Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Alan Wake 2 – állítólag készült a kultjáték folytatása

Az Epic masszív pénzeket kínált érte.

Jeff Grubb, a GamesBeat újságírója szerint a Remedy már dolgozik az Alan Wake 2-n. Állítólag egyfajta licitverseny ment, de az Epic Games kínálta a legjobb alkut, így rajtuk keresztül készül el.

Az eredeti Alan Wake Xbox 360-ra és számítógépekre jelent meg 2010-ben, és egy bestseller thriller íróról szól, aki a felesége eltűnése után nyomoz, miközben megtapasztalja legújabb könyvének eseményeit, amely megírására nem is emlékszik. A játék befejezése bőven hagy folytatásnak helyet, de hiába vágytak rá a rajongók, egyelőre még nem készült el. A Remedy az Alan Wake kiadási jogait 2019 júliusában szerezte meg a Microsofttól, a stúdió kreatív rendezője, Sam Lake pedig kifejtette, hogy szívesen készítene folytatást. A cég két, egyelőre még be nem jelentett játékra kötött alkut az Epic Gamesszel még tavaly márciusban. Az első projekt egy “AAA multiplatform játék”, amely már előkészületi fázisban van, míg a második egy kissebb kaliberű projekt ugyanabban a franchise-ban. Emellett mindkettőt a saját Northlight motorjukkal és eszköztárukkal készítenek. Az Epic Games a fejlesztés és a kiadás teljes költségeit állja, a fejlesztési költségek visszatérülése után pedig fele-fele arányban osztoznak a profitokon.

Az Alan Wake nem jelent meg PlayStation platformra, de lehet, hogy folytatása így már ellátogathat. A Remedy legfrissebb játéka a PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is kapható Control.

Forrás: VGC

5 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Nagyon szerettem (szeretem) az Alan Wake-et. A gyűjtői van meg belőle.

 2. Én csak az American Nightmare-el játszottam és nem volt rossz, egész jó játékmenete van, a silent hill utcai hangulatára emlékeztetett.
  A másik Remedy játék amivel játszottam és minden extra tartalmat unlockoltam az pedig a Control Ultimate Edition volt. Szintén piszok élvezetes, főleg a DLC-k de nem egy kategória a két játék, az American Nightmare nagyjából olyan mintha egy teljes játék kiegészítése lenne, tartalmilag észrevehető.

  1
  • Az alapjátékot mindenképp pótold, nagyszerű. A Remedy-től a Quantum Break sem volt rossz, bár az jóval messzebb áll a mesterműtől.

   1
 3. Érdekelne.

  1