Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Agent – tudnivalók a Rockstar PS3 exkluzív játékáról

A Sony 2009-es [A http://playstationcommunity.hu/note/1371]E3 konferenciáján[/A] Playstation 3 exkluzív “ügynökös” Rockstar játékot jelentett be, de bármiféle trailer vagy kép nélkül. Nézzük, mit lehet tudni az [B]Agent[/B]ről.Sam Houser Rockstar alapítótag magabiztos, mit mindig:[I]Mindig is szerettünk akciójátékokat készíteni, és az Agent esetében azt hiszem eljutottunk a “tökéletes” megoldáshoz. Ez a game már nagyon régóta tervbe volt véve. Az Edinburgh-i stútiónkban a fiúk optimális kombinációját hozták össze az intenzív akciónak, a történetnek és atmoszférának – valami olyat alkottak, ami egészen egyedülálló. Alig várjuk, hogy az emberek kipróbálhassák a játékot.[/I]A PS3 exkluzív Agentet a Rockstar North hegeszti, az a brigád, akik a Grand Theft Auto szériát is jegyzik. A game a ’70-es évekbe repíti vissza a playert, a hidegháború politikailag erősen instabil, kémkedős érájába.Ben Feder a Take-Two kiadói oldaláról hisz abban, hogy a game PS3 exluzivitása segíteni fog a siker elérésében.[I]A mai világban egy vadiúj IP bevezetésénél sokat dob a megítélésen, ha a cím platformexkluzív. Teljesen más alapokra építkezel, ha a kizárólagosságban egy komoly partner támogat. Az exkluzivitás működik.Nagyon bízom a Sony-ban, és bízok a tapasztalatukban, hogy piacvezetők tudnak lenni, ahogy mindig is tudtak. Fantasztikus platform a PS3 fejlesztői szempontból, és mi az Agenttel megmutatjuk, mire is képes ez a gép, és mire lépes egy jól működő partneri megállapodás.A Houser Brothers és a Rockstar North egy nyerő kombináció. Ez a csapat most egy AAA kategóriás címen dolgozik. A téma, a karakterek, a sztori, a környezet, a háttér minden nagyon klappol. Nagyon gazdag a lehetőségk tárháza, amit ez a game kínál.Ha platformexkluzív címet készítesz, nagyobb támogatást élvezel a partnered oldaláról.[/I]Feder biztos benne, hogy a Sony ugyanolyan sikerre viszi majd az Agentet, mint tette azt a GTAIII, Vice City, és San Andreas játékok esetében is, melyek mind bejutottak a Top 10-es legjobban eladott címek közé.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. a rockstar csapata nagyon ott van bizton álîtom hogy nem fogunk benne csalódni a gták eladása konzolszerte csak egyre növekszik. HAJRÁ ROKSTAR hip hip hurá!!!

 2. Egy GTA féle nagy városban kémkedni, na majd meglássuk 🙂

 3. Hamarosan érkeznek újabb infók a játékról, ezt biztosra veszem, akár lassan képek is!

 4. Szerintem ennek a játéknak az esetében két dologról van szó – egyrészt a ps3 erejéről: kíváncsiak a rockosok, mit tudnak kihozni a gépből, most nem szeretnék visszafogni magukat. Másrészt ez egy ‘ajándék’ a Sonynak, mert felvállalta a GTA3-at. (Akkoriban nem volt szokás konzolon az ilyen szintű brutalitás, ld. ThrillKill betiltás.) Mondjuk ilyesmit a Sq-En-től is elvártam volna a Spirits Within bukta, és Sonys támogatás után… jaa akkor nem jön annyi zsé? Bocs. 🙂

  • hát igen a square , főleg nem kis pénzel húzta ki a sony csávából .nem azt mondom a XIII-részekkel ,de legalább vlamivel…..(hol van a last remnant stb) egyben a FFVII remake nem lenne rosz ps3 exkluzívként bejelentenék ezzel már nem lenne semmi bajom..

 5. Egyre jobban várom. 😀

 6. Nagyon pozitív előrejelzések, és azt hiszem, a tapasztalat és a technológiai háttér is megvan egy majdnem tökéletes játék elkészítéséhez.

 7. Legyen jobb, mint a GTAIV.

 8. !Sing! : HAAALLEEELUUUUJAAAAAA !! 😀

 9. Az biztos hogy akármilyen is lesz a játék,én részemről 1000% a vétel. Rockstar(North) = kötelező vétel, PS3 excluzív = kötelező vétel, PS3 teljesítményének kihasználása = kötelező vétel. 🙂

 10. Semmit sem tudok róla a nevén és exkluzivitásán kívül, de kell! :O

 11. “””Azért jelentettük csak be PS3ra, mert kell a pénz,… jelenleg várjuk a MS ajánlatát.”” :P”

 12. lássuk-lássuk

 13. Már a GTA4-nek is exkluzívnak kellett volna lennie 😛

 14. A GTA-kat nem igazán szeretem, de erre nagyon kíváncsi vagyok.(hidegháború, kémkedés….. Jöjjön!!)

 15. Kíváncsian várom a további fejleményeket a játékkal kapcsolatban.

 16. A története és a fejlesztője miatt számomra must have darab lesz! 🙂

 17. ahogyan olvastam ,most más fórumokon ott nem nagyon örülnek ,hogy ps exkluzív lesz főleg a x-es tábor nem …… De az biztos a rockstar már régen is nyilatkozta ,hogy kiakarja használná a ps3 erejét és nem tetszik neki a x által nyújtott élmények ….

  • Az egy xboxosokat tömörítő oldal, persze, hogy nem örülnek. :)De ugye eljutottak már oda, hogy biztos csak fél évig lesz exkluzív, nem? 😀

   • ez attól függ, hogy siker lesz a játék vagy nem….. itt a rockstarnál is azért azon vannak ,hogy pénzt csináljanak ,sajnos erre a bot képtelen,ameddig mindent torrentröl lelehet tölteni .Ezért is tetszik a ps3nincs régó kód bárki bármivel játszhat , ezt kellet volna anno a ps2nél is

    • én azon csodálkozom, hogy pc-re nem…bár csinált már ilyet a rock.

     • igen – igen ez meglepő számomra is ,de lehet ahogyan vissza olvastam várja a rock a ms ajánlatát , vagy tényleg megunták a ms/pc készítést a sokk torrentes miatt + tárhely miatt.Vagy lehet komolyan gondolják és csinálnak egy jó játékot ps3-ra ami utóbbi nyilatkozataiból kiderül , ezzel is eldöntik ,hogy érdemes a köv gta ps3-ra ex-címnek csinálniuk ,….

 18. mikor???????