Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Alan Wake II – 2023-ban végre érkezik a folytatás

Most már túlélő horror lesz.

A The Game Awards 2021 egyik nagy durranása volt, hogy az Epic Games Publishing és a Remedy Entertainment bejelentette, hogy 2023-ban érkezik az Alan Wake II, a 2010-es Alan Wake régóta várt folytatása – bár azért sejteni lehetett, hogy készül a projekt. A leleplezést követően ott volt Sam Lake, a játék eredeti alkotója is, aki kifejtette, hogy ezúttal ténylegesen túlélő horrorra számíthatnak a játékosok, és nem az első epizódhoz hasonló akcióra, amiben előfordulnak horror elemek.

Az eredeti Alan Wake Xbox 360-ra és számítógépekre jelent meg 2010-ben, és egy bestseller thriller íróról szól, aki a felesége eltűnése után nyomoz, miközben megtapasztalja legújabb könyvének eseményeit, amely megírására nem is emlékszik. Friss pletykák szerint egyébként készül a folytatása is, aminek a játék befejezése bőven hagy, eddig azonban hiába vágytak rá a rajongók. A Remedy az Alan Wake kiadási jogait 2019 júliusában szerezte meg a Microsofttól, a stúdió kreatív rendezője, Sam Lake pedig kifejtette, hogy szívesen készítene folytatást. A cég két, egyelőre még be nem jelentett játékra kötött alkut az Epic Gamesszel még tavaly márciusban, így lehet, hogy az újrakiadás egyfajta előfutára egy vadonatúj kalandnak – nem beszélve arról, hogy a Remedy a Controllal is összekapcsolta Alan Wake-et.

Az Alan Wake II 2023-ban várható PlayStation 5-re, 2022 nyarán pedig több részletet árulnak el. Az első rész feljavított változata, ami a kiegészítőit is tartalmazza, Alan Wake Remastered címmel október eleje kapható PlayStation 5-re és PlayStation 4-re – erről ITT találod tesztünket.

Hozzászólás