélem látványos lessz a film.

 2. Teljesen érthető húzás, hogy a Lich Kinget veszik elő egy készülő hollywoodi prodikciónál, mert mindene megvan, amiért utálhatunk valakit, és remekül betlejesíti az ideális főgonosz szerepét. (egy igazi, köcsög, velejéig sötét alak, aki már jóval a licskinggé avanzsálása előtt is gyomorforgató dolgokat művelt).A magam részéről jobban örültem volna egy árnyaltabb alak központbe helyezésének, mint mondjuk Illidan, aki sokkal inkább volt a körülmények áldozata, mint élőhalott hollégája.Biztos vagyok benne, hogy szuper mozi lesz, főleg hogy Metzen bábáskodik fölötte, és ha valaki, hát ő biztos nem engedné hogy a gyermeke rossz kezekbe kerüljön.

 3. Csak ne legyen benne sok AFK jelenet 🙂

 4. A játékot nem szeretem de a filmet azért megnézem, hátha tényleg látványos lesz!

 5. Akkor nem CGI lesz?:(

 6. Remélem tényleg sikerül kihozni a legtöbbet a Warcraftból, mert az alapok nagyon erősek és egy igazán ütős film lehet belőle.

 7. Félve olvastam, remegve kerestem Her Boll nevét… 😀

  • Én is így voltam vele, mivel annó jelentkezett a master a film levezénylésére.Raimi elég korrekt rendező (csak forgatókönyvet ne írjon inkább), úgyhogy ez akár még jó is lehet.

  • A Blizz leoltotta a csába Boll urat … mert ugyanis bepróbálkozott náluk,h majd ő rendezi a filmet =DEgyelőre kibaxott jól hangzik, ez alap lesz BD-n =)