Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Akár PS3-ra is jöhetett volna az Epic Mickey…

[17621] Állította mindezt a stuff mögött álló producer páros, Steve Wadsworth és Graham Hopper. A napokban megrendezett, leginkább fejlesztői találkozónak felfogható DICE 2010-es rendezvényen kapták mikrofonvégre a két úriembert, kik elárulták, hogy az [B]Epic Mickey[/B] Wii irányultsága leginkább a Wiimote-nak, vagyis magának a mozgásérzékelési technikának köszönhető. A [B]Disney[/B] emberei elmondták, hogy ha legújabb játékuk csak hat hónapja lenne fejlesztés alatt, akkor jelenleg teljesen más lenne az Epic Mickey sorsa. Az interjú végén Wadsworth hozzátette, hogy ugyan jelenleg kizárólag Wii-re zajlik a fejlesztés, azonban ez nem jelenti azt, hogy a későbbiekben ne vennék fontolóra más platformok támogatását.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nem lepődnék meg ha kijönne PS3-ra is…

 2. sztem ez jo

 3. Csak azt nem tudom, hogy ezt a minőséget hogy akarják kihozni a 480p-ből.

 4. Érdekes lehet…vagy már az?? …nem tudom

 5. “(már nem volt kedvem újat írni)Az egyik 576 számba olvastam erről a játékról. A készítők nem igazán titkolták,hogy alapul a kingdom hearts szolgált, amúgy amiket olvastam róla, nem lesz egy rossz játék,pedig nem vagyok egy mickey rajongó(kh utáltam). De ha jó mászkálós/ügyességi játék lesz belőle, akkor szívesen játszanék vele ,,HD”” konzolon .(Nem lehetne megoldani,hogy sima kontrollerrel is lehessen játszani ? )”

  • Úgy tudom az ecsettel való festegetés a játék egyik legfontosabb eleme, amihez viszont mindenképpen kell a mozgásérzékelés. Szerintem csak emiatt nem portolják át egy az egyben a másik két asztali konzolra.

   • Példaként felhozom az Okamit, ahol festegetni kellet és ps2 jelent meg legelőször nem wiire, ahogyan sokan állítják 🙂 Ott is joyal festegettél, simán meglehet oldani ezt a problémát … Ha meg nem, akkor ott a sony kütyüje.

 6. Valami baxott kemény ez a artwork kép ! Ilyen stilusban jöhet és mozgás kütyü nélkül vagy ha mégis valami platformernek !

 7. Nem fog hiányozni.

 8. Köszönöm, de megvagyok nélküle. Bár hiányoznak a régi platform játékok. (Feltéve, ha ez az….)

 9. jópofa:)

 10. Ne jöjjön ki PS3-ra egy olyan játék, amit kezdetektől fogva Wiire fejlesztettek. Csináljanak inkább egy külön Mickey gémet a Playstation erejének teljes kiaknázásával.

  • Ha azt szeretnénk, hogy teljesen kihasználják, akkor lehet, hogy még várhatunk éveket ennek a játéknak a Ps3 verzájára…A Mini Ninjas is Wii-re lett optimalizálva, de teljesen jó Ps3-as játéknak tartom. (Kivéve, hogy lehetne nehezebb is.. Még hardon is könnyű)

 11. Nekem nagyon tetszik ez az Epic Mickey, remélem idővel majd kijön PS3-ra is. Mondjuk az sem lenne nagy baj, ha nem adnák ki, idén már fog kelleni venni egy Wii-t is az új Zelda miatt.

 12. Én amit eddig láttam belőle annak köze sincs ahhoz a hangulathoz mint amiket az artworkökön látni lehet. Szimpla ronda wii-s 3d platformernek tűnik.

 13. Jájj, gyerekek, csak mókázok! 🙂

 14. Szerintem kijön majd PS3 – ra is .

 15. jönni fog az psre is

 16. “””Akár PS3-ra is jöhetett volna az Epic Mickey, ha a Sony előbb rukkol elő a mozgásérzékelős megoldásával.””Ennél bulvárosabb nem is lehetne a felvezetés. :)”

 17. tuti kijön ps3ra is később:)

 18. Lehet ilyen Okami jellegű festegetés lesz :)( az jópofa lenne )

 19. Kár érte.. denekem nem fog hiányozni a game.

 20. Wii-exkluzívként tuti meg fog bukni, fél évre rá biztos kihozzák mindenféle változtatás nélkül, HD-ben.

 21. nagyon sajnálnám, ha nem hoznák ki.

 22. Az elképzelés ( már a játékot illetően ) jó és érdekes, de hogy ebből valóban egy jó játékot tudnának kihozni, abban nem igazán tudok hinni.Azért ez a concept art bizalom gerjesztő lehet azoknak akik várják ezt a játékot.

 23. De zsír lenne! Plíz! 😀

 24. Nem tudom, hogy fogom túlélni, ha netán nem jönne ki…